کلیه...!
-
لگنچه از آخر راس یک هرم کلیه شروع میشه؟😶
-
سلام دوستان خسته نباشید! شماره ۴ این شکل چی نام داره؟؟؟و اینکه قسمت ۵ همون بزرگ سیاهرگ زیرین میشه درسته؟؟ممنون میشم لطف کنید جواب بدید!
.
.

-
لگنچه از آخر راس یک هرم کلیه شروع میشه؟😶
-
کنکوری ام من ۵ رو بزرگ سیاهرگ زیرین درنظر گرفتم اشتباه میشه؟!😶آخه انگار یه جایی دیدم
-
ببین این کلیه سمت چپ میشه ..سرخرگ ائورت هم سمت چپ بدن قرار داره پس به کلیه چپ نزدیک تره
بزرگ سیاهرگ زیرین سمت راست بدن قرار داره و به کلیه راست نزدیک ترهکنکوری ام آها درست میگید
-
کنکوری ام آها درست میگید
-
@narjes-hashemi اون 2 و3و4 انشعاباتی هستن که به کلیه خون رسانی میکنن و خون رو ازش میگیرن
کنکوری ام یا پنج تن🙄توجه نکرده بودم
-
کنکوری ام من ۵ رو بزرگ سیاهرگ زیرین درنظر گرفتم اشتباه میشه؟!😶آخه انگار یه جایی دیدم
@narjes-hashemi در کلیه...! گفته است:
نباید یه شکلی رو حفظ کنی و طبق اون نظر بدی باید تحلیل کنی
مثلن میگیم سرخرگ اوران از وابران قطرش بیشتره و ما تو ذهنمون تو شکل اوران رو بالاتر از وابران میدونیم اما
این شکل اینجوری نیست

-
ببین این کلیه سمت چپ میشه ..سرخرگ ائورت هم سمت چپ بدن قرار داره پس به کلیه چپ نزدیک تره
بزرگ سیاهرگ زیرین سمت راست بدن قرار داره و به کلیه راست نزدیک ترهکنکوری ام دوست عزیز ممنون بابت وقتی که گذاشتید لطف کردید!!
-
کنکوری ام یا پنج تن🙄توجه نکرده بودم
-
کنکوری ام دوست عزیز ممنون بابت وقتی که گذاشتید لطف کردید!!
-
کنکوری ام دقیقا همین فکرو میکردم😅البته خب قاعدتا طبیعی تازه دارم کیلیپاشو نگاه میکنم
-
کنکوری ام دقیقا همین فکرو میکردم😅البته خب قاعدتا طبیعی تازه دارم کیلیپاشو نگاه میکنم
-
کنکوری ام بله حتما خییییلی لطف کردید و واقعا ممنونم
موفق باشید دوست عزیز! -
کنکوری ام بله حتما خییییلی لطف کردید و واقعا ممنونم
موفق باشید دوست عزیز! -
سلام دوستان خسته نباشید! شماره ۴ این شکل چی نام داره؟؟؟و اینکه قسمت ۵ همون بزرگ سیاهرگ زیرین میشه درسته؟؟ممنون میشم لطف کنید جواب بدید!
.
.
این پست پاک شده! -
.
.

@narjes-hashemi
سلام به همگی👋🏻
به نظر من ، شماره (۱) سرخرگ آئورت هست ، شماره (۵) بزرگ سیاهرگ زیرین و این کلیه ، کلیه راست . بنابراین:
۱=سرخرگ آئورت
۲=سرخرگ کلیوی راست
۳=سیاهرگ کلیوی راست
۴=سیاهرگ کلیوی چپ
۵=بزرگ سیاهرگ زبرین
۶=میزنای راست
۷=ستون کلیه
۸=هرم کلیوی
۹=لگنچه
۱۰=بخش قشریتحلیل بنده این هست
⚘ -
@narjes-hashemi
سلام به همگی👋🏻
به نظر من ، شماره (۱) سرخرگ آئورت هست ، شماره (۵) بزرگ سیاهرگ زیرین و این کلیه ، کلیه راست . بنابراین:
۱=سرخرگ آئورت
۲=سرخرگ کلیوی راست
۳=سیاهرگ کلیوی راست
۴=سیاهرگ کلیوی چپ
۵=بزرگ سیاهرگ زبرین
۶=میزنای راست
۷=ستون کلیه
۸=هرم کلیوی
۹=لگنچه
۱۰=بخش قشریتحلیل بنده این هست
⚘Reza Panahi سلام دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتید لطف کردید!!
فقط امکانش هست بگید برچه اساس میگید کلیه ی راست هست البته اگر مشکلی نیست ممنون میشم
-
Reza Panahi سلام دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتید لطف کردید!!
فقط امکانش هست بگید برچه اساس میگید کلیه ی راست هست البته اگر مشکلی نیست ممنون میشم
@narjes-hashemi
خب اول اینکه طبق خود کتاب هم شماره (1) سرخرگ آئورت هست و شماره (۵) بزرگ سیاهرگ زیرین.
همچنین ، سرخرگ آئورت به سمت چپ بدن و بزرگ سیاهرگ زیرین به سمت راست بدن نزدیک تره
پس این کلیهِ راسته