چکارکنم؟؟
-
سلام
برای رشته های تاپ که باید بسته به پایه ی خودت برنامه ریزی کرد
ولی برای پیراپزشکی از الان باید بالای روزی 15 ساعت مفید بخونی(اگر صفر صفر باشی)
توضیح بده چیا رو بلدی تا بیشتر کمکت کنن بچه ها -
سلام
توضیح بده چیا رو بلدی تا بیشتر کمکت کنن بچه هاجواد پولادند بالای ۱۵ ساعت
اونم برای پیرا پزشکی
چرا الکی غیر منطقی نظر میدین خب این بنده خدا الان داره میگه هیچ کاری نکرده یهو بیاد ۱۵ ساعت بخونه مگه با عقل جور در میاد؟؟
کدوم مشاور و رتبه برتری این حرفو زده -
جواد پولادند بالای ۱۵ ساعت
اونم برای پیرا پزشکی
چرا الکی غیر منطقی نظر میدین خب این بنده خدا الان داره میگه هیچ کاری نکرده یهو بیاد ۱۵ ساعت بخونه مگه با عقل جور در میاد؟؟
کدوم مشاور و رتبه برتری این حرفو زده@نگین-محمدیان
برای کسی که هیچی بلد نیست -
سلام بچه ها من تا حالا خیلی کم واسه کنکور خوندم ،الان چکار کنم ؟چطوری بخونم؟ بعد برنامه ریزی می کنم ولی نمی تونم طبق اون بخونم چکارکنم؟؟
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمفاطمه خورشیدی سلام عزیزم وقتت بخیر
اول اینکه باید بدونی که فشرده باید درس بخونی تا به یه رشته تاپ و عالی برسیمیشه رسید ولی تلاش میخواد
اگر اینستا داری پیج دکتر پارسا قادری رو بهت پیشنهاد میدم چند روز پیش یه لایو گذاشته بود و همه نکات رو خیلی عالی توضیح داد
حتما برو ببین و برای خودت یادداشت کن اون نکات رو بعد بیا راجب بودجه بندی و اینکه چیا رو بخونی دوباره باهامون مشورت کن
اگر هم نداری مشکلی نیست من نکات رو نوشتم بهت میگم
منتظر خبرت هستم تا کمکت بدم -
بنظرتون یه ماه دهمرو بخونم ،یه ماه هم یازدهم خوبه؟؟میشه؟
-
فاطمه خورشیدی سلام عزیزم وقتت بخیر
اول اینکه باید بدونی که فشرده باید درس بخونی تا به یه رشته تاپ و عالی برسیمیشه رسید ولی تلاش میخواد
اگر اینستا داری پیج دکتر پارسا قادری رو بهت پیشنهاد میدم چند روز پیش یه لایو گذاشته بود و همه نکات رو خیلی عالی توضیح داد
حتما برو ببین و برای خودت یادداشت کن اون نکات رو بعد بیا راجب بودجه بندی و اینکه چیا رو بخونی دوباره باهامون مشورت کن
منتظر خبرت هستم تا کمکت بدم@نگین-محمدیان سلام ممنون اینستا ندارم نکات رو بگین بی زحمت
-
@نگین-محمدیان
برای کسی که هیچی بلد نیستجواد پولادند در چکارکنم؟؟ گفته است:
@نگین-محمدیان
برای کسی که هیچی بلد نیستخب باشه شما میگید برای کسی که هیچی بلد نیست و رشته پیراپزشکی میخواد بره ۱۵ ساعت بخونه
فرض کنیم ایشون میخواد پزشکی بیاره باید بره ۱۸ ساعت یا ۲۰ ساعت بخونه اصلا مگه میشه این حرفا
ساعت مطالعه فقط ملاک قبولی نیست خیلی ها هستن با ساعت مطالعه بالا به جایی نرسیدن چون روش کارشون اشتباه بوده خیلی ها هم هستن که با ساعت مناسب و اصولی درس خوندن قبول شدن -
@نگین-محمدیان سلام ممنون اینستا ندارم نکات رو بگین بی زحمت
فاطمه خورشیدی در چکارکنم؟؟ گفته است:
کل مطلب لایو این بود که:
1_جوگیرانه عمل نکنیم برای رسیدن به آرزو هامون
آقای دکتر گفتن برای مثال کسی که پایه اش صفره و تازه شروع کرده آزمون داده اشتباه هست چون آزمون پیش نیاز ها رو رعایت نکرده...
2_رعایت پیش نیاز ها برای هر درس
برای مثال گفتن درس ریاضی ابتدا باید روی توان های گویا و... وقت گذاشته بشه بعد بریم روی تابع و لگاریتم و...
3_داشتن برنامه بلند مدت
4_آزمون دادن
5_شیوه ی صحیح مطالعه
6_شیوه ی صحیح تست زنی
9_منابع درست
این نکاتی بود که تو لایو گفتن شاید زیاد الان کلیشه ای باشه ولی کل قبولی بستگی به این نکات داره -
جواد پولادند در چکارکنم؟؟ گفته است:
@نگین-محمدیان
برای کسی که هیچی بلد نیستخب باشه شما میگید برای کسی که هیچی بلد نیست و رشته پیراپزشکی میخواد بره ۱۵ ساعت بخونه
فرض کنیم ایشون میخواد پزشکی بیاره باید بره ۱۸ ساعت یا ۲۰ ساعت بخونه اصلا مگه میشه این حرفا
ساعت مطالعه فقط ملاک قبولی نیست خیلی ها هستن با ساعت مطالعه بالا به جایی نرسیدن چون روش کارشون اشتباه بوده خیلی ها هم هستن که با ساعت مناسب و اصولی درس خوندن قبول شدن@نگین-محمدیان
شما همینا رو بصورت انگیزشی و بابگو
انگیزه هم میگیره
ولی اگر هیچی بلد نباشه اینجوری موفق نمیشه
کنکور فقط منطق و تسلط رو قبول داره -
@نگین-محمدیان
شما همینا رو بصورت انگیزشی و بابگو
انگیزه هم میگیره
ولی اگر هیچی بلد نباشه اینجوری موفق نمیشه
کنکور فقط منطق و تسلط رو قبول دارهجواد پولادند منم نخواستم انگیزه بدم
چون اصولا انگیزه کاذب میشه و چند دقیقه بعد اثرش میره
قطعا اصول میخواد من منکرش نیستم خودم هم اصول رو بلدم فقط به کسی که الان میخواد تازه شروع کنه باید یه انرژی برای شروع کردن بدی نه اینکه یهویی بیاین بزنید تخریبش کنید -
فاطمه خورشیدی سلام عزیزم وقتت بخیر
منتظر خبرت هستم تا کمکت بدم@نگین-محمدیان شما زبان رو چطوری می خونین؟
-
فاطمه خورشیدی در چکارکنم؟؟ گفته است:
کل مطلب لایو این بود که:
1_جوگیرانه عمل نکنیم برای رسیدن به آرزو هامون
آقای دکتر گفتن برای مثال کسی که پایه اش صفره و تازه شروع کرده آزمون داده اشتباه هست چون آزمون پیش نیاز ها رو رعایت نکرده...
2_رعایت پیش نیاز ها برای هر درس
برای مثال گفتن درس ریاضی ابتدا باید روی توان های گویا و... وقت گذاشته بشه بعد بریم روی تابع و لگاریتم و...
3_داشتن برنامه بلند مدت
4_آزمون دادن
5_شیوه ی صحیح مطالعه
6_شیوه ی صحیح تست زنی
9_منابع درست
این نکاتی بود که تو لایو گفتن شاید زیاد الان کلیشه ای باشه ولی کل قبولی بستگی به این نکات داره@نگین-محمدیان ممنون
-
جواد پولادند منم نخواستم انگیزه بدم
چون اصولا انگیزه کاذب میشه و چند دقیقه بعد اثرش میره
قطعا اصول میخواد من منکرش نیستم خودم هم اصول رو بلدم فقط به کسی که الان میخواد تازه شروع کنه باید یه انرژی برای شروع کردن بدی نه اینکه یهویی بیاین بزنید تخریبش کنید@نگین-محمدیان کسی که بخواد انرژی داشته باشه
داره -
@نگین-محمدیان شما زبان رو چطوری می خونین؟
فاطمه خورشیدی برای درس زبان لغات رو که هر شب میخونم و مرور میکنم با جعبه لایتنر و براشون تست میزنم برای گرامر هم از درسنامه میکروطلایی جلو میرم اگر جایی متوجه نشدم از کلیپ های استاد عزتی آلا یا استاد قریشی استفاده میکنم و بعد براش تست میزنم
بعد از اینکه به تسلط نسبی توی لغات رسیدم شروع به حل کلوز و ریدینگ کردم و هر شب توی برنامم هست
زبان رو اگه ضعیفی براش وقت بذار و دامنه لغاتت رو افزایش بده در ادامه وقتی کلوز و ریدینگ کار کنی پیشرفتت رو میبینی -
@نگین-محمدیان کسی که بخواد انرژی داشته باشه
دارهجواد پولادند من خواستم بهشون بیشتر انرژی بدم برای شما مشکلی پیش میاد؟؟
-
جواد پولادند من خواستم بهشون بیشتر انرژی بدم برای شما مشکلی پیش میاد؟؟
@نگین-محمدیان
وقتی میگین من نخواستم انگیزه بدم
تکلیفتونو با خودتون مشخص کنید
بعد مشاوره انگیزشی بدید -
@نگین-محمدیان
بعد مشاوره انگیزشی بدید -
@نگین-محمدیان
بعد مشاوره انگیزشی بدیدجواد پولادند شما با من مشکلی داری؟؟
یا زیر هر پستی اینجور به بقیه گیر میدید؟؟
بیخیال بابا کافیه دیگه -
سلام
توضیح بده چیا رو بلدی تا بیشتر کمکت کنن بچه هاجواد پولادند
برادر با 15 ساعت که تهران پزشکی میشه اورد -
سلام بچه ها من تا حالا خیلی کم واسه کنکور خوندم ،الان چکار کنم ؟چطوری بخونم؟ بعد برنامه ریزی می کنم ولی نمی تونم طبق اون بخونم چکارکنم؟؟
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمفاطمه خورشیدی سلام
اینکه به برنامه نمیرسید یا عوامل بیرونی داره یا عوامل درونی
درونی مثله اراده وانگیزه؛تنبلی ونداشتن تمرکز
بیرونی ام مثله محیط مطالعه؛منابع خوب
اول ازهمه این عوامل روریشه یابی کنین و برنامه صحیح روبچینین
رشتتون رونمیدونم اما قطعا اگرازمدت باقی مونده بهترین وبیشترین استفادرو ببرین میتونین به هدفتون برسین
فقط باید سخت کوش وکله شق باشین
موفق باشین