روش های درس خوندنم
-
-
Mehdi Hosseinbor سلام
یعنی مثلا روزی2ساعت زیست تو برنامه میگذارید و روزی 2ساعت دینی و بقیه دروس هم همین طور؟
ضریب درسی مثل زیست 12هست و ضریب درسی مثل دینی 3هست.
یعنی وقتی که برای درسی مثل دینی(ضریب3)میگذارید باید یک چهارم تایم خوندن و تست زنی زیست باشه
اگر توی یه درسی ضعیف بودید میتونید یکم تایمش رو بیشتر کنید(یکم نه زیاد طوری که به بقیه دروس لطمه ای وارد نشه)
من پارسال اینطوری برنامه ریزی میکردم.
منبع:کلیپ اقای امینی راد ( توضیح برنامه ریزی درسی به روش ایکس)یسنا در روش های درس خوندنم گفته است:
منبع:کلیپ اقای امینی راد ( توضیح برنامه ریزی درسی به روش ایکس)
سلام ممکنه ادرس این ویدئو را در سایت آلا برایمان به اشتراک بگذارید
-
Mehdi Hosseinbor سلام
یعنی مثلا روزی2ساعت زیست تو برنامه میگذارید و روزی 2ساعت دینی و بقیه دروس هم همین طور؟
ضریب درسی مثل زیست 12هست و ضریب درسی مثل دینی 3هست.
یعنی وقتی که برای درسی مثل دینی(ضریب3)میگذارید باید یک چهارم تایم خوندن و تست زنی زیست باشه
اگر توی یه درسی ضعیف بودید میتونید یکم تایمش رو بیشتر کنید(یکم نه زیاد طوری که به بقیه دروس لطمه ای وارد نشه)
من پارسال اینطوری برنامه ریزی میکردم.
منبع:کلیپ اقای امینی راد ( توضیح برنامه ریزی درسی به روش ایکس) -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.اول از همه 22 بهمن مبارک ::
این تاپیک رو زدم برای اینکه روش هایی که توی دبیرستان و پارسال توی درس خوندن برای کنکور بهم کمک کرد رو با شما به اشتراک بگذارم شاید برای کسی مفید بود.
ازتون میخوام توی این تاپیک مشارکت کنید .اگر سوالی در رابطه با برنامه داشتید بپرسید اگر بتونم حتما جواب میدم .
اگر کسی از دخترا خواست بهش توی برنامه ریزی روزانه کمک میکنم و ازش گزارش کار روزانه میگیرم.(توی اینکار خیلی جدی ام و نظم باید زیاد باشه)
اراتمند همگی یسنا موسوی_دانشجوی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیانیسنا در روش های درس خوندنم گفته است:
.اگر سوالی در رابطه با برنامه داشتید بپرسید اگر بتونم حتما جواب میدم .
اگر کسی از دخترا خواست بهش توی برنامه ریزی روزانه کمک میکنم و ازش گزارش کار روزانه میگیرم.(توی اینکار خیلی جدی ام و نظم باید زیاد باشه)وای خیلی ممنون میشم به من کمک کنید
یه جورایی برای درس خواندن سردرگمم و نمیدونم چطور باید بخونم
رشته ام هم مثل شما تجربیه -
r sh سلام بله حتما اگر کاری ازم بر بیاید انجام میدم .
یه برنامه ریزی در قالب ساعت و جدول با کمک همدیگر درست میکنیم بعدش شما بیایید درس های خودتون رو طبق سرعت خوندن و تسلط روی مباحث توی برنامه تون بگذارید.
یعنی با کمک هم جدول و ساعت مطالعه رو مینویسیم بعد شما باتوجه به سرعت خوندنت و مبحثی که قصد داری بخونی پر کن این جدول رو -
Zahra Jampanah سلام رتبه که شخصیه عزیزم
رشته دبیرستانم تجربی بود و الان دانشجوی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان اهواز هستم
:من خوزستانی هستم و معلمی بومی گزینی هست یعنی مثلا کسی که سهمیه بومی خوزستانه نمیتونه آموزش ابتدایی مشهد یا تهران بیاه(هر چند که رتبه اش خوب باشه)
موفق باشید -
r sh سلام بله حتما اگر کاری ازم بر بیاید انجام میدم .
یه برنامه ریزی در قالب ساعت و جدول با کمک همدیگر درست میکنیم بعدش شما بیایید درس های خودتون رو طبق سرعت خوندن و تسلط روی مباحث توی برنامه تون بگذارید.
یعنی با کمک هم جدول و ساعت مطالعه رو مینویسیم بعد شما باتوجه به سرعت خوندنت و مبحثی که قصد داری بخونی پر کن این جدول رو -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.اول از همه 22 بهمن مبارک ::
این تاپیک رو زدم برای اینکه روش هایی که توی دبیرستان و پارسال توی درس خوندن برای کنکور بهم کمک کرد رو با شما به اشتراک بگذارم شاید برای کسی مفید بود.
ازتون میخوام توی این تاپیک مشارکت کنید .اگر سوالی در رابطه با برنامه داشتید بپرسید اگر بتونم حتما جواب میدم .
اگر کسی از دخترا خواست بهش توی برنامه ریزی روزانه کمک میکنم و ازش گزارش کار روزانه میگیرم.(توی اینکار خیلی جدی ام و نظم باید زیاد باشه)
اراتمند همگی یسنا موسوی_دانشجوی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیانیسنا سلام میتونین یه نمونه برنامه هم واسه من بفرستین؟
-
یسنا سلام میتونین یه نمونه برنامه هم واسه من بفرستین؟
Mahsa Najafi 1 سلام مهسا خانم این تاپیک رو از اول بخونید و کاغذهایی که اقای صفری اماده کردند رو شما هم اماده کنید بعدش من در خدمتم بهتون ساعت مطالعه میدم و امیدوارم بتونم کنک کنم بازدهی تون بیشتر بشه و تایم مرده کم بشه .
به این هم دقت کنید من برنامه کامل نمیدم چونکه کاملا شخصی هست و من چون از نزدیک شما رو ندیدم و با روحیات و توانایی هاتون آشنا نیستم نمیتونم بهتون بگم مثلا: ممکنه یکی درسش قوی باشه و تندخوان باشه و هوشش بالا باشه بتونه زیاد تست بزنه ولی ممکنه یکی اروم خوان باشه با هوش متوسط (خودم جزو گروه دوم بودم) و به نظرم این موارد کاملا شخصی هست و باید خودت یا کسی که شناخت خوبی ازت داره برات بگه -
Mahsa Najafi 1 سلام مهسا خانم این تاپیک رو از اول بخونید و کاغذهایی که اقای صفری اماده کردند رو شما هم اماده کنید بعدش من در خدمتم بهتون ساعت مطالعه میدم و امیدوارم بتونم کنک کنم بازدهی تون بیشتر بشه و تایم مرده کم بشه .
به این هم دقت کنید من برنامه کامل نمیدم چونکه کاملا شخصی هست و من چون از نزدیک شما رو ندیدم و با روحیات و توانایی هاتون آشنا نیستم نمیتونم بهتون بگم مثلا: ممکنه یکی درسش قوی باشه و تندخوان باشه و هوشش بالا باشه بتونه زیاد تست بزنه ولی ممکنه یکی اروم خوان باشه با هوش متوسط (خودم جزو گروه دوم بودم) و به نظرم این موارد کاملا شخصی هست و باید خودت یا کسی که شناخت خوبی ازت داره برات بگهیسنا ممنون
-
میشه ب منم تو برنامه ریزی کمک کنین؟
-
یسنا بودجه بندی مدرسه من کاملاااا متفاوته
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .
برای مثال سال دهم تجربی شامل 15 کتاب است . در مدرسه آموزش از راه دور صبا برای تحصیل در مقطع متوسطه اول و دوم دروس به صورت ترمی برگزار می شود ؛ یعنی نصف کتاب های آن سال تحصیلی در ترم اول ( مهر ، آبان ، آذر و دی هم برای امتحانات ) و نصف دیگر در ترم دوم ( بهمن ، اسفند ، فروردین ، اردیبهشت و خرداد هم برای امتحانات ) خوانده می شود . برای مثال من امسال دروس شیمی ، ریاضی ، عربی ، ادبیات ، نگارش ، دفاعی را در طول 3 ماه گذراندم و بقیه دروس را در ترم دوم خواندم( یه مثال دیگه : از ابتدای مهر نصف دروس پایه 11 شروع می شود و تا دی به اتمام می رسد و نیم دیگر دروس در ترم دوم خوانده می شود
همچنین در حین ترم اول به دروس ترم دوم هیچ اشاره ای نمی شود و برعکس )
یسنا چون شما خودتون الان در دانشگاه تحصیل می کنید ، فکر کنم بتونید من رو خوب درک کنید
متاسفانه در این روش تحصیل فهم مطالب در ذهن دانش آموزان برای دبیران از اهمیت چندانی برخوردار نیست و دبیران ما سعی دارند تا پایان ترم کل کتاب را تمام کنند .
یعنی دقیقا عین دانشگاه ها
و این واقعا برای من خیلی سخته چون باید در طول سال روی فهم مطالب تمرکز کنم و وقت نمی کنم که تست بزنم
هیچ آزمون کتبی در طول سال نداریم
چون زمانی براش نیست
همه چیز بسته به فعالیت کلاسی و پرسش و پاسخ های شفاهی است ولی بخش اعظم نمرات ( 90% )رو امتحان پایان ترم دارد که در سفارت جمهوری اسلامی ایران به صورت حضوری گرفته میشه ( البته ترم دوم امسال یه دبیر شیمی عالی گیرمون اومده که آزمون میگیرد )ببخشید خیلی طولانی شد
خواستم همه مسائل را توضیح بدم تا شما هم با تجربیات طلایی تون بهتر بتونید به من کمک کنید -
یسنا در روش های درس خوندنم گفته است:
منبع:کلیپ اقای امینی راد ( توضیح برنامه ریزی درسی به روش ایکس)
سلام ممکنه ادرس این ویدئو را در سایت آلا برایمان به اشتراک بگذارید
-