زیست 11-فصل 3-گفتار2
-
سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال داشتم، اونم اینکه ماهیچه دوسر (اونی که در سطح جلوی بازوی دست دیده میشود)در بالا با دو شاخه شدن و از طریق زردپی به کتف و.............. متصل است
جا خالی باید چی بگزارم
بازو یا ترقوه -
کسی نبود؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال داشتم، اونم اینکه ماهیچه دوسر (اونی که در سطح جلوی بازوی دست دیده میشود)در بالا با دو شاخه شدن و از طریق زردپی به کتف و.............. متصل است
جا خالی باید چی بگزارم
بازو یا ترقوهsina ghafouri سلام ببین سوالت مشکل داره میدونی چرا چون ماهیچه دو سر بازو از بالا با دوشاخه شدن زرد پی به کتف متصل میشن فقط البته توی تصویر کتاب مشخص نیست ولی از پایین اگه بود یادت باشه که به زند زیرین متصله
-
عزیز چرا اخه این اشتباه رو می کنی
دوسر بازو در پایین به زند زبریین متصل هست اون که تو میگی سه سر بازوه
درباره سوال خودم هم من قبلاا فکر میکردم به بازو متصل میشه ولی اومدم تست زدم و فهمیدم که اشتباه میکنم
و ترقوه ست ولی باز شک دارم گفتم ببینم شما بلدید -
سلام دوستان، خسته نباشید
جا خالی باید چی بگزارم
بازو یا ترقوهsina ghafouri سلام توی اولین فیلم صفر تا صد یازدهم استاد موقاری همه اتصالات را توضیح میدن ، به اون مراجعه کنید
-
بله مشاهده کردم ولی همون طور که گفتم کتاب تست میگه اشتباه است
-
عزیز چرا اخه این اشتباه رو می کنی
دوسر بازو در پایین به زند زبریین متصل هست اون که تو میگی سه سر بازوه
درباره سوال خودم هم من قبلاا فکر میکردم به بازو متصل میشه ولی اومدم تست زدم و فهمیدم که اشتباه میکنم
و ترقوه ست ولی باز شک دارم گفتم ببینم شما بلدیدsina ghafouri گل مگه ماهیچه دوسر رو نمیگی دیگه اشتباهم کجا بود باورت نمیشه این متن رو که واست میفرستم خوب بخون
-
بله متن درست میگه/ولی شما نوشتت رو نگاه کن .فرمودی در پایین به زندزیرین متصله درحالی که درستش زند زبرین هست که تو اون عکسی هم که فرستادی همین رو گفته
-
دوست عزیز شما تو اولین متنی که فرستادی فرمودی ماهیچه دوسر در پایین به زندزیرین متصله.درحالی که به زندزبرین متصل هستش
عیب نداره .خطا دیده.گفتم بهت بگم که تو ازمون اینا تست رو اشتباه نزنی.یه تست هم یه تسته به قول اقای موقاریدرکل مچکرم ازت.متوجه شدم دربالا با دوشاخه شدن به کتف فقط متصل هست.
موفق باشید -
دوست عزیز شما تو اولین متنی که فرستادی فرمودی ماهیچه دوسر در پایین به زندزیرین متصله.درحالی که به زندزبرین متصل هستش
عیب نداره .خطا دیده.گفتم بهت بگم که تو ازمون اینا تست رو اشتباه نزنی.یه تست هم یه تسته به قول اقای موقاریدرکل مچکرم ازت.متوجه شدم دربالا با دوشاخه شدن به کتف فقط متصل هست.
موفق باشیدsina ghafouri
بله درست میگی من ازت عذرخواهی میکنم حواسم نبوده و اشتباه تایپ کردم امیدوارم موفق باشی -
سلام دوستان، خسته نباشید
جا خالی باید چی بگزارم
بازو یا ترقوهsina ghafouri ماهیچه دو. سر بازو از بالا توسط یک انشعاب زردپی به بازو و از انشعاب دیگر به کتف متصله و پایین توسط یک زردپی واحد به زند زبرین
-
سلام دوستان وقت بخیر من یه سوال راجع به بافت پیوندی در ماهیچه های اسکلتی داشتم میخواستم بدونم به جز اطراف خود ماهیچه و اطراف دسته تارماهیچه ای ما کجا ها میتونیم بافت پیوندی ببینیم
-
سلام دوستان، خسته نباشید
جا خالی باید چی بگزارم
بازو یا ترقوهاین پست پاک شده!