فیزیک / مغناطیس
-
در آهنربای گلوله ای قطبNوSچطور مشخص میشه؟
-
-
-
-
سلام من فقط اینو میدونم که سطح خارجی یه قطب داره و سطح داخلیش یه قطب دیگه البته اهنربا های هم وجود داره که یک طرف یک قطب و طرف دیگه یک قطب دیگه باشه
من در همین حد بلد بودم امیدوارم به دردتون بخوره@فرناز-مقیمی مفهوم سوالم رو نگرفتی.
-
@فرناز-مقیمی مفهوم سوالم رو نگرفتی.
امیر گلزار متوجه منظور سوالتون شدم چونکه نمیدونستم گفتم اینو بگم شاید این بتونه بهت کمک کنه
-
سلام اقای امیر گلزار
ازمایش زیر که در دوره راهنمایی هم بوده رو انجام بدید تا بتونید قطب هارو مشخص کنید:
موارد نیاز:
قطب نما-اهن ربا گلوله ای-ظرف-یک پارچ اب-سطحی پلاستیکی1)اول جهت های خودتون رو(شمال و جنوب) با قطب نما مشخص کنید.
2)سپس یک پارچ اب در ظرف مشخص شده(بشر)بریزید
3)و بعد سطح پلاستیکی رو روی سطح اب قرار داده و اهن ربا گلوله ای رو بر روی ان قرار دهید و تا یک دقیقه صبر کنید.
4)بعد از یک دقیقه اهن ربا ثابت میماند و باتوجه به جهت هایی که
در مرحله اول مشخص کردید قطب های اهن ربا (S:جنوب و N:شمال)رو میتونید مشخص کنیدامیدوارم من هم مراحل رو درست ذکر کرده باش 😊و شما هم بتونید مراحل رو درست انجام بدید.✌
اگه سوالی دارید در خدمتم -
سلام اقای امیر گلزار
ازمایش زیر که در دوره راهنمایی هم بوده رو انجام بدید تا بتونید قطب هارو مشخص کنید:
موارد نیاز:
قطب نما-اهن ربا گلوله ای-ظرف-یک پارچ اب-سطحی پلاستیکی1)اول جهت های خودتون رو(شمال و جنوب) با قطب نما مشخص کنید.
2)سپس یک پارچ اب در ظرف مشخص شده(بشر)بریزید
3)و بعد سطح پلاستیکی رو روی سطح اب قرار داده و اهن ربا گلوله ای رو بر روی ان قرار دهید و تا یک دقیقه صبر کنید.
4)بعد از یک دقیقه اهن ربا ثابت میماند و باتوجه به جهت هایی که
در مرحله اول مشخص کردید قطب های اهن ربا (S:جنوب و N:شمال)رو میتونید مشخص کنیدامیدوارم من هم مراحل رو درست ذکر کرده باش 😊و شما هم بتونید مراحل رو درست انجام بدید.✌
اگه سوالی دارید در خدمتمامیرمحمد یوسفوند سلام
با توجه به اینکه اهنربا شکل کروی داره آهنربا مشخص نمیشه که آهنربا جهتش کجا می افته و مراحل شما برای اهنربای میله ای است و این مشکل داره. -
امیرمحمد یوسفوند سلام
با توجه به اینکه اهنربا شکل کروی داره آهنربا مشخص نمیشه که آهنربا جهتش کجا می افته و مراحل شما برای اهنربای میله ای است و این مشکل داره.امیر گلزار منظورتون از اهن ربا گلوله ای کدوم نوع است؟
-
امیرمحمد یوسفوند آهنربای کروی

-

امیر گلزار در فیزیک / مغناطیس گفته است:

برای تشخیص میتونید دو طرف از اهن ربا رو انتخاب کنید و بعد به یه اهن ربا میله ای که قطب های مشخصی داره نزدیک کنید.برای مثال طرف a اهن ربا کروی رو سمت بخش s اهن ربای میله ای نزدیک کنید.اگه رانش وجود داشت پس هم قطب هستن اما اگه جذب وجود داشت پس هم قطب نیستن.بدین ترتیب میتونید تشخیص بدید
-
امیر گلزار در فیزیک / مغناطیس گفته است:

برای تشخیص میتونید دو طرف از اهن ربا رو انتخاب کنید و بعد به یه اهن ربا میله ای که قطب های مشخصی داره نزدیک کنید.برای مثال طرف a اهن ربا کروی رو سمت بخش s اهن ربای میله ای نزدیک کنید.اگه رانش وجود داشت پس هم قطب هستن اما اگه جذب وجود داشت پس هم قطب نیستن.بدین ترتیب میتونید تشخیص بدید
امیرمحمد یوسفوند ممنون
-
امیرمحمد یوسفوند ممنون