راه ابریشم موقاری یا صفر تا صد؟
-
درود
دوستان برا من که کنکوریم کدومش خوبه؟
صفر تا صد یا راه ابریشم؟؟؟؟؟بچه-های-تجربی-راه-ابریشم راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم
-
اینم بگم من کل صفر تاصد دهم رو دیدم جزوه نکته رو هم نوشتم و دارم
یازدهم هم تا اواسطش دیدمالان چیکار کنم با همون صفر تا صد ادامه بدم یا راه ابریشم بگیرم؟
-
درود
صفر تا صد یا راه ابریشم؟؟؟؟؟بچه-های-تجربی-راه-ابریشم راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم
Abolfazl Sattari سلام ب نظر من راه ابریشم خیلی خوبه جزوه و.. هم داره نیاز ب جزوه نویسی هم نیس
-
Abolfazl Sattari سلام ب نظر من راه ابریشم خیلی خوبه جزوه و.. هم داره نیاز ب جزوه نویسی هم نیس
Morteza Khodaie از کجا راه ابریشم تهیه کنم
-
Morteza Khodaie از کجا راه ابریشم تهیه کنم
rena felfeli از سایت آلا میتونید تهیه کنید خانم مدیرو منشن میکنم سوالی داشتین ایشون بهتر راهنماییتون میکنن
@m-an -
درود
Abolfazl Sattari استاد موقاری توی صفر تا صفر ها هم همه مطالب رو گفتن اما چون کنکوری هستید و زمان ندارید بهتره راه ابریشم رو تهیه کنید چون دیگه لازم نیس جزوه بنویسید و یه برنامه منسجم البته اگر دوازدهمی هستبد عجله کنید چون زمان زیادی ندارید
-
Abolfazl Sattari استاد موقاری توی صفر تا صفر ها هم همه مطالب رو گفتن اما چون کنکوری هستید و زمان ندارید بهتره راه ابریشم رو تهیه کنید چون دیگه لازم نیس جزوه بنویسید و یه برنامه منسجم البته اگر دوازدهمی هستبد عجله کنید چون زمان زیادی ندارید
setareh rezaee اخه اضافه کنم که من کل دهم
7 فصل یازدهم
6 فصل دوازدهم رو از صفر تا صد دیدم و جزوه نکته شم نوشتم -
سلام الان جزوه صفر تا صد اقای موقاری یازدهم که مال ۲ سال پیشه مشکلی نداره نگاه کنیم الان؟
-
تمام نکته هایی که آقای موقاری در صفر تا صد گفتن داخل جزوه راه ابریشم هم هست؟
-
سلام الان جزوه صفر تا صد اقای موقاری یازدهم که مال ۲ سال پیشه مشکلی نداره نگاه کنیم الان؟
امیرمحمد زنگنه من که نگاه میکنم
-
امیرمحمد زنگنه تغییرات کتابا رو نمیدونم ولی من که 1400 ی هستم برا ما نه زیاد تغییر نکرده (البته به جز گفتار 2 فصل 7 یازدهم و گفتار 3 فصل 3 دهم)
که مطلب جدیدی اضافه نشده و فقط کم شده -
همه مطالبی که توی صفر تا صد گفته شده توی راه ابریشم هم گفته شده
از نظر کیفیت تفاوتی ندارند
اما از نظر من اگر وقت دارید صفر تا صد ببینید چون اونجا زمان براشون اهمیت نداره و زیاد تکرار میکنن و خیلی خوب جا میافته واستون