برد توابع کسری چگونه بدست میاید؟
-
امیر گلزار سلام برای پیدا کردن بردش ببینید چه ایکسی مخرج رو صفر میکنه اون عدد یا اعداد رو منهای مجموع R بکنید به صورت کاری نداریم
مثلا اینجا یک مخرج ما رو صفر میکنه میشه
R_1 البته 1 رو در اکولاد بزارید در ضمن اگر چیزی مخرج رو صفر نمیکرد همون R میشه و اگر همچین تابعی داشتید ولی زیر رادیکال بود قضیه فرق میکنه@sania-andiravan
با توضیحات شما این دامنه بدست میاد دامنه نمیخوام برد می خواهم بدست آورید. -
@sania-andiravan
با توضیحات شما این دامنه بدست میاد دامنه نمیخوام برد می خواهم بدست آورید.امیر گلزار ببخشید اشتباه شد فکر کنم برای برد بتونم یه چیزایی پیدا کنم به درد بخورن چند لحظه صبر کنید
-
بعیده برد همچین تابعی رو بخوان ازتون
چون باید واسه بدست اوردن مینیمم باید برید مشتق بگیرید ببینید کجاس و خصوصا توی این سوال خیلی اذیت میشید چون مشتق ک بگیرید یه درجه 3 دارید که یه جوابش 1 هس و باید تقسیم چکشی انجام بدید تا جواب دیگه رو پیدا کنید خلاصه بگم حداقل 5 دیقه ای وقت میبره -
سلام دامنش رو به دست بیارین ....میشه آر منهای یک .حالا مخرجشو یا همون ایکس منهای یک رو رسم کنید تو محور مختصات .تو محور ایکس ها نقطه یک رو دایره توخالی بزار چون اونجا دامنه صفره ..برد یعنی چی یعنی خط ایگرگ ها ..حالا برد میشه آر منهای صفر چون اگه بردشو نگاه کنی تو خط ایکس ها که ایگرگ ها اونجا صفره ..فهمیدین؟!
-
@sania-andiravan
با توضیحات شما این دامنه بدست میاد دامنه نمیخوام برد می خواهم بدست آورید.امیر گلزار تو کتاب کار من نوشته (سیر تا پیاز) که اگر تابع رو وارون کنید اون ضابطه مانند بردش بدست میاد بدون اینکه جایگذاری کنید
مثلا تابعی داریم
(2،4) و(5،3)
دامنه میشه 5 و 2 برد هم میشه 3 و 4 ولی اگر این رو وارون کنیم میشه
(3،5) و (4،2) که الان وارون کردیم می بینیم برد تابع اول دامنه تابع دوم میشه
یکمی توضحیاتم در ریاضی بد است امیدوارم مفید باشه -
چون باید واسه بدست اوردن مینیمم باید برید مشتق بگیرید ببینید کجاس و خصوصا توی این سوال خیلی اذیت میشید چون مشتق ک بگیرید یه درجه 3 دارید که یه جوابش 1 هس و باید تقسیم چکشی انجام بدید تا جواب دیگه رو پیدا کنید خلاصه بگم حداقل 5 دیقه ای وقت میبرهShadow Runner البته ممکنه میانبری هم وجود داشته باشه ک من بلد نیستم
-
امیر گلزار تو کتاب کار من نوشته (سیر تا پیاز) که اگر تابع رو وارون کنید اون ضابطه مانند بردش بدست میاد بدون اینکه جایگذاری کنید
مثلا تابعی داریم
(2،4) و(5،3)
دامنه میشه 5 و 2 برد هم میشه 3 و 4 ولی اگر این رو وارون کنیم میشه
(3،5) و (4،2) که الان وارون کردیم می بینیم برد تابع اول دامنه تابع دوم میشه
یکمی توضحیاتم در ریاضی بد است امیدوارم مفید باشه@sania-andiravan
خب این تابع یک به یک نیست که وارون داشته باشه -
مثل این تابع:
.امیر گلزار متوجه شدید چطور حل کردم؟
-
@sania-andiravan
خب این تابع یک به یک نیست که وارون داشته باشهTaha Yousefzadeh بله برای همین هم خیلی مطمئن نیستم رو جوابم چون کتاب کارم گفته این مدلی میشه ولی دقیق نگفته واس کدوم توابع درست جواب میده
-
سلام دامنش رو به دست بیارین ....میشه آر منهای یک .حالا مخرجشو یا همون ایکس منهای یک رو رسم کنید تو محور مختصات .تو محور ایکس ها نقطه یک رو دایره توخالی بزار چون اونجا دامنه صفره ..برد یعنی چی یعنی خط ایگرگ ها ..حالا برد میشه آر منهای صفر چون اگه بردشو نگاه کنی تو خط ایکس ها که ایگرگ ها اونجا صفره ..فهمیدین؟!
محمد اخگری
فکر نکنم که اینطوری بردش به دست بیاد چون برد این تابع میشه از ۰/۷۵ تا مثبت بینهایت .این شکلش
️
-
محمد اخگری
فکر نکنم که اینطوری بردش به دست بیاد چون برد این تابع میشه از ۰/۷۵ تا مثبت بینهایت .این شکلش
️
Taha Yousefzadeh گفتم چطور بدست میاد اگر خواستید از پست بالا بخونید
-
چون باید واسه بدست اوردن مینیمم باید برید مشتق بگیرید ببینید کجاس و خصوصا توی این سوال خیلی اذیت میشید چون مشتق ک بگیرید یه درجه 3 دارید که یه جوابش 1 هس و باید تقسیم چکشی انجام بدید تا جواب دیگه رو پیدا کنید خلاصه بگم حداقل 5 دیقه ای وقت میبرهShadow Runner در برد توابع کسری چگونه بدست میاید؟ گفته است:
چون باید واسه بدست اوردن مینیمم باید برید مشتق بگیرید ببینید کجاس و خصوصا توی این سوال خیلی اذیت میشید چون مشتق ک بگیرید یه درجه 3 دارید که یه جوابش 1 هس و باید تقسیم چکشی انجام بدید تا جواب دیگه رو پیدا کنید خلاصه بگم حداقل 5 دیقه ای وقت میبره -
Taha Yousefzadeh گفتم چطور بدست میاد اگر خواستید از پست بالا بخونید
Shadow Runner
خیلی ممنون. ولی چون هنوز مشتق و حد نخوندم متوجه نشدم.
این گونه سوالات فقط از این روش حل میشه؟
-
Shadow Runner
خیلی ممنون. ولی چون هنوز مشتق و حد نخوندم متوجه نشدم.
این گونه سوالات فقط از این روش حل میشه؟
Taha Yousefzadeh خواهش
روش اصلیش اینه حالا نمیدونم شاید میانبری داشته باشه ک کارو اسون تر کنه -
Shadow Runner در برد توابع کسری چگونه بدست میاید؟ گفته است:
چون باید واسه بدست اوردن مینیمم باید برید مشتق بگیرید ببینید کجاس و خصوصا توی این سوال خیلی اذیت میشید چون مشتق ک بگیرید یه درجه 3 دارید که یه جوابش 1 هس و باید تقسیم چکشی انجام بدید تا جواب دیگه رو پیدا کنید خلاصه بگم حداقل 5 دیقه ای وقت میبرهShadow Runner مراحل دقیق رو انجام بده.
-
Shadow Runner مراحل دقیق رو انجام بده.
امیر گلزار مراحل دقیق رو گفتم
اگر لیمیت و مشتق و تقسیم چکشی بلدید کامل براتون راه رو بنویسم -
مثل این تابع:
.امیر گلزار
تا جایی که من درجریانم
دامنه خیلی نقش مهمی توی پیداکردن برد داره.
توی این سوال هم بیشتر بحث ساده کاریه.
شما اگه ساده کنی میتونی کسر رو از بین ببری و درنهایت به عبارت ایکس به توان دو به علاوۀ ایکس به علاوۀ یک برسی.
خب اونجا هم میای راس این تابع درجه دو رو پیدا میکنی، که ایکسش میشه برابر منفی یک دوم و y اون نقطه هم که یک دوم رو میذاری توی فرمول و به دستش میاری. میشه سه چهارم.
با توجه به این که سهمی ای که دراختیار داریم، دارای a مثبته، پس دست های نمودارمون رو به بالاس و درواقع راس سهمی نقطۀ مینیممه.
خب وقتی راس نقطۀ مینیممه، بردش هم کوچکترین برده و درواقع برد اون، سمت چپ بازۀ برد قرار میگیره.
از اونطرف هم که خب برد بی نهایت میشه.
و در کل برد ما برابره با بازۀ بستۀ سه چهارم و باز بی نهایت -
مثل این تابع:
.امیر گلزار
در کل ما درحال حاضر توی نظام جدید، برای پیدا کردن برد، خیلی متفاوت با نظام قدیم کار میکنیم.
شما در درجۀ اول باید دامنه رو مشخص کنی و درجۀ دوم تا حد ممکن کسر رو ساده کنی تا بتونی مخرج رو از بین ببری و ادامۀ ماجرا