قید بد از فعل ربطی!!
-
-
فعل is همون فعل است خودمونه تو فارسی با فعل است قید میتونه بیاد اینجا هم میا. کلمه badly اگه دقت کنین میتونه حذف شه و صدمه ای به ساختار جمله وارد نمیکنه
-
فعل is همون فعل است خودمونه تو فارسی با فعل است قید میتونه بیاد اینجا هم میا. کلمه badly اگه دقت کنین میتونه حذف شه و صدمه ای به ساختار جمله وارد نمیکنه
Arian Abedi 😑نکته گرامریش این بود؟!
چه ربطی داره شما که با معنی کردن نمیتونی برای گرامر استدلال بیاری!
ما یه جمله تو کتاب درسی بیشتر نداریم که میگه فعل های توبی فعل اسنادین و بعد از فعل اسنادی هم فقط صفت حق داره بیاد و قید نمیتونه بیاد چون فعل اسنادی، فعل کنش نیست
حالا شما با حرفت داری این جمله رو عوض میکنی -
به نظر من که اینجا badly صفت نیست اصلا و قیده
از نوع قید حالت -
ما یه جمله تو کتاب درسی بیشتر نداریم که میگه فعل های توبی فعل اسنادین و بعد از فعل اسنادی هم فقط صفت حق داره بیاد و قید نمیتونه بیاد چون فعل اسنادی، فعل کنش نیست
حالا شما با حرفت داری این جمله رو عوض میکنی@infinitie-a همه چی رو با گرامر بسنجین و همینجور سر یه قید بمونین.
-
حالا شما با حرفت داری این جمله رو عوض میکنی@infinitie-a من نه یادمه کتاب درسی چی گفته و اصلا نمیخوام بدونم چی میگه، ولی میدونم این کلمه Badly مشکلی نداره و معنی درستی میده. حالا شما هی دنبال نکته گرامریش باشین
-
@infinitie-a من نه یادمه کتاب درسی چی گفته و اصلا نمیخوام بدونم چی میگه، ولی میدونم این کلمه Badly مشکلی نداره و معنی درستی میده. حالا شما هی دنبال نکته گرامریش باشین
Arian Abedi
بله خب من دارم واسه کنکور میخونم، تو کنکور نمیان ازم انگلیسی محاوره ایی بپرسن، ازم گرامر میخوان
شما هم اگه بلد نیستی تا همینجا هم دستت درد نکنه -
Arian Abedi
بله خب من دارم واسه کنکور میخونم، تو کنکور نمیان ازم انگلیسی محاوره ایی بپرسن، ازم گرامر میخوان
شما هم اگه بلد نیستی تا همینجا هم دستت درد نکنه@infinitie-a تو کنکور نمیپرسن چرا این کلمه اینجا اومده