کمک
-
سالار باقری شما رو نمیدونم ولی من مدرسه رو به خدای بزرگ سپردم...
Mahdi Jafari 2
منم همین کارو کردم با توکل بر خدای منان میرم سر جلسه های امتحانات مدرسه حتی نمیدونم از کجا امتحانه
درکل دبیرستان نمراتش تاثیری نداره همین که پاس شی اوکین -
Mahdi Jafari 2
منم همین کارو کردم با توکل بر خدای منان میرم سر جلسه های امتحانات مدرسه حتی نمیدونم از کجا امتحانه
درکل دبیرستان نمراتش تاثیری نداره همین که پاس شی اوکینyas 17 من تو ازمونا از بس وضع ام خرابه به طور کامل از خودم قطع امید کردم😔
-
yas 17 من تو ازمونا از بس وضع ام خرابه به طور کامل از خودم قطع امید کردم😔
حسین نادری
راجب ریاضی و فیزیک صحبت خاصی ندارم دوسال متوالی خرابشون کردم
ولی دهمتونو بیشتر تشریحی خوب یاد بگیرید شیمی تمام نکات کتابو بلد باشید دینی متن کتاب اگه ارایه فارسی ضعیفید لغات و تاریخ ادبیات و املا رو کار کنید عربی دهم خیلی سخته اما ترکیب میشه یازده خوب کار کنید
برنامه مطالعاتیتون هم تا درست نباشی نتیجه نمیگیرید -
حسین نادری
راجب ریاضی و فیزیک صحبت خاصی ندارم دوسال متوالی خرابشون کردم
ولی دهمتونو بیشتر تشریحی خوب یاد بگیرید شیمی تمام نکات کتابو بلد باشید دینی متن کتاب اگه ارایه فارسی ضعیفید لغات و تاریخ ادبیات و املا رو کار کنید عربی دهم خیلی سخته اما ترکیب میشه یازده خوب کار کنید
برنامه مطالعاتیتون هم تا درست نباشی نتیجه نمیگیریدyas 17 ممنونم ☺️☺️
-
برای ناهماهنگ بودن ازمونهای قلمچی با دروس مدرسه چیکار میکنین
آزمون قلمچی میخونین یا برای مدرسه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
یازدهم
یازده تجربیسالار باقری مدرسه رو به قول آقا موقاری دایورت کردیم :)))
-
سالار باقری مدرسه رو به قول آقا موقاری دایورت کردیم :)))
Abolfazl Sattari دوازدهمی هستین شما؟
-
Abolfazl Sattari دوازدهمی هستین شما؟
سالار باقری بله
-
Abolfazl Sattari درمورد راه ابریشم میتونین یکم راهنماییم کنین من یازدهم هستم امسال
-
Abolfazl Sattari درمورد راه ابریشم میتونین یکم راهنماییم کنین من یازدهم هستم امسال
سالار باقری کدوم درس؟
-
سالار باقری کدوم درس؟
Abolfazl Sattari هر 4تا درس اختصاصی میخام ببینم خوبه در چه حده میشه بهش اعتماد کرد و سوالایی که اول سال باهاش روبرو بودین