زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94)
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر ارشی نابغه س خیلی خوب درس میده خدا حفظش کنه مرسی
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا بقیه جلسات دکتر ارشی رو قرار بدید.تدریس ایشون از دبیران دیگه قوی تره.منتظر هستیم...
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.خیلی ممنون از امکانات که رایگان در اختیار ما گذاشتید
یک سوال داشتم در فیلم های اموزشی سال سوم اقای ارشی جزوه های هست اون ها رو در سایت قرار نمی دین؟ -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۴، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام و احترام و تشکر فراوان از شما.
عذر میخوام آقای دکتر ارشی فیلم برای سال دوم ندارند؟ امکانش هست رو سایت بذارید؟ -
با سلام و احترام و تشکر فراوان از شما.
عذر میخوام آقای دکتر ارشی فیلم برای سال دوم ندارند؟ امکانش هست رو سایت بذارید؟ -
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parham720yahoo.com
کدوم تدریس بهتره؟ آقای امینی یا پازوکی؟ -
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام مجدد
جزوه فیلم های دکتر آرشی در سایت قرار میگیره یا نه ممنون یا علی -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میخواستم بدونم امکانش هست ک دکتر ارشی فصل 6و7 رو به صورت جداگانه کامل و مختصر تدریس کنن واسه آزمون 23 بهمن ؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید اشتباه شد فصل 5 و6
-
سلام خدمت مدیریت طرح آلا و دکتر ارشی
ببخشید من خیلی خیلی روی تدریس پیش دانشگاهی آقای ارشی حساب کرده بودم....خیلی زیاد....بقیهفیلم ها چی شد؟؟؟
من الآن چیکار کنم؟؟
امید من ناامید شد؟؟
جواب بدید لطفا... -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
چرا از جلسه سوم تا جلسه چهل و نهم نیست ؟ -
زهرا گفته است:
سلام
چرا از جلسه سوم تا جلسه چهل و نهم نیست ؟زیرا در این بازه متاسفانه فیلمبرداری این کلاس مقدور نبوده است .
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میشه خواهش کنم حجم پایین ترزیست استادارشی وقراربدین من هربارکه میخوام دانلودکنم حجمش بالاست....
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۴، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی آلائی ها عزیز.
مطلبی مهمی که می خواستم خدمتتون عرض کنم که اینه که توان استخدام کسی رو که توضیحات زیست رو بنویسه نداریم. از این رو ادامه فیلم ها در صورتی قرار می گیره که کسانی که از فیلم ها استفاده می کند توضیحاتش رو به من برسونند. لطفا تو این کار کمکمون کنید.
موفق و سربلند باشید -
zargar68
سلام
تحلیلی که برای فیلم های آقای پازوکی نوشته بودید خیلی برام جالب بود، ممنون!
حتما در تولید فیلم های بعدی این نکات رو هم در نظر می گیریم و به دبیران اطلاع می دیم ( البته در سبک تدریس آنها دخالت نمی کنیم، اما به عنوان پیشنهاد به دبیران عزیز آلاء ارائه می کنیم )
در مورد خرابی مشارکت مالی :
من چک کردم الان درسته نمی دونم اون روز چش شده بود، لینکش :
http://sanatisharif.ir/donate.phpکد USSD هم وجود داره :
#4321*97*720*
اون لینک خراب را تو کدوم صفحه مشاهده کردید ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab
خود من ک تدریس استاد پازوکی رو بیشتر از همه-تو زیست- میپسندم اگرم در ب در دنبال فیلمایی از کلاسای زیست دیگه هستم واسه کامل نبودن تدریس برخی بخشای زیست استاد پازوکیه و ای کاش استاد پازوکی امسال بودن. هم ایشون و هم استاد شامیزاده و همچنین جناب فدایی فرد دلسوزانست تدریسشون. از خدا بهترینارو ارزو میکنم براشون -
مطلبی مهمی که می خواستم خدمتتون عرض کنم که اینه که توان استخدام کسی رو که توضیحات زیست رو بنویسه نداریم. از این رو ادامه فیلم ها در صورتی قرار می گیره که کسانی که از فیلم ها استفاده می کند توضیحاتش رو به من برسونند. لطفا تو این کار کمکمون کنید.
موفق و سربلند باشیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهmpashazadeh گفته است:
موفق و سربلند باشیداین کوچکترین همکاری هست ک از دست ما ساختست. دیگران رو نمیدونم از طرف خودم میتونم بگم چشم،تا ببینم فیلمو خواهم فرستاد توضیحاتشو.
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام واقعا دستتون درد نکنه بابت این همه زحمت
همه ی درس ها خوبن الا زیست که کامل نیست و خیلی هم مورد نیازه خواهشا و باز هم خواهشا یک پک زیست جفت و جور و کامل بزارید رو سایتتون خدا خیرتون بده ولی باور کنید این زیست کامل مخصوصا با این کنکور سخت پارسال برای داوطلبان تجربی از نون شب هم واجب تره
اگه می تونید حداقل ویدیو های مختلف رو کنار هم بچینید که یک پک کامل بشن
ممنون -
همه ی درس ها خوبن الا زیست که کامل نیست و خیلی هم مورد نیازه خواهشا و باز هم خواهشا یک پک زیست جفت و جور و کامل بزارید رو سایتتون خدا خیرتون بده ولی باور کنید این زیست کامل مخصوصا با این کنکور سخت پارسال برای داوطلبان تجربی از نون شب هم واجب تره
ممنونjafarveisy گفته است:
ممنونبه امید خدا ، دعا کنید که شرایط حور شه .
-
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ببخشید درس تازه ای داده نشده یا دیگه بقیه فیلم هارو نمی ذارید؟
اگه قراره نذارید لطفا تجدید نظر کنید واقعا بچه ها علی الخصوص شهرستانی ها خیلی نیاز دارن به این فیلم ها لطف کنید بذارید دعای خیر ما هم پشتتونه
موفق باشید -
اگه قراره نذارید لطفا تجدید نظر کنید واقعا بچه ها علی الخصوص شهرستانی ها خیلی نیاز دارن به این فیلم ها لطف کنید بذارید دعای خیر ما هم پشتتونه
موفق باشیدنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهjafarveisy گفته است:
موفق باشیدضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی آلائی ها عزیز.
موفق و سربلند باشید