یکم گیج شدم...
-
سلام بچهها امیدوارم که حالتون عالی باشه 💫🌌
حقیقتا بچه ها من برای تمام درسای اختصاصی ویدئو های آلا رو میبینم و همچنین عربی و فقط گرامر ها زبان ، نوبت اول تقریبا از دبیر هامون هم جلو بودم ولی الان از برخی درس ها عقب موندم ؛ ویدئو ها هم به این صورت میبینم : مثلاً کلاسمون تا ساعت ۱۱ است من از ۱۱:۱۵ تا ساعت ۳ ویدئو ها مربوط به همون درس رو میبینم ولی بازم عقبم 😶😶
به نظر شما چیکار کنم که بتونم برسم؟ اگه کسی تجربهای داره ممنون میشم بگه 🌹🍀💫
در ضمن ۱۱ ریاضی ام 🐣
-
سلام دوست عزیز آلایی
گروه هارو منشن کنید تا تاپیکتونو ببیند
ریاضیا
برای اینکه با انجمن بیشتر آشنا بشید این تاپیک هارو مطالعه کنید
https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره
https://forum.alaatv.com/topic/20749
https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن -
سلام بچهها امیدوارم که حالتون عالی باشه 💫🌌
حقیقتا بچه ها من برای تمام درسای اختصاصی ویدئو های آلا رو میبینم و همچنین عربی و فقط گرامر ها زبان ، نوبت اول تقریبا از دبیر هامون هم جلو بودم ولی الان از برخی درس ها عقب موندم ؛ ویدئو ها هم به این صورت میبینم : مثلاً کلاسمون تا ساعت ۱۱ است من از ۱۱:۱۵ تا ساعت ۳ ویدئو ها مربوط به همون درس رو میبینم ولی بازم عقبم 😶😶
به نظر شما چیکار کنم که بتونم برسم؟ اگه کسی تجربهای داره ممنون میشم بگه 🌹🍀💫
در ضمن ۱۱ ریاضی ام 🐣
Taha Yousefzadeh
بستگی به خودت داره که بخوای چیکار کنی.
یه نکتۀ خیلی مهمی هم که وجود داره اینه که توی خیلی از درس ها، واقعا نیازی به آلا نیست و میشه خودت بخونی.
که خب اون بین هر فرد تا فردی ، متغیره
برای مثال من خودم اصلا برای درس ادبیات و دینی، سراغ فیلمای آلا نرفتم. چون چیز خاصی نیست و خودم میتونم بخونم.
اما دروسی هم هست که خب واقعا باید براشون وقت گذاشت.
شما اگه میخوای نه از معلم عقب بمونی نه از آلا، باید برنامه ریزی دقیق داشته باشی.
مثلا مشخص کنی که توی این هفته، من باید 15 صفحه هندسه بخونم تا برسم به تدریس معلم.
و توی همون هفته، حتما اون 15 صفحه رو بخونی.
شاید اگه بخوای تمامی دروست رو با هم برسونی به معلم، تایم کم بیاری و خسته بشی.
میتونی شروع کنی با دو سه تا درس (بسته به ظرفیتی که میتونی توی روز درس بخونی)(مثلا عربی و هندسه و حسابان) بری جلو و زمانبندی کنی هرروز رو.
اونوقت توی این هفته، این سه تا درس تکمیل میشن، حالا هفتۀ بعد سه تا درس جدید رو شروع میکنیم و همین دروسی که توی هفتۀ گذشته رسوندیم به معلم، (یعنی عربی و هندسه و حسابان) رو هم ازش غافل نمیشیم و اگه معلم تدریس کرد، ما هم اون درسا رو حتما میخونیم که دوباره عقب نیوفتن! یعنی درواقع اینجوری نشه که سه تا درس رو بخونیم و برسونیم، بعد درس جدید رو شروع کنیم و اینا دوباره عقب بیوفتن.
در کل اون زمانبندی و اراده خیلی مهمن
موفق باشی:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face: :heart_suit: -
Taha Yousefzadeh
بستگی به خودت داره که بخوای چیکار کنی.
یه نکتۀ خیلی مهمی هم که وجود داره اینه که توی خیلی از درس ها، واقعا نیازی به آلا نیست و میشه خودت بخونی.
که خب اون بین هر فرد تا فردی ، متغیره
برای مثال من خودم اصلا برای درس ادبیات و دینی، سراغ فیلمای آلا نرفتم. چون چیز خاصی نیست و خودم میتونم بخونم.
اما دروسی هم هست که خب واقعا باید براشون وقت گذاشت.
شما اگه میخوای نه از معلم عقب بمونی نه از آلا، باید برنامه ریزی دقیق داشته باشی.
مثلا مشخص کنی که توی این هفته، من باید 15 صفحه هندسه بخونم تا برسم به تدریس معلم.
و توی همون هفته، حتما اون 15 صفحه رو بخونی.
شاید اگه بخوای تمامی دروست رو با هم برسونی به معلم، تایم کم بیاری و خسته بشی.
میتونی شروع کنی با دو سه تا درس (بسته به ظرفیتی که میتونی توی روز درس بخونی)(مثلا عربی و هندسه و حسابان) بری جلو و زمانبندی کنی هرروز رو.
اونوقت توی این هفته، این سه تا درس تکمیل میشن، حالا هفتۀ بعد سه تا درس جدید رو شروع میکنیم و همین دروسی که توی هفتۀ گذشته رسوندیم به معلم، (یعنی عربی و هندسه و حسابان) رو هم ازش غافل نمیشیم و اگه معلم تدریس کرد، ما هم اون درسا رو حتما میخونیم که دوباره عقب نیوفتن! یعنی درواقع اینجوری نشه که سه تا درس رو بخونیم و برسونیم، بعد درس جدید رو شروع کنیم و اینا دوباره عقب بیوفتن.
در کل اون زمانبندی و اراده خیلی مهمن
موفق باشی:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face: :heart_suit:@danial-hosseiny
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی 🥰🌹 -
@danial-hosseiny
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی 🥰🌹Taha Yousefzadeh
خواهش میکنم شاپسر:heart_suit: