فیزیک ریاضی
-
بچه ها آقای طلوعی برای فیزیک یازدهم فرمول های اضافی زیاد نمیگن؟ آخه یازدهم همینطوری فرمول هاش زیاد هست
-
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
-
-
بچه ها آقای طلوعی برای فیزیک یازدهم فرمول های اضافی زیاد نمیگن؟ آخه یازدهم همینطوری فرمول هاش زیاد هست
Setare Rezai بنده خدا آقای طلوعی تاجایی که ممکنه اصلا فرمول نمیگن ، همون فرمول های کتاب دیگه
-
Setare Rezai تا تعریفتون از فرمولای زیاد چی باشه. فرمول زیاد وقتیه که میبینی دبیر 10 تا فرمول مختلف برای یه مبحث گفته. در صورتی که فرمولایی که اقای طلوعی میگن اگر دقیق بشی اکثرا نهایتا یکی یا دوتاست. فقط اون فرمولا بسط داده میشن بنا به نیازی که برای حل سوال وجود داره. اینا فرمولای دیگه ای محسوب نمیشن. همون فرمولن
-
Setare Rezai ویدیو های اقای یاری رو نگا کن
-
Setare Rezai تا تعریفتون از فرمولای زیاد چی باشه. فرمول زیاد وقتیه که میبینی دبیر 10 تا فرمول مختلف برای یه مبحث گفته. در صورتی که فرمولایی که اقای طلوعی میگن اگر دقیق بشی اکثرا نهایتا یکی یا دوتاست. فقط اون فرمولا بسط داده میشن بنا به نیازی که برای حل سوال وجود داره. اینا فرمولای دیگه ای محسوب نمیشن. همون فرمولن
Mahdi Jafari 1 سلام شما از فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی راضی هستین؟
اینکه میگن نکته ای درس میده نه مفهومی درسته؟
من تحربی ام و به شدت در فیزیک ضعیف! خواستم از بچه های ریاضی بپرسم -
Mahdi Jafari 1 سلام شما از فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی راضی هستین؟
اینکه میگن نکته ای درس میده نه مفهومی درسته؟
من تحربی ام و به شدت در فیزیک ضعیف! خواستم از بچه های ریاضی بپرسمفاطمه حبیب زاده 0 من کاملا از فیزیک اقای طلوعی راضیم. بنظرم خیلی بهتر از بقیه دبیرهای فیزیک اموزش میدن.
بله اگر بخوای ازمون تشریحی بدی شاید یه سری جاها به مشکل بخوری چون روشاشون با روشای کتاب فرق داره خیلی جاها و سریع تره که خوب قطعا بیشتر مناسب کنکور هستش.
ولی کاملا مفهومی درس میدن. درسته نکته میگن ولی نکته ای رو قرار نیست حفظ کنیم. هر نکته ای گفته میشه انقدر توضیحش میدن که بفهمیم. نه مثل این کلاس کنکورایی که 500 تا نکته میگن به شاگرداشون بعد میرن سر جلسه میمونن سر سوالا و امسالم تصمیم میگیرن کلاس تیپ و تست بزارن بجای نکته تست چون سال پیش نتیجه نگرفتن -
Setare Rezai یاد بگیر عزیز خلاقیته :)) هر کدوم چند دقیقه تو کنکور برات وقت میخره :))))))
-
فاطمه حبیب زاده 0 من کاملا از فیزیک اقای طلوعی راضیم. بنظرم خیلی بهتر از بقیه دبیرهای فیزیک اموزش میدن.
بله اگر بخوای ازمون تشریحی بدی شاید یه سری جاها به مشکل بخوری چون روشاشون با روشای کتاب فرق داره خیلی جاها و سریع تره که خوب قطعا بیشتر مناسب کنکور هستش.
ولی کاملا مفهومی درس میدن. درسته نکته میگن ولی نکته ای رو قرار نیست حفظ کنیم. هر نکته ای گفته میشه انقدر توضیحش میدن که بفهمیم. نه مثل این کلاس کنکورایی که 500 تا نکته میگن به شاگرداشون بعد میرن سر جلسه میمونن سر سوالا و امسالم تصمیم میگیرن کلاس تیپ و تست بزارن بجای نکته تست چون سال پیش نتیجه نگرفتنMahdi Jafari 1 اها ممنونم از راهنمایی تون
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد