کمک در مورد راه ابریشم
-
سلام من راه ابریشمو تازه میخوام شروع کنم چندتا سوال دارم که میخوام فوری در موردش تصمیم بگیرم توروخدا اگه وقت دارین جواب بدین
من اگه فقط نیمسال اولو بخونم ینی 5 تا فرسنگ اولو کامل بخونم میتونم 40-50 از هرکدوم بزنم؟ ینی اون 5 تا رو کامل کامل ببینم
راه دیگه ای دارین؟
من پیش و پس آزمونا رو میخوام نبینم مشکلی که پیش نمیاد؟ دیگه چیا رو میشه حذف کرد؟ -
سرم داره منفجر میشه امروز هیچی نتونستم بخونم از استرس لطفا کمکم کنین
-
سرم داره منفجر میشه امروز هیچی نتونستم بخونم از استرس لطفا کمکم کنین
samira pournazar شما اگر برای چهل پنجاه درصد بخونید سر جلسه بیست درصد میزنید، باید برای هفتاد هشتاد بخونید تا به درصد چهل و پنجاه برسید.
در کنکور سوال های ترکیبی زیادی میاد مخصوصا ۹۹ که اکثرا ترکیبی بودن بنابراین باید یه تسلط نسبی روی همه مباحث داشته باشید،سعی نکنید راه هزار شبه رو یک شبه برید، اگر نظر منو میخواید از فرسنگ شش شروع کنید به خوندن و یازدهم و نیم سال دوم دوازدهم رو جمع کنید و در عید یا زمان باقی مونده چهار فرسنگ اول رو پیش ببرید. -
samira pournazar شما اگر برای چهل پنجاه درصد بخونید سر جلسه بیست درصد میزنید، باید برای هفتاد هشتاد بخونید تا به درصد چهل و پنجاه برسید.
در کنکور سوال های ترکیبی زیادی میاد مخصوصا ۹۹ که اکثرا ترکیبی بودن بنابراین باید یه تسلط نسبی روی همه مباحث داشته باشید،سعی نکنید راه هزار شبه رو یک شبه برید، اگر نظر منو میخواید از فرسنگ شش شروع کنید به خوندن و یازدهم و نیم سال دوم دوازدهم رو جمع کنید و در عید یا زمان باقی مونده چهار فرسنگ اول رو پیش ببرید.Amir Tajfar 0 فیلمای تسلطو میتونم نبینم یا همه رو باید دید
آخه تو عید که نمیشه این همه رو رسوند غیرممکنه -
مامانمم میگه نمیرسی سال بعدشو از دست نده
ممنون -
باورتون میشه من هتوز درگیر اینم؟ پنجشنبه ها میگم میخونم جمعه از سنگینی برنامه کپ میکنم شنبه با برنامه سبک پیش میرم
یکی میتونه بگه چیا رو از راه ابریشم حذف کنم که برسم؟ البته اگه میشه رسید -
سلام
چیزی رو نباید حذف کنی
یه جاهایی که احساس میکنی تسلط بیشتری داری رو بزن جلو
تستای ستاره دار رو فقط بزن
توی درس شیمی اونجاهایی که آقای پویان نظر میگه حفظیه رو میتونی فیلمشو نبینی و خودت فقط جزوه رو بخونی
پیش آزمون ها رم حتما ببین و یه چند بار برای خودت حل کن
اگه آزمون میدی ممکنه به بودجه بندی نرسی
ولی اگه آزمون نمیدی روزی 10 ساعت بخونی تا روز کنکور همه مباحث رو مسلط میشی
سعی کنی روزی 2 تا عمومی با 2 تا اختصاصی بخونی -
تازه اگه نیمسال اول دوازدهم رو یه تسلط نسبی داری میتونی کلا فقط گدار رو ببینی
-
سلام
چیزی رو نباید حذف کنی
یه جاهایی که احساس میکنی تسلط بیشتری داری رو بزن جلو
تستای ستاره دار رو فقط بزن
توی درس شیمی اونجاهایی که آقای پویان نظر میگه حفظیه رو میتونی فیلمشو نبینی و خودت فقط جزوه رو بخونی
پیش آزمون ها رم حتما ببین و یه چند بار برای خودت حل کن
اگه آزمون میدی ممکنه به بودجه بندی نرسی
ولی اگه آزمون نمیدی روزی 10 ساعت بخونی تا روز کنکور همه مباحث رو مسلط میشی
سعی کنی روزی 2 تا عمومی با 2 تا اختصاصی بخونیHosein Mohammadi واسه جمع بندی دیگه وقت نمیمونه نه؟ من پایه ی قوی ای ندارم کم کاری کردم. تا خود کنکور یه سره بخونم بدون جمع بندی؟
-
تازه اگه نیمسال اول دوازدهم رو یه تسلط نسبی داری میتونی کلا فقط گدار رو ببینی
Hosein Mohammadi نه تسلط ندارم
-
Hosein Mohammadi واسه جمع بندی دیگه وقت نمیمونه نه؟ من پایه ی قوی ای ندارم کم کاری کردم. تا خود کنکور یه سره بخونم بدون جمع بندی؟
samira pournazar راه ابریشم دهم و یازدهم دوازدهم رو باهم داره
بعد یه همایش تفتان هم فکر کنم آلا عید داره جمع بندی دروس پایه اونم خوبه برای پایه
ولی همه چیز به خودت بستگی داره اینکه چقدر همت کنی -
samira pournazar راه ابریشم دهم و یازدهم دوازدهم رو باهم داره
بعد یه همایش تفتان هم فکر کنم آلا عید داره جمع بندی دروس پایه اونم خوبه برای پایه
ولی همه چیز به خودت بستگی داره اینکه چقدر همت کنیHosein Mohammadi ممنون. من چیزی که فهمیدم اینه که برنامه نریزم بسم الله بگم برم جلو ببینم شاید تموم شد
-
موفق باشی رفیق
-
Hosein Mohammadi واسه جمع بندی دیگه وقت نمیمونه نه؟ من پایه ی قوی ای ندارم کم کاری کردم. تا خود کنکور یه سره بخونم بدون جمع بندی؟
samira pournazar
نهههه
تو اگ 50 درصد مطالب رو 100 درصد یاد بگیری بهتر از اینه که 100 درصد مطالب رو 50 درصد یاد بگیری
حتما تایم برای مرورت بذار -
سلام من راه ابریشمو تازه میخوام شروع کنم چندتا سوال دارم که میخوام فوری در موردش تصمیم بگیرم توروخدا اگه وقت دارین جواب بدین
من اگه فقط نیمسال اولو بخونم ینی 5 تا فرسنگ اولو کامل بخونم میتونم 40-50 از هرکدوم بزنم؟ ینی اون 5 تا رو کامل کامل ببینم
راه دیگه ای دارین؟
من پیش و پس آزمونا رو میخوام نبینم مشکلی که پیش نمیاد؟ دیگه چیا رو میشه حذف کرد؟samira pournazar
ببین به نظرم اول درسای پایه ای رو ببین
توی همه درسا یه سری فصول بیسن
بعد کنار اینا تست اموزشی بزن یکم
بعد برو رو فصلای این یه دونه ازمون باقی مونده
توی این یه ماه تمرکزت رو بذار روی نیمسال دوم دوزده با یازدهم
اینا خودش 50 درصد کنکوره -
باورتون میشه من هتوز درگیر اینم؟ پنجشنبه ها میگم میخونم جمعه از سنگینی برنامه کپ میکنم شنبه با برنامه سبک پیش میرم
یکی میتونه بگه چیا رو از راه ابریشم حذف کنم که برسم؟ البته اگه میشه رسیدsamira pournazar به نظر من یه مشاور خوب بگیر
-
samira pournazar به نظر من یه مشاور خوب بگیر
aylar mo زیاد نمیخوام خرج برداره
-
samira pournazar
نهههه
تو اگ 50 درصد مطالب رو 100 درصد یاد بگیری بهتر از اینه که 100 درصد مطالب رو 50 درصد یاد بگیری
حتما تایم برای مرورت بذارsallar savadkoohi چند هفته بذارم واسه جمع بندی؟ خیلی کم مونده
-
sallar savadkoohi چند هفته بذارم واسه جمع بندی؟ خیلی کم مونده
samira pournazar
جمع بندی که مال دوران عیده
توی تایمای مطالعت یه بخضی رو به مرور چیزایی که قبلا خوندی اختصاص بده -
aylar mo زیاد نمیخوام خرج برداره
samira pournazar در این صورت راه ابریشم طبق گزینه دو پیش میره برنامه گزینه دو رو بذار جلوت طبق مباحث و بودجه بندی و تعداد روز باقی مونده و ....یه برنامه بنویس تخیلی هم ننویس که مثلا روزی 17 ساعت میخونی متعادل