Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. روش مطالعه زیست
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی
تجربی ها بهم جواب بدن
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
زیست شناسی
زیست
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد جلال م‌قاری رو داره؟
زیست شناسی
نهایی یا کنکور
Aryan ImaniA
حواسمون بیشتر به کنکور باشه یا نهایی عه ۱۲ ؟
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_ Reza __
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_ Reza __
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی

روش مطالعه زیست

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
15 دیدگاه‌ها 7 کاربران 435 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Negin_MN آفلاین
    Negin_MN آفلاین
    Negin_M
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همگی شبتون بخیر 💙
    ان شالله همتون موفق باشید!!
    از کسایی که تو زیست قوی هستن و آزمون ها درصد خوبی رو کسب میکنن خواهش میکنم که بیان و روش مطالعه خودشون رو بگن
    من انگار زیست خوندن بلد نیستم و نمیدونم باید چیکار کنم به اون درصد مطلوب برسم😕
    شما چطور میخونید و چطور تست میزنید براش؟؟ میشه تجربه هاتون رو در اختیار من بذارید ان شالله که مفید باشه و بتونم پیشرفت کنم
    این رو هم اضافه کنم زیست راه ابریشم رو هم دارم و کتابم هم میکرو طبقه بندی گاج هست برای هر سه سال
    ممنون از محبت همگی🤞🏻 💙

Elnaz HasanimerajinE saba zarei 0S zahra thdZ z GheibiZ 4 پاسخ آخرین پاسخ
    9
    • Negin_MN آفلاین
      Negin_MN آفلاین
      Negin_M

دوازدهم تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم 💙 💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
      7
      • مهدی صفریم آفلاین
        مهدی صفریم آفلاین
        مهدی صفری
        دانش آموزان آلاء

منم همینطور

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Negin_MN Negin_M

از کسایی که تو زیست قوی هستن و آزمون ها درصد خوبی رو کسب میکنن خواهش میکنم که بیان و روش مطالعه خودشون رو بگن
          شما چطور میخونید و چطور تست میزنید براش؟؟ میشه تجربه هاتون رو در اختیار من بذارید ان شالله که مفید باشه و بتونم پیشرفت کنم
          این رو هم اضافه کنم زیست راه ابریشم رو هم دارم و کتابم هم میکرو طبقه بندی گاج هست برای هر سه سال
          ممنون از محبت همگی🤞🏻 💙

Elnaz HasanimerajinE آفلاین
          Elnaz HasanimerajinE آفلاین
          Elnaz Hasanimerajin
          دانش آموزان آلاء

@نگین-محمدیان سلام عزیزم شبت بخیر.. من زیست و از روی ویدئو جلو نمیبرم نمیتونم در این مورد کمکی بهت بکنم . روش من اینه ک مبحثی میخونم . مثلا کل ایمنی رو یجا توی 2 الی سه روز از روی چندین درسنامه و جزوه میخونم و ترکیب میکنم . ترکیبمم اینجوری هست ک یه دفتر طلایی دارم . و هرچیزی که مربوط به فصل ایمنی هست رو مثلا، توش مینویسم . یجوری جزوه ی سیارمه که توش نکات تست هایی ک میزنمو هم مینویسم . اینجوری موقع جمعبندی درگیر از کجا مرور کنم نمیشم و یه منبع جامع و کامل دارم . بعد اینکه کامل خوندم . تستاشو میزنم . واس من 2 روز کافیه واس هر فصل چون برنامم فشرده ست . تستارو علامت دار هم میکنم واس دوره ی جمعبندی. بعدش هفته ی بعد دوباره مرور میکنم این فصلو و تست میزنم . 1 ماه دیگه هم دوباره مرور میکنم . البته مهم ترین چیزی ک هستش اینه ک من هر جلسه ، هرچی خوندمو اخر مطالعه م مرور میکنم . و فردا هم وقتی میخوام جلسه جدید شروع کنم مرور میکنم جلسه قبلیمو.. این روش یادگیری و تثبیته که خیلیا شاید ندونن درموردش واس همین وقتی یه مبحثی رو میخونن بعد از یه مدت ک دوباره برمیگردن بهش میبینن یادشون رفته . چون مرور 24 ساعت، هفتگی و ماهانه ندارن و تثبیت نشده .این روش و امتحان کن
          دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • Negin_MN Negin_M

ممنون از محبت همگی🤞🏻 💙

saba zarei 0S آفلاین
            saba zarei 0S آفلاین
            saba zarei 0
            فارغ التحصیلان آلاء

@نگین-محمدیان سلام
            متن کتاب و شکلاشو کلا زیر و بم کتاب و باید دربیاری بعدش اگه تو مبحث خاصی مشکل داشتی میتونی از درسنامه یا کلیپ یا جزوه استفاده کنی مثلا من تو ایمنی مشکل داشتم ولی آزمون قبل 80زدم 🙂
            بعدش که همه چی دستت اومد سری اول همه تستای اون گفتار و آموزشی میزنی برای تک تک سوالا پاسخنامه رو میخونی و حاشیه نویسی ولی برای سری بعد دیگه باید همون تستارو آموزشی بزنی و متن کتاب و شکل و نکاتش و مرور کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Negin_MN Negin_M

ممنون از محبت همگی🤞🏻 💙

zahra thdZ آفلاین
              zahra thdZ آفلاین
              zahra thd
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط zahra thd انجام شده

@نگین-محمدیان سلام
              من قصد جسارت ندارم در محضر اساتید شاید روشی که میگم درست هم نباشه ولی خودم باهاش نتیجه گرفتم به این شکل که:
              اول کتاب رو یکبار کلی و به صورت روزنامه وار میخونم بعد ۱۰تست اموزشی از متن و خطوط کتاب میزنم بخاطر اینکه بفهمم کجا ها مهم تر بودن بعدش میرم سراغ کتاب و اینبار با دقت بیشتری میخونم و سر هر پاراگراف تا زمانی که کااااامل بفهممش وقت میزارم(اگه تو این مرحله ببینم یه مبحث رو نمیفهمم میرم سراغ کلیپای آقای موقاری)بعدش درسنامه های کتاب های کمک آموزشی رو تند نیخونم و مطالب باحال و خفنشو وارد کتابم میکنم و۱۵ تا تست اموزشی میزنم....خب این میره تا سه روز بعد که۲۵تا تست میزنم که ببینم مفهوم رو کامل یاد گرفتم یا رفته تو حافظه ی کوتاه مدتم(اینجوری هم برام دوره میشه هم وارد حافظه ی بلند مدتم میشه)
              بازم دوباره هفته ی بعدش ۱۰تا تست مروری میزنم
              و ماه بعد که ان شاء الله دیگه جا افتاده مطلب بین ۲۰تا۴۰تا تست تثبیتی میزنم که بستگی داره به مبحثش
              مثلا فصل سوم دوازدهم دقیقا دوبرابر تعداد تست هایی که گفتمو زدم براش😲🤢😰💀

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • Negin_MN آفلاین
                Negin_MN آفلاین
                Negin_M

Elnaz Hasanimerajin 💎
                saba zarei 0 💎
                zahra thd 💎
                ممنونم از هر سه شما خیلی لطف کردید جواب دادید و راهنمایی ‌کردید🙏🏻😍حتما انجام میدم پیشنهاد هاتون رو ان شالله موفق باشید💙

saba zarei 0S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                9
                • Negin_MN Negin_M

ممنون از محبت همگی🤞🏻 💙

z GheibiZ آفلاین
                  z GheibiZ آفلاین
                  z Gheibi

@نگین-محمدیان سلام
                  صحبت بچه‌ها درسته، علاوه بر این شما باید مفاهیم را عمیق متوجه بشید، روی فرایند ها و اشکال دقت کنید و مراحل هر فرایند را برای خودتون تصور کنید ، بعد از درک کامل فرایند ها به صورت مجزا ، کم کم ترکیب ها رو هم یاد میگیرید.
                  تعمق توی زیست خیلی مهمه

بای ذنب قتلت🖤
                  به کدامین گناه کشته شد؟؟
                  #آرمان_علی_وردی

Negin_MN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • z GheibiZ z Gheibi

@نگین-محمدیان سلام
                    صحبت بچه‌ها درسته، علاوه بر این شما باید مفاهیم را عمیق متوجه بشید، روی فرایند ها و اشکال دقت کنید و مراحل هر فرایند را برای خودتون تصور کنید ، بعد از درک کامل فرایند ها به صورت مجزا ، کم کم ترکیب ها رو هم یاد میگیرید.
                    تعمق توی زیست خیلی مهمه

Negin_MN آفلاین
                    Negin_MN آفلاین
                    Negin_M

z Gheibi ممنونم بابت راهنمایی تون لطف کردید😍💙
                    حق با شماست من مطلب رو کامل درک میکنم و مفهومش رو یاد میگیرم یعنی اگه کسی ازم بخواد کامل میتونم براش توضیح بدم خب این یعنی یادگیریم کامل شده پس چرا خیلی خوب نمیتونم تست بزنم؟؟ انگار از تست زدن واسه زیست میترسم همش حس میکنم میخوام حل کنم اشتباه در بیاد و بی دقتی کنم یه نکته جا بندازم🙁🤦🏻‍♀️

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    7
                    • Negin_MN Negin_M

z Gheibi ممنونم بابت راهنمایی تون لطف کردید😍💙
                      حق با شماست من مطلب رو کامل درک میکنم و مفهومش رو یاد میگیرم یعنی اگه کسی ازم بخواد کامل میتونم براش توضیح بدم خب این یعنی یادگیریم کامل شده پس چرا خیلی خوب نمیتونم تست بزنم؟؟ انگار از تست زدن واسه زیست میترسم همش حس میکنم میخوام حل کنم اشتباه در بیاد و بی دقتی کنم یه نکته جا بندازم🙁🤦🏻‍♀️

z GheibiZ آفلاین
                      z GheibiZ آفلاین
                      z Gheibi

@نگین-محمدیان خواهش میکنم 🌷
                      این که میتونید کامل توضیح بدید یعنی اصل راه رو رفتید، حالا باید توی خونه بی‌پرواو مسلط تست بزنید،غلط زدید،هیچ اشکالی ندارد بررسی کنید ویاد بگیریدش
                      سرآزمون با طمانینه اما با شجاعت تست بزنید و یادگیری را با بررسی آزمون کامل کنید
                      آزمون تست ها و.. هرچه قدر بد دادید ناراحت نشین، چون ارزش ناراحتی نداره وپرقدرت ادامه بدید💪💪
                      موفق باشید 🌷

بای ذنب قتلت🖤
                      به کدامین گناه کشته شد؟؟
                      #آرمان_علی_وردی

Negin_MN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • z GheibiZ z Gheibi

@نگین-محمدیان خواهش میکنم 🌷
                        این که میتونید کامل توضیح بدید یعنی اصل راه رو رفتید، حالا باید توی خونه بی‌پرواو مسلط تست بزنید،غلط زدید،هیچ اشکالی ندارد بررسی کنید ویاد بگیریدش
                        سرآزمون با طمانینه اما با شجاعت تست بزنید و یادگیری را با بررسی آزمون کامل کنید
                        آزمون تست ها و.. هرچه قدر بد دادید ناراحت نشین، چون ارزش ناراحتی نداره وپرقدرت ادامه بدید💪💪
                        موفق باشید 🌷

Negin_MN آفلاین
                        Negin_MN آفلاین
                        Negin_M

z Gheibi خیلی ممنون عزیزم چشم حتما نکاتی که گفتید رو رعایت میکنم😍🤞🏻 سپاس که پاسخگو بودید🙏🏻💙

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        7
                        • Negin_MN Negin_M

z Gheibi خیلی ممنون عزیزم چشم حتما نکاتی که گفتید رو رعایت میکنم😍🤞🏻 سپاس که پاسخگو بودید🙏🏻💙

z GheibiZ آفلاین
                          z GheibiZ آفلاین
                          z Gheibi

@نگین-محمدیان خواهش میکنم 🌷 امیدوارم به زودی به اون قله ای که میخواهید برسید🗻

بای ذنب قتلت🖤
                          به کدامین گناه کشته شد؟؟
                          #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Negin_MN Negin_M

Elnaz Hasanimerajin 💎
                            saba zarei 0 💎
                            zahra thd 💎
                            ممنونم از هر سه شما خیلی لطف کردید جواب دادید و راهنمایی ‌کردید🙏🏻😍حتما انجام میدم پیشنهاد هاتون رو ان شالله موفق باشید💙

saba zarei 0S آفلاین
                            saba zarei 0S آفلاین
                            saba zarei 0
                            فارغ التحصیلان آلاء

@نگین-محمدیان 🌼 🌼 🌼

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • rena felfeliR آفلاین
                              rena felfeliR آفلاین
                              rena felfeli
                              دانش آموزان آلاء

سلام بچه ها میتونید بهم بگید چطوری جزوه های استاد موقاری رو دانلود کنم از کجا بیارمشون

saba zarei 0S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • rena felfeliR rena felfeli

سلام بچه ها میتونید بهم بگید چطوری جزوه های استاد موقاری رو دانلود کنم از کجا بیارمشون

saba zarei 0S آفلاین
                                saba zarei 0S آفلاین
                                saba zarei 0
                                فارغ التحصیلان آلاء

rena felfeli سلام
                                تو بخش جزوات انجمن میتونید پیدا کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید