سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
کنکور درسال یازدهم!!!
-
سینا نوبخت من دنبال چیزیم که جدی تر بگیرم و بشینم بخونم واقعا.وای میترسم این کار درسته یا نه؟ بعضیا میگن ادمو نا امید میکنه .بعضیا میگن اون حس عجیب و قدرت و انرژی کنکور دادن برای اولین بار فقط یبار اتفاق میفته .بعضیا میگن برای اشنایی با سوالات خوبه . تا حالا کار خاصی هم نکردم برای کنکور.رشتمم انسانیه.
-
Nafiseh Gol
مثله همون کنکور . میتونین کنکور بدین .فکر کنم تابستون این فرصت رو دارین .اگر اشتباه نکنم .چون من خودم اطلاع نداشتم و یکی از آشنایان بهم گفتن ولی زمانی گفتن که مدت ثبت نام گذشته بود -
نمیشه قربونت
مگه کنکور خونه خاله ست.هر کی دوست داره بره . -
Nafiseh Gol بله
-
آقا من کنکور ۹۹ شرکت کردم درحالی که یازدهم بودم
تامام -
Nafiseh Gol
سلام
اتفاقا من هم یازدهم هستم و چند وقت پیش یک دوازدهمی همین پیشنهاد رو به من داد و گفت ای کاش خودمم پارسال ثبت نام میکردم و... و گفت کد سوابق تحصیلیتو از مدرسه بگیر و وقتی کارنامه کنکور اومد انتخاب رشته نباید انجام بدی و من هم دقیقا مثل شما دوست داشتم شرکت کنم اما بیشتر که تحقیق کردم فهمیدم برای کنکور کد سوابق تحصیلی میخواد که به ما یازدهمی ها نمیدن و البته اونطور که متوجه شدم دوراه وجود داره که کد سوابق تحصیلی نخواد و اینکه یا دیپلم فنی حرفه ای بزنیم یا دیپلم قبل سال هشتاد و خورده ای
و من با یک مشاور صحبت کردم گفتن اصلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم و خودم هم ترسیدم که برای سال دیگه خدایی نکرده مشکلی به وجود بیاد
ولی خب من از سایت ها تحقیق کردم اون اطلاعاتی که ذکر کردم رو به دست آوردم و پشیمون شدم...
امیدوارم چیز هایی که گفتم درست باشن چون این اطلاعات رو از سایت های مختلف جمع آوری کردم
با آرزوی موفقیت -
سینا نوبخت در کنکور درسال یازدهم!!! گفته است:
آقا من کنکور ۹۹ شرکت کردم درحالی که یازدهم بودم
تامامسلام اقای نوبخت
برای اطمینان به توضیحات شما لطفا از درصد های نهاییتون تصویر ارسال کنید
و دوستان رو کمتر مضطرب کنید. -
سلام
این کار توصیه نمیشه
چون ثبت نامش از راه اصلی نمیشه و باید از فنی حرفه ای ثبت نام کنید (پس قانونی نیست). و ممکنه مشکلی براتون پیش بیاد(ی سال از کنکور دادن محروم بشید)
همون آزمون های آزمایشی که میدید بخش عمده ایش برای همین آمادگی آزمونه. -
این پست پاک شده!
-
اقای نوبخت .شما یه چندتا کار بکن
1.روش ثبت نامه رو بگو(یازدهم)
2.مدرکی مبنی بر انجام این کار رو بفرست . مثل نتیجه تون رو بفرست
من خودم خیلی خوش حال میشم که شرکت کنم -
Erfaneh Emami منم میگم که باید اون کد رو داشته باشی.
مگه نه نمیشه
اگه از طریق فنی حرفی بشه که من ثبت نام می کنم -
آیا می توان در سال یازدهم کنکور داد؟ خیلی از دانش آموزان یازدهم علاقه مند به ثبت نام در کنکور بدون دیپلم هستند. تجربه شرکت در کنکور در سال یازدهم میتونه مفید و موثر باشه. سوال اینجاست که آیا میشه بدون داشتن مدرک دیپلم در کنکور سراسری علوم انسانی یا رشته های دیگه ثبت نام انجام داد و شرکت کرد یا خیر؟ آیا دانش آموز یازدهمی می تواند در کنکور شرکت کند؟ آیا می توان در سال یازدهم کنکور داد؟
ما این سوال را از سازمان سنجش آموزش کشور پرسیدیم و جواب را در اختیار شما قرار دادیم.
شرایط و مدارک لازم
هر داوطلب کنکور سراسری برای ثبت نام و شرکت در کنکور باید یکی از این مدارک را حتما داشته باشد:- دیپلم نظام آموزشی 3-3-6 ویژه داوطلبان نظام جدید
- گواهی و تایید دیپلم سالی-واحدی ویژه داوطلبان نظام قدیم
- مدرک کاردانی یا همان فوق دیپلم نظام قدیم.
4)کد سوابق دیپلم و يا كد سوابق پيش دانشگاهي که به تایید وزارت آموزش رسیده باشد.
و مدارک دیگری که همگی نشان دهنده «فارغ التحصیل شدن» هستند.
آیا یازدهمی ها مجازند؟
ایا میتوان در سال یازدهم کنکور داد؟
چون مرحله قبل از ثبت نام، اینه که کد سوابق تحصیلی را از سایت وزارت آموزش و پرورش بگیرید. این کد فقط برای کسانی صادر میشه که در پایه دوازدهم ثبت نام کرده باشند. و اگر هم درس / درس هایی از پایه یازدهم افتاده دارند، باید حتما تا 29/6/1399 پاس کنند. و گرنه حتی اگر رتبه 1 کنکور هم بشن، اجازه ثبت نام در دانشگاه را نخواهند داشت!
همان طور که می بینید دانش آموز یازدهمی هیچ کدام از مدارک و تاییدیه های لازم را ندارد.
بنابراین امکان ثبت نام و شرکت کردن در کنکور سراسری برای دانش آموز یازدهمی وجود نداره?.
-
خیالتون راحت شد؟؟؟؟؟؟
-
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to sina ghafouri on آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده
sina ghafouri احسنت اقای غفوری.تا باشد که دیگران کمتر ادعای کنکور دادن بکنند
قابل توجه اقای نوبخت -
-
من پارسال دادم خو بود
-
Zeinab Siri من دادم پارسال
-
Erfaneh Emami اتفاقا به منم پیشنهاد دادن شرکت کنم ،اما میترسم مشکلی برای سال بعد که کنکور اصلیمه به وجود بیاد.