تحلیل سوال زیست گیاهی
-
سلام. فقط با قسمت 1 کار دارم این جمله رو درست بگیریم
من خونده بودم که آپوپلاستی به سلولهای آندودرم که میرسه تبدیل به سیمپلاستی میشه ولی فمر نمیکردم عرض غشایی هم اینطور باشه -
سلام. فقط با قسمت 1 کار دارم این جمله رو درست بگیریم
من خونده بودم که آپوپلاستی به سلولهای آندودرم که میرسه تبدیل به سیمپلاستی میشه ولی فمر نمیکردم عرض غشایی هم اینطور باشهreyhane karimi 0 سلام همه مسیر ها سیمپلاستی میشن ، عرض غشایی که تصفیه نشده تر از آپوپلاستی هست ، حتما سیمپلاستی میشه
-
آخه سلول گیاهی رو مث یه مکعب در نظر بگیر که فقط 4 وجه دورش سوبرینی هست وجه جلو و پشت اینطوری نیست پس مسیر عرض غشایی میتونه بیاد از این دو وجه رد بشه نه اینکه الزاما مسیرشو تغییر بده و بکنه سیمپلاستی و از کانال رد بشه تازه من دریکی از کلیپای استاد موقاری دیدم که اشاره کردن عرض غشایی مسیرشو تغییر نمیده
-
آخه سلول گیاهی رو مث یه مکعب در نظر بگیر که فقط 4 وجه دورش سوبرینی هست وجه جلو و پشت اینطوری نیست پس مسیر عرض غشایی میتونه بیاد از این دو وجه رد بشه نه اینکه الزاما مسیرشو تغییر بده و بکنه سیمپلاستی و از کانال رد بشه تازه من دریکی از کلیپای استاد موقاری دیدم که اشاره کردن عرض غشایی مسیرشو تغییر نمیده
reyhane karimi 0 اون وجه بدون سوبرین بالا و پایین هستند که تاثیر توی ورود مواد به آوند ندارند، آب و مواد محلول از کنار وارد آوند میشن ، بالا و پایین اگر سوبرین داشتن جریان شیره خام در آوند چوبی متوقف میشد
یاخته ها با دیواره سبز نوار کاسپاری دارن و یاخته قرمز یاخته معبر هست
-
reyhane karimi 0 اون وجه بدون سوبرین بالا و پایین هستند که تاثیر توی ورود مواد به آوند ندارند، آب و مواد محلول از کنار وارد آوند میشن ، بالا و پایین اگر سوبرین داشتن جریان شیره خام در آوند چوبی متوقف میشد
یاخته ها با دیواره سبز نوار کاسپاری دارن و یاخته قرمز یاخته معبر هست
z Gheibi مرسی دوست خوبم
-
z Gheibi مرسی دوست خوبم
reyhane karimi 0 خواهش میکنم 😊موفق باشید 🌷