ساختار استخوان
-
یه سوال داشتم اینکه توی کتاب نوشته در مفاصل متحرک در دو سر استخوان های شرکت کننده در مفصل غضروف داریم (برای کاهش اصطکاک) ولی این موضوع در باره استخوان های شرکت کننده در مفاصل ثابت هم صادقه ؟
یعنی در دوسر استخوان های موجود در مفصل ثابت هم غضروف داریم ؟ -
یه سوال داشتم اینکه توی کتاب نوشته در مفاصل متحرک در دو سر استخوان های شرکت کننده در مفصل غضروف داریم (برای کاهش اصطکاک) ولی این موضوع در باره استخوان های شرکت کننده در مفاصل ثابت هم صادقه ؟
یعنی در دوسر استخوان های موجود در مفصل ثابت هم غضروف داریم ؟sara hatami تو کتابم به عنوان نکته نوشتم که سر مفاصل ثابت غضروفی نیست
-
سلام دوست عزیز ببین گل در مفاصل ثابت مثل جمجه خب میدونی که جمجه ی نوع مفصل ثابته بجای اینکه غضروف وجود داشته باشه شیارهایی هست که استخوان های جمجه رو به هم متصل میکنه شیارهایی دندونه داره که نمیزاره استخوان های جمجمه رو هم بلغزه مثل بقیه مفاصل ولی اگه مفاصل مهره های کمر رو بخوایم توضیح بدیم در موردشون اونا بینشون غضروف هست که میتونن رو هم بلغزن
-
سلام دوست عزیز ببین گل در مفاصل ثابت مثل جمجه خب میدونی که جمجه ی نوع مفصل ثابته بجای اینکه غضروف وجود داشته باشه شیارهایی هست که استخوان های جمجه رو به هم متصل میکنه شیارهایی دندونه داره که نمیزاره استخوان های جمجمه رو هم بلغزه مثل بقیه مفاصل ولی اگه مفاصل مهره های کمر رو بخوایم توضیح بدیم در موردشون اونا بینشون غضروف هست که میتونن رو هم بلغزن
Acko sh مفاصل مهره کمر از نوع نیمه متحرک نیستن؟
-
سالار باقری مفاصل بین زواید کناری مهره ها از نوع لغزنده و مفاصل بین خود مهره ها از نوع نیمه متحرکه
-
سالار باقری
بله بله ببخشید من عذر میخوام اشتباه گفتم -
Acko sh خیلی ممنون بابت توضیحات خوبتون عالی بود
-
Acko sh خیلی ممنون بابت توضیحات خوبتون عالی بود
sara hatami
خواهش عزیز دل فقط اون قسمت که از مفاصل بین مهره ها حرف زدم ی اشتباهی کردم که گفتم اونا ثابت ولی خب در اصل نیمه محرکن عذزمیخوام -
sara hatami
خواهش عزیز دل فقط اون قسمت که از مفاصل بین مهره ها حرف زدم ی اشتباهی کردم که گفتم اونا ثابت ولی خب در اصل نیمه محرکن عذزمیخوامAcko sh بله خودمم متوجه شدم واسه دوستمون هم ریپلای کردم گفتم