#مشاوره
-
سلام بچه ها،به نظرتون برای شروع به کنکور ۱۴۰۰ دیره؟
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط Abolfazl 3 انجام شدهHaniye_ Mehtar اره دیره
-
Haniye_ Mehtar سلام! نه رتبه برترایی هست با همین ۴ ماه موفق شدن!البته هدف و پشتکار و توکل داشتن
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط فاطمه خورشیدی انجام شدهHaniye_ Mehtar سلام ن اصلا، من می خوام از الان شروع کنم اگه می خوایی بیا باهم بخونیم.
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کن -
Abolfazl Sattari هدفم برام مهمه چون من آرزوشو دارم ولی احساس میکنم دیر کردم چون دور وریام این حس بهم میدن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط فاطمه خورشیدی انجام شدهHaniye_ Mehtar عزیزم دور وریا کارشو اینه ک انرژی منفی بدن ، اصلا اهمیت نده بهشون، این انرژی منفی رو واسه خودت انگیزه کن
-
خستگی رو تحمل کن و به آرزوت برس عوض اینکه دس برداری و آرزو هاتو تو خواب ببینی
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari ممنون به خاطر انگیزه
-
Abolfazl Sattari ممنون به خاطر انگیزه
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaniye_ Mehtar در #مشاوره گفته است:
هرکیم که گفت نه غیر ممکنه بدون آره واس اون غیر ممکنه تو که اون نیستی :))
-
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کننوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 موافقم با حرفات
-
Haniye_ Mehtar اره دیره
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl 3 فعلا که همه میگن دیر نیست.
-
Haniye_ Mehtar عزیزم دور وریا کارشو اینه ک انرژی منفی بدن ، اصلا اهمیت نده بهشون، این انرژی منفی رو واسه خودت انگیزه کن
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه خورشیدی مرسی
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaniye_ Mehtar شوخی میکنم ان شاےالله میتونین
-
فاطمه خورشیدی مرسی
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaniye_ Mehtar در #مشاوره گفته است:
فاطمه خورشیدی مرسی
نصیحتای استاد موقاری رو تو آخرین جلسه صفر تاصد دوازدهم رو گوش کنید واقعا ارزشمنده
-
Haniye_ Mehtar شوخی میکنم ان شاےالله میتونین
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط Haniye_ Mehtar انجام شدهAbolfazl 3 انشااالله
-
Haniye_ Mehtar در #مشاوره گفته است:
فاطمه خورشیدی مرسی
نصیحتای استاد موقاری رو تو آخرین جلسه صفر تاصد دوازدهم رو گوش کنید واقعا ارزشمنده
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari در #مشاوره گفته است:
فاطمه خورشیدی مرسی
-
فاطمه خورشیدی مرسی
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari حتما
-
هرکیم که گفت نه غیر ممکنه بدون آره واس اون غیر ممکنه تو که اون نیستی :))
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari این جمله روزمو ساخت
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaniye_ Mehtar از الان با روش درست حسابی بخونی نتیجه خوبی میگیری
امید داشتع باش و بی استرس کار کن ولی این یک چیز کلیه کسیه ک ۱۱ ماه ۱۰ ماه زحمت کشیده با کسی که ۴ ماه زحمت کشیده نتیجه هاشون متفاوت خواهد بود
ولی میگم وقت خوبیه منتها درست بخون ک کمال گرا نباش -
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام یک جمله را من از یک رتبه برتر شنیدم که گقت هیچوقت دیر نیست بلکه اتفاقا فرصت مناسبی هست برای درس خوندن پس مهم اینه با خودت عهد ببندی و محکم درس بخونی تحت احساسات و مسکلات درستو رها نکنی تا به امید خدا موفق بشی
-
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 در #مشاوره گفته است:
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کنحرف حق