امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش پیشروی ابریشم تا سه شنبه ۲۸ بهمن
-
سلام
شب بخیر
گزارش پیشروی روز سه شنبه 28 بهمن:فیزیک تجربی:
- ده تست باقی مانده از فرسنگ هفتم به طور کامل ضبط و منتشر شد.
- کنکورچه فرسنگ هفتم ضبط شد و حداکثر تا فردا غروب تا ساعت 18 منتشر خواهد شد.
فیزیک ریاضی:
- ادامه درسنامه الکتریسیته جاری از فرسنگ هفتم منتشر شد.(جلسه 5 تا 13)
- کل جزوات درسنامه و تست فرسنگ هفتم روز گذشته منتشر شد.
شیمی:
- هشت جلسه درسنامه فصل دوم از سال یازدهم ضبط و ادیت شد و فردا حداکثر تا عصر منتشر خواهد شد.
ریاضیات ریاضی:
- ادامه تست های فرسنگ ششم منتشر شد. (2 جلسه / تست 510 تا 522)
- جلسه صفر + 2 جلسه درسنامه ریاضیات پایه، مبحث دنباله، فرسنگ هفتم منتشر شد.
-
اقا ثابتی برا قلم چی تجربی پس آزمون ندارن؟
-
و یه چیز دیگه فیلمای فیزیک دانلود نمیشه
This site can’t be reachedThe webpage at https://paid.alaatv.com/paid/440/video/HD_720p/921013wwqe.mp4?st=yQ3qty3BoWkhRJS5b7ZMbnTG2dBHgvEeiBCxwKQxQeU&ts=1613501415&e=10800&download=1 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
-
sohrab در گزارش پیشروی ابریشم تا سه شنبه ۲۸ بهمن گفته است:
سلام
شب بخیر
گزارش پیشروی روز سه شنبه 28 بهمن:فیزیک تجربی:
- ده تست باقی مانده از فرسنگ هفتم به طور کامل ضبط و منتشر شد.
- کنکورچه فرسنگ هفتم ضبط شد و حداکثر تا فردا غروب تا ساعت 18 منتشر خواهد شد.
فیزیک ریاضی:
- ادامه درسنامه الکتریسیته جاری از فرسنگ هفتم منتشر شد.(جلسه 5 تا 13)
- کل جزوات درسنامه و تست فرسنگ هفتم روز گذشته منتشر شد.
شیمی:
- هشت جلسه درسنامه فصل دوم از سال یازدهم ضبط و ادیت شد و فردا حداکثر تا عصر منتشر خواهد شد.
ریاضیات ریاضی:
- ادامه تست های فرسنگ ششم منتشر شد. (2 جلسه / تست 510 تا 522)
- جلسه صفر + 2 جلسه درسنامه ریاضیات پایه، مبحث دنباله، فرسنگ هفتم منتشر شد.
?????????????????????????????
-
Abolfazl Sattari
کدوم جلسات؟ -
این پست پاک شده!
-
-
برای من هنوز جلسه صفر و.... فرسنگ ۷ آقای ثابتی ریاضیات ریاضی نیومده
-
sohrab سلام خسته نباشید روزتون بخیر ...چرا تست های تسلط فیزیک ریاضی تعدادشون کمه؟؟؟ آخه کدوم کتاب کمک آموزشی برای یه فصل فیزیک کمتر از صد تا تست رو قرار داده؟؟ اگه این روند(تعداد تست کم) همین طور پیش بره کامل بودن ابریشم زیر سوال میره چون ما دیگه کتاب کمک آموزشی نخریدیم و الان هم تعداد تست ها جوابگوی نیاز ما نیست...اگه میشه لطف کنید این موضوع رو پیگیری کنید خیلی ممنون.
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده sohrab سلام وقت بخیر، آقا سهراب تعداد تست های تسلط فیزیک آقای طلوعی خیلی کمه، فصل دوم فیزیک یازدهم که چهارتا تست ازش میاد ۷۶ تا تست داره، کدوم کتاب کمک اموزشی رو پیدا میکنید برای یک فصل ۷۶ تا تست داشته باشه؟مگه نگفتید با راه ابریشم به هیچ منبع دیگه ای نیاز ندارید؟کدوم منبع ۷۶ تا تست داره برای این فصل به این مهمی؟تست های تسلط بازتاب انواج هم که کلا ۳۷ تاست بخدا تست های اموزشی بیشتر ۳۷ تاست رو چه حساب انقدر کمه؟به خدا که ما هم خسته شدیم برای هرچیزی بیایم اینجا هی تایپک بزنیم ، آقای طلوعی یه بار جزوش خلاصه است یه بار تست هاش کمه، بخدا من نمیدونم چی بگیم دیگه ، اخه ۳۷ تا تست چیه؟ یعنی چی؟
-
Abolfazl Sattarireplied to Amir Tajfar 0 on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Amir Tajfar 0 استاد طلوعی از انواع تیپ ها تست حل میکنن بعد اون خود شما باس مفصل تست حل کنید
یه کنکوری تا زمانی که خودش با تست درگیر نشه یاد نمیگگیره :))) -
Abolfazl Sattari در گزارش پیشروی ابریشم تا سه شنبه ۲۸ بهمن گفته است:
Amir Tajfar 0 استاد طلوعی از انواع تیپ ها تست حل میکنن بعد اون خود شما باس مفصل تست حل کنید
یه کنکوری تا زمانی که خودش با تست درگیر نشه یاد نمیگگیره :)))Abolfazl Sattari این حرف درسته ولی قرار نبود به منبع دیگه احتیاج داشته باشیم فرسنگهای قبل تر تعداد و تنوع تستها واقعا عالی بود و نیاز به منبع دیگه ای نبود
-
Abolfazl Sattari داداش تست های تسلط رو گذاشتن که اصلا خودمون حل کنیم نزاشتن که بشینیم با تخمه بشینیم پای ویدئو های حل آقای طلوعی، مگه نگفتن منبع اموزشی دیگه ای نیاز نیست؟
-
sohrab اگه قرار باشه خودمون تست حل کنیم که حتما حل میکنیم، باید یک منبع تست داشته باشیم یا نه؟؟؟ تست های تسلط باید به اندازه ای باشه که پس از حل اون ها هم به تسلط برسیم و هم تیپ تست های مختلف رو ببینیم...اما تعداد تست های تسلط فیزیک ریاضی واقعا در حدی نیست که نیاز ما رو رفعش کنه و بیشتر به تست آموزشی شبیه هست تا تسلط(لازم به ذکر هست که از فرسنگ دو به بعد دیگه کنکورچه ها هم برداشته شد و یه نقص دیگه ای به ابریشم اضافه کرد) ...انصافا ما رو درک کنید...در ضمن اگه استاد وقت نمیکنن تست های بیشتری رو حل کنن، به جاش یه مجموعه تست با پاسخنامه کلیدی قرار بدین که دیگه نیازی به خریدن بانک تست نباشه...این طوری کامل بودن ابریشم زیر سوال نمی ره.
اگه این مشکل (تعداد کم تست های تسلط) رو که از فرسنگ های 3 به بعد در فیزیک ریاضی ایجاد شده رو برطرف کنید خیلی ممنون میشیم چون واقعا جز ابریشم منبع دیگه ای نداریم.
هدف ما کمک به پیشرفت آلا و آلایی هاست و بابت تمامی زحماتتون متشکریم -
دوستان چرا برا من اینطوری میاره؟؟