نقش موج
-
Amin Rm

توی قسمت پاسخ، این گزینه ای که مشخص کردم رو از نوار ابزار انتخاب کنید وعکستونو بفرستید -
Amin Rm
V=wxمگه فقط برا بیشینه سرعت نبود؟من این فرمولو برا یه سوال حل کرده بودم دبیرمون گفت اون فرمول فقط برا سرعت ماکزیمم استفاده میشه جاهای دیگه کاربرد نداره -
Amin Rm اگه این فرمولی که برا سرعت استفاده کردید همه جا جواب بده که راه حلتون کاملا درسته
میشه سوال گزینه دو که گفتید رو اینجا برام بفرستید -
Amin Rm
V=wxمگه فقط برا بیشینه سرعت نبود؟من این فرمولو برا یه سوال حل کرده بودم دبیرمون گفت اون فرمول فقط برا سرعت ماکزیمم استفاده میشه جاهای دیگه کاربرد ندارهArefe Heydari نه این فرمول کاملا درسته. و در حالت کلی میشه v=wx و در حالت بیشینه میشه Aw.
-
Amin Rm اگه این فرمولی که برا سرعت استفاده کردید همه جا جواب بده که راه حلتون کاملا درسته
میشه سوال گزینه دو که گفتید رو اینجا برام بفرستید -
Arefe Heydari نه این فرمول کاملا درسته. و در حالت کلی میشه v=wx و در حالت بیشینه میشه Aw.
Amin Rm آهان پس درسته مرسی کامل متوجه شدم🌺🌹😊
-
Amin Rm ممنون لطف کردید🙏👍
-
Amin Rm اگه میشه حل پاسخنامه رو هم برام بفرستید شرمنده
-
Arefe Heydari شما راه ابریشمی هستید؟
-
Arefe Heydari
البته من اینجوری حل نکردم . پاسخنامه های اکثر کتاب های کمک درسی و این آزمون ها بده. -
Arefe Heydari شما راه ابریشمی هستید؟
Amin Rm نه اصلا نمیدونم چی هست😂
شما هستید؟ -
Arefe Heydari
البته من اینجوری حل نکردم . پاسخنامه های اکثر کتاب های کمک درسی و این آزمون ها بده.Amin Rm درسته کلا همشون راه طولانیه رو انتخاب میکنن مرسی ممنونم🌺🌹
-
Amin Rm نه اصلا نمیدونم چی هست😂
شما هستید؟Arefe Heydari یعنی چی راه ابریشم رو نمیدونید چیه؟ جز واجباته که بدونید چیه!
-
Arefe Heydari یعنی چی راه ابریشم رو نمیدونید چیه؟ جز واجباته که بدونید چیه!
Amin Rm یا خود خود خدااا..😰
چیه هست حالا؟چیکار میکنید تو راه ابریشم؟شما به من بگید😱 -
Arefe Heydari یعنی چی راه ابریشم رو نمیدونید چیه؟ جز واجباته که بدونید چیه!
Amin Rm من فقط میدونم آلاء یه بخشی داره برای پرسش سوالای درسی ویه بخش هم داره که فیلمای آموزشیو میذاره همین...با بقیه قسمت ها آشنا نیستم ونمیدونم چجوریه
-
Amin Rm یه مشکلی پیش اومد آقای کازرانیان گفتن این فرمول فقط برای بیشینه هست ونمیشه اینجوری ازش استفاده کرد...اصلا سوال اصلی رو هم بخوای اینجوری حل کنیx درمیاد2سانتی متر که غلطه وباید0 باشه یعنی مرکز
-
Amin Rm یه مشکلی پیش اومد آقای کازرانیان گفتن این فرمول فقط برای بیشینه هست ونمیشه اینجوری ازش استفاده کرد...اصلا سوال اصلی رو هم بخوای اینجوری حل کنیx درمیاد2سانتی متر که غلطه وباید0 باشه یعنی مرکز
Arefe Heydari خیر صفر در نمیاد.درسته این فرمول.
-
Arefe Heydari خیر صفر در نمیاد.درسته این فرمول.
Amin Rm دبیر خودم گف جواب3 میشه...چند نفر دیگه گفته بودند52جوابه
-
Amin Rm دبیر خودم گف جواب3 میشه...چند نفر دیگه گفته بودند52جوابه
Arefe Heydari ما اصلا ۵۲ نداشتیم. کدوم سوال رو میگید.