ریلود
Reload
-
بچه ها منم گزارش بدم یا نه از عصر دارم کلنجار میرم خوبه یا باعث حواس پرتیه(ببخشید اسپمه)
-
بچه ها منم گزارش بدم یا نه از عصر دارم کلنجار میرم خوبه یا باعث حواس پرتیه(ببخشید اسپمه)
samira pournazar در ریلود
Reload گفته است:
samira pournazar سلام واسه من خیلی خوب هست به شرط این که به ساعت مطالعه دیگران توجه نکنید و فقط به فکر افزایش ساعت مطالعه خودتون باشید
-
samira pournazar سلام تصمیم با خودته گل
گزارش بدی یه جورایی متعهد هستی و به برنامت عمل میکنی
البته نباید گزارش فیک بدی و به کسی هم کاری نداشته باش سعی کن خودت پیشرفت کنی -
samira pournazar سلام تصمیم با خودته گل
گزارش بدی یه جورایی متعهد هستی و به برنامت عمل میکنی
البته نباید گزارش فیک بدی و به کسی هم کاری نداشته باش سعی کن خودت پیشرفت کنی@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
ممنونم
پس بچه ها حواستون به برنامه هام باشه لطفا نیاز دارم یکی نظارت کنه رو کارم ولی نیست کسی -
@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
ممنونم
پس بچه ها حواستون به برنامه هام باشه لطفا نیاز دارم یکی نظارت کنه رو کارم ولی نیست کسیsamira pournazar در ریلود
Reload گفته است:
@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
ممنونم
پس بچه ها حواستون به برنامه هام باشه لطفا نیاز دارم یکی نظارت کنه رو کارم ولی نیست کسیsamira pournazar خیلی شرایطتون مشابه من هست از دو هفته قبل که شروع کردم همینطور بودم
شما هر شب گزارش بدید و حداقل به ۷ یا بالاتر برسید و آخر هفته هم میانگین هفتگی رو گزارش بدید بعد از یکی دو هفته خودکار روی ریل درست درس خوندن میوفتید شاید هفته اول سخت باشه ولی شیرینی اینکه ساعت و کیفیت مطالعه بالایی داشته باشید همه رو جبران میکنه -
سلام دوستان عزیز شبتون بخیر
مزاحم شدم که بگم بعضی از دوستان جدید میخوان گزارش بدن ولی دوست ندارن در بخش عمومی باشه حالا به چه دلیل نمیدونم واقعا و به من گفتند تو تلگرام باشه ولی گفتم کجا بهتر از انجمن خودمون
حالا اگر موافقید یه گروه همینجا بزنیم و اونجا گزارش بدیم که همه بتونن شرکت کنن
در صورت موافقت یا کامنت بذارید و یا لایک و دیسلایک کنید تا متوجه بشیم چند نفر موافق هستن -
مزاحم شدم که بگم بعضی از دوستان جدید میخوان گزارش بدن ولی دوست ندارن در بخش عمومی باشه حالا به چه دلیل نمیدونم واقعا و به من گفتند تو تلگرام باشه ولی گفتم کجا بهتر از انجمن خودمون
در صورت موافقت یا کامنت بذارید و یا لایک و دیسلایک کنید تا متوجه بشیم چند نفر موافق هستنابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
در صورت موافقت یا کامنت بذارید و یا لایک و دیسلایک کنید تا متوجه بشیم چند نفر موافق هستن@ناظم اگر ممکنه این پست رو پاک کنید
البته هر دو رو پاک کنید همون که ریپلای کردم و همین پست چون متن کامنت اینجا هم پیداست
و میترسم سوئ برداشت بشه -
سلام من معدل هشتمم 18/58 هستش.
من الان نهم میخونم علاقم به تجربه ولی نمیدونم میتونم بخونم یا نه .... لطفا کمکم کنید -
سلام من معدل هشتمم 18/58 هستش.
من الان نهم میخونم علاقم به تجربه ولی نمیدونم میتونم بخونم یا نه .... لطفا کمکم کنیدمحمد عباسی سلام یه تاپیک دیگه بزنین واسه سوالتون
به نظر من ربطی به معدل نداره خیلی -
سلام
بهترین ها میگن بیا دیگه ما ماله توعیمم
دو اسفند ۹۹
تا الان پنج ساعت و چهل و هشت دقیقه خوندم
ولی خب با چایی و ادامس تا دو ساعت دیگه هم ادامه میدم به خوندن
تیارا
اولین گزارش جدی:| -
سلام
بیداری7
تایم مطالعه 9
شب خوش -
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۲ 《131》 روز تا کنکور
بیداری ۷:۳۰
ریاضی فرسنگ ۲ تورق و پیله ها با ۳۵ تست آموزشی
۳h
ادبیات مبحث مجاز ۱:۱۰h با ۸ تست آموزشی
فیزیک درسنامه فرسنگ ۳
۲:۳۰h با ۲۰ تست آموزشی
زیست پایان درسنامه فرسنگ ۶ بدون تست ۱:۳۵h
زبان ۱۰min که ۲۰ لغت رو پیش خوانی طور خوندم
جمع کل ۸:۲۵ که به کف تعیین شده رسید ولی حتما بیشتر میتونم بخونم و انجامش میدم
شبتون خوش
فعلا خداحافظ -
بسم الله الرحمن الرحیم واسه ی شروع کارم بین شما کار درستای درسخون
فیزیک1:25
ریاضیو کلی میگم تفکیک نمیکنم 2:45
شیمی 2:20
ادبیات 00:45
دینی 00:45
8ساعت -
سلام دوستان شب خوش
بیداری7:15
تایم مطالعه9 -
سلام
ریاضی 1:45
فیزیک 1:45
شیمی 2
زبان 00:30
عربی 00:45
6:45 -
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۳ 《130》 روز تا روز هدف
بیداری ۷:۲۰
فرسنگ ۲ ریاضی ۲:۳۰h با ۲۵ تست ویدیویی
زبان دهم گرامر درس ۲ ۱h درسنامه بدون تست
فیزیک ادامه فرسنگ ۳ ۱:۲۵h با ۱۰ تست آموزشی
مرور شیمی فرسنگ ۶ با ۵ تست آموزشی ۱:۱۵h
دینی دوازدهم درس ۷؛ 1:25h بدون تست
جمع کل ۷:۳۵h
به کف معین نرسیدم چون بعد از ظهر بد و خواب بی کیفیتی داشتم ولی این بهانه ها دیگه واسم قابل پذیرش نیست و فردام رو بهتر میسازم
شبتون آروم فعلا خداحافظ
-
ی توضیح بدم فک میکنم بدرد خیلیا بخوره
نوبت اول دوازدهم رو بیخیال شید چون الان دیگه کل کشور وارد نوبت دوم شدن
اگر هیچکدوم از پایه هارو نخوندید-
%(#12bde3)[نوبت دوم و پایه یازدهم رو تا حدودای 22 اسفند خونده میشه]
توی اسفند میشه نوبت اول رو توی برنامه جا داد
اگرم نشد نوبت اول دوازدهم رو میزاریم توی عید و کامل و با تست خونده میشه. -
%(#12bde3)[دهم رو هم میشه از 22 اسفند تا 7 فروردین خوند 70-80دصدشو هم که خونده بشه عالیع]
-
%(#12bde3)[7 فروردین تا 30 فروردین هم نوبت اول دوازدهم خونده میشه]
-
%(#12bde3)[ اگرهم مبحثی از دهم موند توی اردیبهشت خونده میشه]
-
خ%(#12bde3)[رداد هم که امتحانات نهایی هست و باید درسای دوازدهم رو دوره کنیم هم تستی هم تشریحی. تشریحیش بخاطر امتحان نهایی و تستی بخاطر کنکور.]
اینم ی برنامه الگو نیازی نیس دقیقا روی این پیش برید چون برنامه و وضعیت هرکس کاملا متفاوته اما میتونه بهتون کمک کنه.
ی نظر کلی روی این چن ماه تا کنکور بود ک بدونی اگ بخای میشه
به قول استاد موقاری: %(#12e338)[بخواه ، بخون ، توکل کن.]
@dr-aryan
منتظر خودتون هم هستیم حتی اگه مثل خیلیامون بهمن نخونده باشینو تازه شروع کرده باشین
حالا که اسپم شد بگم که از همتون ممنونم بچه ها که هوامو دارین -