همایش زیست گیاهی تتا
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
خواستم از دوستانی که مجموعه تتا رو دیدن خواهش کنم بیان در موردش من رو راهنمایی کنن
فرض کنید من پیش زمینه خاصی در مورد گیاهی ندارم
دهم که آخرای سال بود درست درس ندادن و یازدهم هم افتاد تو قرنطینه و سرسری رد کردن منم همت نکردم بشینم گیاهی رو بخونم
الان این مجموعه مناسب هست برای خوندن و جمع بندی؟؟
تصمیم داشتم در طی این هفته با تتا ،گیاهی رو جمع کنم خیالم ازش راحت باشه
استاد موقاری کامل نکات رو گفتن تو مجموعه؟؟ یعنی من که نکته های مقدماتی گیاهی رو میدونم به مشکل نمیخورم اگه ترکیبی توضیح دادن؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
-
-
سلام وقت بخیر
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
چون منم نقریبا شرایط شمارو داشتم،الان تا نصفه های تتا رو دیدم خوب بوده
نمیدونم از سرفصلاش اطلاع دارید یانه
اما استاد اول شکل های دهم تا دوازدهم رو تحلیلشون کردند
و بعد کل گیاهی رو توی هشت بخش توضیح دادند -
منم همین شکلیه وضعیتم برا اولین باره یجورایی میخونم ۱۰ ام که اصلا یادم نبود یازدهمم تقلب کردیم ولی الان بنظرم وضعم بهتره با این فیلما یدورم کتاب یریع بخونی حله
-
سلام وقت بخیر
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
چون منم نقریبا شرایط شمارو داشتم،الان تا نصفه های تتا رو دیدم خوب بوده
نمیدونم از سرفصلاش اطلاع دارید یانه
اما استاد اول شکل های دهم تا دوازدهم رو تحلیلشون کردند
و بعد کل گیاهی رو توی هشت بخش توضیح دادندFatemeh Babazadeh سلام عزیزم ممنون بابت پاسخ گوییت
بله اطلاع دارم برای راه ابریشم فعال کردن برامون
ولی کلیپ اول رو که دیدم استاد داشت ترکیبی میگفت و نکته از جاهای دیگه بیان میکرد بخاطر همین یه لحظه گفتم شاید برای من مناسب نباشه
احتمالا یه دور کتاب رو بخونم مفید تر باشه -
منم همین شکلیه وضعیتم برا اولین باره یجورایی میخونم ۱۰ ام که اصلا یادم نبود یازدهمم تقلب کردیم ولی الان بنظرم وضعم بهتره با این فیلما یدورم کتاب یریع بخونی حله
javad jafari سلام ممنون از پاسخ گوییتون
بله درست میگید من بدون آمادگی رفتم سراغ کلیپ ها بخاطر همین حس گیج بودن کردمیه تورقی روی کتاب بخونم اوکی میشه
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
خواستم از دوستانی که مجموعه تتا رو دیدن خواهش کنم بیان در موردش من رو راهنمایی کنن
فرض کنید من پیش زمینه خاصی در مورد گیاهی ندارم
دهم که آخرای سال بود درست درس ندادن و یازدهم هم افتاد تو قرنطینه و سرسری رد کردن منم همت نکردم بشینم گیاهی رو بخونم
الان این مجموعه مناسب هست برای خوندن و جمع بندی؟؟
تصمیم داشتم در طی این هفته با تتا ،گیاهی رو جمع کنم خیالم ازش راحت باشه
استاد موقاری کامل نکات رو گفتن تو مجموعه؟؟ یعنی من که نکته های مقدماتی گیاهی رو میدونم به مشکل نمیخورم اگه ترکیبی توضیح دادن؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
-
@نگین-محمدیان
شما قبل از اینکه شروع کنید به دیدن تتا
حتما فصل 6 زیست دهم رو از صفرتاصد اقای موقاری ببینید و کامل توضیح دادن
چون پایه و اساس گیاهی فصل ششم دهم هست و استاد توی تتا به طور خلاصه توضیح دادن
بعدش برید تتا رو ببینید -
من راه ابریشمی نیستم.آیا تتا رو برای جمع بندی گیاهی بخرم؟ زیستم خوبه خیلی مشکل ندارم
سطحش چطوره؟ -
من راه ابریشمی نیستم.آیا تتا رو برای جمع بندی گیاهی بخرم؟ زیستم خوبه خیلی مشکل ندارم
سطحش چطوره؟