با خستگی و بی حوصلگی و استرس چیکار کنم؟
-
سلام و خسته نباشید
راستش من خوندن رو از تابستون 99 شروع کردم و خوندم تا الان اما دیگه خسته شدم یعنی حوصلم نمیکشه از استرس هم دارم سکته میکنم که 4 ماه تا کنکور مونده و من اینجوری شدم از یه طرفم مدرسه با انلاین کردن زوری وقتمونو میگیره برنامه مینویسم اما نمیتونم باهاش برم جلو و الان درسای مدرسه هیچ به راه ابریشمم نمیرسونم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم ؟ عالی پیش میرفتما یهویی اینجوری شد و تراز ازمونم هم اصلا راضی نیستم ازش :( -
-
سلام و خسته نباشید
راستش من خوندن رو از تابستون 99 شروع کردم و خوندم تا الان اما دیگه خسته شدم یعنی حوصلم نمیکشه از استرس هم دارم سکته میکنم که 4 ماه تا کنکور مونده و من اینجوری شدم از یه طرفم مدرسه با انلاین کردن زوری وقتمونو میگیره برنامه مینویسم اما نمیتونم باهاش برم جلو و الان درسای مدرسه هیچ به راه ابریشمم نمیرسونم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم ؟ عالی پیش میرفتما یهویی اینجوری شد و تراز ازمونم هم اصلا راضی نیستم ازش :(یاسمین اسدی سلام این تاپیک میتونه کمک کنه بهتون
https://forum.alaatv.com/topic/28370/این-داستان-قسمت6-کنترل-استرس -
یاسمین اسدی سلام این تاپیک میتونه کمک کنه بهتون
https://forum.alaatv.com/topic/28370/این-داستان-قسمت6-کنترل-استرس@dr-aryan در با خستگی و بی حوصلگی و استرس چیکار کنم؟ گفته است:
یاسمین اسدی سلام این تاپیک میتونه کمک کنه بهتون
https://forum.alaatv.com/topic/28370/این-داستان-قسمت6-کنترل-استرسسپاس از شما : )
-
سلام و خسته نباشید
راستش من خوندن رو از تابستون 99 شروع کردم و خوندم تا الان اما دیگه خسته شدم یعنی حوصلم نمیکشه از استرس هم دارم سکته میکنم که 4 ماه تا کنکور مونده و من اینجوری شدم از یه طرفم مدرسه با انلاین کردن زوری وقتمونو میگیره برنامه مینویسم اما نمیتونم باهاش برم جلو و الان درسای مدرسه هیچ به راه ابریشمم نمیرسونم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم ؟ عالی پیش میرفتما یهویی اینجوری شد و تراز ازمونم هم اصلا راضی نیستم ازش :(یاسمین اسدی ببنید خواهر عزیز الان تو مرحله ی سختی گیر افتادید ...
درکتون میکنم سخت گذشته براتون ... ولی یادتون باشه هر چیزی یه بهایی داره خب ...
و اما بهترین راه حل برای شما: یک هفته خوش بگذرونید اصلا به درس و اینا هم فکر نکنید خلاصه یه هفته هر کاری که عشقتون میکشه بکنید ولی ولیی بعد این هفته با انگیزه بیشتر از قبل به مسیرتون ادامه بدید...
خدا شاهده این یک سال رو تحمل کنید قوی باشی بعدش انقدر خوش میگذره که این سختی ها کلا یادتون میره...
برای انگیزه هم تو گوگل فیلمای فراغ التحصیلی رو سرچ کن دان کن.. ببین چقدر خوش میگذره بهشون...
تا اینجی کار به قول خودت ترکوندی نزار دل سرد بشی... بترکون خلاصه اش...
آؤزوی موفقیت :crossed_fingers_light_skin_tone: :flexed_biceps: -
یاسمین اسدی ببنید خواهر عزیز الان تو مرحله ی سختی گیر افتادید ...
درکتون میکنم سخت گذشته براتون ... ولی یادتون باشه هر چیزی یه بهایی داره خب ...
و اما بهترین راه حل برای شما: یک هفته خوش بگذرونید اصلا به درس و اینا هم فکر نکنید خلاصه یه هفته هر کاری که عشقتون میکشه بکنید ولی ولیی بعد این هفته با انگیزه بیشتر از قبل به مسیرتون ادامه بدید...
خدا شاهده این یک سال رو تحمل کنید قوی باشی بعدش انقدر خوش میگذره که این سختی ها کلا یادتون میره...
برای انگیزه هم تو گوگل فیلمای فراغ التحصیلی رو سرچ کن دان کن.. ببین چقدر خوش میگذره بهشون...
تا اینجی کار به قول خودت ترکوندی نزار دل سرد بشی... بترکون خلاصه اش...
آؤزوی موفقیت :crossed_fingers_light_skin_tone: :flexed_biceps:mohammad kebryia
ممنون ازتون ولی واقعیتش تقریبا دو هفتس این کارو کردم اما هیچ فرقی به حالم نکرد انشاالله از شنبه شروع میکنم و پر قدرت میرم جلو -
mohammad kebryia
ممنون ازتون ولی واقعیتش تقریبا دو هفتس این کارو کردم اما هیچ فرقی به حالم نکرد انشاالله از شنبه شروع میکنم و پر قدرت میرم جلویاسمین اسدی عیب نداره فداسرتون........ به این فکر کنید بعد این خستگی و بیحالی ها چه لذتی هست....