اطلاعیه دریافت جدیدترین نسخه اپ آلاء
-
%(#f7006b)[سلام به همه ی آلایی ها]
به خصوص آلایی هایی که از طریق اپ همراهمون هستن :)
قبل از هر چیزی اگه اولین باره اینجا سر میزنی خیلی خوش اومدی :)
این بالا رو یه نگاه بکن نوشته %(#f70000)[وارد شوید تا پست بفرستید] بزن روش و عضو انجمن شو :winking_face:خب خب بچه ها %(#f70000)[امروز جدیدترین نسخه از اپ آلاء آماده شد]
و گروه اپ-کاتالیزورهای-آلاء اولین کسانی هستن که اپ رو دریافت می کنن :)اگه عضو هنوز اپ کاتالیزور نشدین همین الان اینجا کلیک کن و مطابق تصویر زیر رو دکمه ورود به گروه رو بزن

حالا که یه اپ کاتالیزوری شدی :winking_face:
قفل ورود به اپ جدید برات باز میشه :beaming_face_with_smiling_eyes:اگه اینجا کلیک کنی مطابق تصویر زیر یه جای جدید کشف می کنی، سرزمین اپ کاتالیزورها :grinning_face_with_smiling_eyes:

روش که کلیک کنی تاپیک دانلود اپ رو می بینی
کلی امکانات باحال به اپ اضافه شده و مشکلاتی که قبلا وجود داشت هم برطرف شده :)
-
ببخشید
کاربرد های آپ آلا چیزی جدایی از انجمن است ؟ -
M M.an این موضوع را در سنجاق کرد
-
r sh
تو اپ هم فیلم ها رو داری هم انجمن رو کنار همیعنی هر آن چیزی که در سایت هست رو تو اپ می تونی راحت داشته باشی :)
-
سلام مدیر @M-an
خیلی ممنون از شما🙏🙏🌹 -
سلام مدیر @M-an
خیلی ممنون از شما🙏🙏🌹 -
%(#f7006b)[سلام به همه ی آلایی ها]
به خصوص آلایی هایی که از طریق اپ همراهمون هستن :)
قبل از هر چیزی اگه اولین باره اینجا سر میزنی خیلی خوش اومدی :)
این بالا رو یه نگاه بکن نوشته %(#f70000)[وارد شوید تا پست بفرستید] بزن روش و عضو انجمن شو :winking_face:خب خب بچه ها %(#f70000)[امروز جدیدترین نسخه از اپ آلاء آماده شد]
و گروه اپ-کاتالیزورهای-آلاء اولین کسانی هستن که اپ رو دریافت می کنن :)اگه عضو هنوز اپ کاتالیزور نشدین همین الان اینجا کلیک کن و مطابق تصویر زیر رو دکمه ورود به گروه رو بزن

حالا که یه اپ کاتالیزوری شدی :winking_face:
قفل ورود به اپ جدید برات باز میشه :beaming_face_with_smiling_eyes:اگه اینجا کلیک کنی مطابق تصویر زیر یه جای جدید کشف می کنی، سرزمین اپ کاتالیزورها :grinning_face_with_smiling_eyes:

روش که کلیک کنی تاپیک دانلود اپ رو می بینی
کلی امکانات باحال به اپ اضافه شده و مشکلاتی که قبلا وجود داشت هم برطرف شده :)
-
سلام کسی میدونه چرا وقتی مجموعه ای رو نشان دار میکنیم توی بخش نشان شده ها نمیاد؟
-
واییی اپ جدبد الا خیلی خوب شده🤩🤩🤩
-
سلام کسی میدونه چرا وقتی مجموعه ای رو نشان دار میکنیم توی بخش نشان شده ها نمیاد؟
-
@m-an 😅
کیلویی که چه عرض کنم بیشتر تنی نگاه میکنیم که برسونیم😂
ولی این خیلی خوبه که بتونیم تو اپ آلا زمانبدی کنیم
بعد خودش دانلود کنه ❤️ -
سلام چجوری میتونم اپ روبروز کنم؟؟
-
چجوری باید اپ رو آپدیت کنم تو گوگل پلی که اپدیتش نیست
-
چجوری باید اپ رو آپدیت کنم تو گوگل پلی که اپدیتش نیست
@M-an
-
واییی اپ جدبد الا خیلی خوب شده🤩🤩🤩
Mina Sadeghi چحوری اپدیتش کردی
-
Mina Sadeghi چحوری اپدیتش کردی
زهرا عزیزی 0 سلام اول ADM رو نصب کنید بعد میتونید روی لینک بزنید با استفاده از اون برنامه دانلود میشه

این برنامه -
نسخه بهروزرسانیش بسیار خوبه @M-an