قرابت معنایی
-
سلام به همگی بچه هایی که فهم ادبیشون خوبه لطفا میشه به من بگن چرا گزینه ی 1 نمیش
ه -
قبول دارم 4 هم بهش میخوره اما یه جورایی فکر میکنم 1 هم بهش میخوره. کمک کنید لطفا
-
بنظرم اصلا ب یک ربطی نداره....یک داره میگه ادمی ک مبتلا نشده حال اونی ک مبتلاس رو نمیفهمه
-
سلام به همگی بچه هایی که فهم ادبیشون خوبه لطفا میشه به من بگن چرا گزینه ی 1 نمیش
هreyhane karimi 0 بیت گزینه یک میگه اونی که به درد عشق دچار نشده نمیتونه حال عاشق رو درک کنه
اما صورت سوال میگه:عاشق برا ثابت کردن جانسوزی در ره معشوق نیازی نداره و این بر همگان واضحه ( وقتی جان سوخته عاشقو میبینن یقینا میفهمن) -
3و2 هم که اصلا ربطی نداره با حذف گزینه میشه <<4>>
-
فقط این تاپیک چه ربطی به زیست شناسی داشت من نمیدونم :))))
-
reyhane karimi 0 بیت گزینه یک میگه اونی که به درد عشق دچار نشده نمیتونه حال عاشق رو درک کنه
اما صورت سوال میگه:عاشق برا ثابت کردن جانسوزی در ره معشوق نیازی نداره و این بر همگان واضحه ( وقتی جان سوخته عاشقو میبینن یقینا میفهمن)Abolfazl Sattari خیلی ممنون . ولی خود جواب مفهوم گزینه 1 رو اینطور گفته:زیبایی های عاشق مربوط به درون اوست نه چیزهای بیرونی
-
فقط این تاپیک چه ربطی به زیست شناسی داشت من نمیدونم :))))
Abolfazl Sattari بله میدونم ربطی نداشت من اشتباه کردم
-
Abolfazl Sattari خیلی ممنون . ولی خود جواب مفهوم گزینه 1 رو اینطور گفته:زیبایی های عاشق مربوط به درون اوست نه چیزهای بیرونی
reyhane karimi 0 در قرابت معنایی گفته است:
Abolfazl Sattari خیلی ممنون . ولی خود جواب مفهوم گزینه 1 رو اینطور گفته:زیبایی های عاشق مربوط به درون اوست نه چیزهای بیرونی
الان که میبینم این درست تره
-
Abolfazl Sattari آخه چجوری به این مفهوم رسیدید
-
Abolfazl Sattari شاهد اینجا معنی زیبارو میده نه؟
-
طبق مفهومی که شما گفتید اونو درست در نظر بگیریم "شمع و شاهد"رو همون زیبایی و کمالات میشه در نظر گرفت (چون مصراع اول میگه اینا بیرون از عارف نیستن)
-
طبق مفهومی که شما گفتید اونو درست در نظر بگیریم "شمع و شاهد"رو همون زیبایی و کمالات میشه در نظر گرفت (چون مصراع اول میگه اینا بیرون از عارف نیستن)
Abolfazl Sattari آهان بله متوجه شدم. ممنون