زیست/میوز/انواع با هم ماندم کروموزوم ها
-
سلام وقت به خیر
میخواستم بدونم چرا ممکنه پلی پلوئیدی شدن در میوز ۱ و ۲ باهم رخ بده ولی با هم ماندن کروموزوم ها ممکن نیست با هم رخ بده؟(آیا اصلا امکان این کار وجود دارد؟) -
سلام وقت به خیر
میخواستم بدونم چرا ممکنه پلی پلوئیدی شدن در میوز ۱ و ۲ باهم رخ بده ولی با هم ماندن کروموزوم ها ممکن نیست با هم رخ بده؟(آیا اصلا امکان این کار وجود دارد؟)این پست پاک شده! -
سلام وقت به خیر
میخواستم بدونم چرا ممکنه پلی پلوئیدی شدن در میوز ۱ و ۲ باهم رخ بده ولی با هم ماندن کروموزوم ها ممکن نیست با هم رخ بده؟(آیا اصلا امکان این کار وجود دارد؟)Taha Zahabian در زیست/میوز/انواع با هم ماندم کروموزوم ها گفته است:
سلام وقت به خیر
میخواستم بدونم چرا ممکنه پلی پلوئیدی شدن در میوز ۱ و ۲ باهم رخ بده ولی با هم ماندن کروموزوم ها ممکن نیست با هم رخ بده؟(آیا اصلا امکان این کار وجود دارد؟)تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء @زیست-شناسی@یازدهم
-
Taha Zahabian در زیست/میوز/انواع با هم ماندم کروموزوم ها گفته است:
سلام وقت به خیر
میخواستم بدونم چرا ممکنه پلی پلوئیدی شدن در میوز ۱ و ۲ باهم رخ بده ولی با هم ماندن کروموزوم ها ممکن نیست با هم رخ بده؟(آیا اصلا امکان این کار وجود دارد؟)تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء @زیست-شناسی@یازدهم
Taha Zahabian سلام فکر میکنم با هم موندن هم این امکانو داشته باشه که در هردو میوز رخ بده
-
Taha Zahabian سلام فکر میکنم با هم موندن هم این امکانو داشته باشه که در هردو میوز رخ بده
reyhane karimi 0 در زیست/میوز/انواع با هم ماندم کروموزوم ها گفته است:
ولی خب آقای موقاری اصلا تو بحثشون به این موضوع اشاره نکردن در صورتی که واسه پلی پلوئیدی بودن یه بخش کامل رو بهش اختصاص دادن
-
تو با هم ماندن هم میشه ها !
مثلا سندروم دان خوب این تو میوز بوده دیگه