خواب داغون
-
samira pournazar نخوابیدن از استرسو کاملا درک میکنم
زهره صفری
الانم دوباره بیدار شدم خوابم نمیبره
-
زهره صفری
الانم دوباره بیدار شدم خوابم نمیبره
samira pournazar اگر شرایطش رو دارید به یه روانشناس یا مشاور مراجعه کنید
-
استرستون از نخوندنِ،ن خوندن....متوجه شدید؟؟وگرنه کسی که وظیفشو درحد توانش انجام بده هیچ عذاب وجدان و استرسی نداره
-
استرستون از نخوندنِ،ن خوندن....متوجه شدید؟؟وگرنه کسی که وظیفشو درحد توانش انجام بده هیچ عذاب وجدان و استرسی نداره
Zeinab Siri الان چیکار کنم با این حرفت
-
دمنوشی چیزی بلدین بچه ها؟
-
samira pournazar برای بیداری؟
-
Zeinab Siri الان چیکار کنم با این حرفت
samira pournazar همه ی توانتونو بذارید و فکرای بیخودی نداشته باشید،منم پارسال همینجوری بودم و خوابم واقعا بد بود،تو هرحالتی استرس داشتم،خیلی رنج آور بود و خب هرچقدر ک مشاورم میگفت بیخودی مضطربی و واسم دلیل میاورد من گوش نمیدادم...اما امسال به لطف خدا خیلی اروم شدم
-
samira pournazar برای بیداری؟
Zeinab Siri نه واسه خواب یه کم بد خوابم میبره ولی مهمتر همونه که هی بیدار میشم میخوام یه کاری کنم پیوسنه بخوابم
-
samira pournazar همه ی توانتونو بذارید و فکرای بیخودی نداشته باشید،منم پارسال همینجوری بودم و خوابم واقعا بد بود،تو هرحالتی استرس داشتم،خیلی رنج آور بود و خب هرچقدر ک مشاورم میگفت بیخودی مضطربی و واسم دلیل میاورد من گوش نمیدادم...اما امسال به لطف خدا خیلی اروم شدم
Zeinab Siri من پا میشم یادم میاد عقبم خواب از سرم میپره اولش پا میشدم هی برم درس الان میدونم برم چیزی نمیفهمم از درس همینطور دراز میکشم بازم چند ساعت طول میکشه خوابم ببره اونوقت میخوام موهامو بکنم از عصبانیت
-
Zeinab Siri نه واسه خواب یه کم بد خوابم میبره ولی مهمتر همونه که هی بیدار میشم میخوام یه کاری کنم پیوسنه بخوابم
samira pournazar آها
خب اگر خوب نمیتونید بخوابید یا فعالیت فیزیکی کافی در طول روز ندارید که بدنتون خسته نمیشه و یا خواب عمیق ندارید(که هی از خواب بیدار میشید) من یه فایل صوتی دارم که ریلکسیشنِ و خودم شبها قبل از خواب گوش میدادم و خوابم باهاش اوکی شد اما نمیدونم چطور بذارمش اینجا که شماهم استفاده کنید -
Zeinab Siri من پا میشم یادم میاد عقبم خواب از سرم میپره اولش پا میشدم هی برم درس الان میدونم برم چیزی نمیفهمم از درس همینطور دراز میکشم بازم چند ساعت طول میکشه خوابم ببره اونوقت میخوام موهامو بکنم از عصبانیت
samira pournazar نه اصلا این طرز تفکرتون اشتباهه..هرچقدر بیشتر این موضوع رو زیر ذره بین قرار بدید بیشتر اذیت میشید..شما قدر ۴ماه فرصت رو متوجه نمیشید تااااا روز قبل از کنکور که تو اون روز آرزو میکنید فقط ۱ماه بهتون فرصت بدن اما دریغا که همچین چیزی اتفاق نمیفته!!!! که واقعا هم توی ۱ماه کارای زیادی میشه کرد
سال اولتونه که قراره کنکور بدید؟ -
من قبلا این طوری بودم
البته جدیدا دوباره اینطوری شدم
جالب اینه که بعد بیدار شدنم تا چند ساعت گیجم و سردرد و سرگیجه دارم
شاید مطالب این تایپیک بدردتون بخوره
https://forum.alaatv.com/topic/24678/خواب-آروم -
سلام...خواهشا استرس رو بذارین کنار...چون هر چی خوندید میپره و هیچی هم یاد نمی گیرید...با از ساعت 9/5 به بعد سعی کنید به گوشی یا صفحه کامپیوتر نگاه نکنید..چون صفحه دیجیتالی خواب رو میپرونه...قبل خواب کتاب بخونید تا چشمهاتون خسته بشه..البته نه کتاب درسی..پیشنهاد میکنم یه مطلب مفید باشه...من خودم پیشنهاد میدم که مثلا زیارت آل یس بخونید..هم ثواب داره...هم طولانی نیست و مهم تر از همه برای امام زمان(عج) انجام میشه و ایشون کمکتون میکنن..یا مثلا یه صفحه قرآن...یا یه کتاب آرامش بخش..در کل خودتونو درگیر یه کار مفید کنین...اگه شب نخوابید فرداتون هم از دست میره
-
samira pournazar سلام دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب اروم کننده هست
ولی ریشه ای درمانش کنید بهتره
استرس کنکور رو همه داوطلبان در شرایطی تجربه میکنن و خیلی طبیعی هست چه درسخون باشید چه نباشید.
سعی کنید ورزش کنید_ بشینید توی یک کاغذ کارهایی رو که از اول سال انجام دادید رو بنویسید مثلا دینی 12درس خوندم و ریاضی 4 مبحث خوندم و....
هرگز حسرت گذشته رو نخورید مدام با خودتون تکرار کنید من از این به بعد مباحث پر تست کنکوری رو بیشتر میخونم و به امید خدا نتیجه میگیرم -
من شبا از استرس خوابم نمیبره گاهی هم که به موقع خوابم میبره زود بیدار میشم. دیشب ساعت 10 خوابم برد 11.5 بیدار شدم دیگه تا صبح خوابم نبرد. از یه طرفی تهوع و سردرد داشتم درس نمیتونستم بخونم تز یه طرف خوابم نمیبرد تا صبح دیوونه شدم. این روزا خوب نمیخوابم واسه همین هم کیفیتم پایینه هم کمیتم راهکار دارین؟
samira pournazar شاید این جمله بتونه تو رو آروم کنه سمیراجان
همه ما مأمور به ادای تکلیف و وظیفهایم نه مأمور به نتیجه.
منبع:صحیفه امام جلد21 صفحه284 -
samira pournazar آها
خب اگر خوب نمیتونید بخوابید یا فعالیت فیزیکی کافی در طول روز ندارید که بدنتون خسته نمیشه و یا خواب عمیق ندارید(که هی از خواب بیدار میشید) من یه فایل صوتی دارم که ریلکسیشنِ و خودم شبها قبل از خواب گوش میدادم و خوابم باهاش اوکی شد اما نمیدونم چطور بذارمش اینجا که شماهم استفاده کنیدZeinab Siri فعالیت فیزیکی ندارن کنکوریا دیگه
-
من قبلا این طوری بودم
البته جدیدا دوباره اینطوری شدم
جالب اینه که بعد بیدار شدنم تا چند ساعت گیجم و سردرد و سرگیجه دارم
شاید مطالب این تایپیک بدردتون بخوره
https://forum.alaatv.com/topic/24678/خواب-آرومr sh آره منم سرگیجه خیلی دارم
-
سلام...خواهشا استرس رو بذارین کنار...چون هر چی خوندید میپره و هیچی هم یاد نمی گیرید...با از ساعت 9/5 به بعد سعی کنید به گوشی یا صفحه کامپیوتر نگاه نکنید..چون صفحه دیجیتالی خواب رو میپرونه...قبل خواب کتاب بخونید تا چشمهاتون خسته بشه..البته نه کتاب درسی..پیشنهاد میکنم یه مطلب مفید باشه...من خودم پیشنهاد میدم که مثلا زیارت آل یس بخونید..هم ثواب داره...هم طولانی نیست و مهم تر از همه برای امام زمان(عج) انجام میشه و ایشون کمکتون میکنن..یا مثلا یه صفحه قرآن...یا یه کتاب آرامش بخش..در کل خودتونو درگیر یه کار مفید کنین...اگه شب نخوابید فرداتون هم از دست میره
مهدی صفری چشم ممنون
-
samira pournazar سلام دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب اروم کننده هست
ولی ریشه ای درمانش کنید بهتره
استرس کنکور رو همه داوطلبان در شرایطی تجربه میکنن و خیلی طبیعی هست چه درسخون باشید چه نباشید.
سعی کنید ورزش کنید_ بشینید توی یک کاغذ کارهایی رو که از اول سال انجام دادید رو بنویسید مثلا دینی 12درس خوندم و ریاضی 4 مبحث خوندم و....
هرگز حسرت گذشته رو نخورید مدام با خودتون تکرار کنید من از این به بعد مباحث پر تست کنکوری رو بیشتر میخونم و به امید خدا نتیجه میگیرمیسنا ممنون. باهم دم کنم دوتاشو؟ ورزش منظورتون قبل خوابه یا صبحا
-
Zeinab Siri فعالیت فیزیکی ندارن کنکوریا دیگه
samira pournazar پس حتما روزی ۱۵دقیقه ورزش کنید