ادامه تحصیل بعداز ۹ سال دوری از درس
-
رها اسدی 9 سال پیش مگه نظام قدیم نبود ؟
چطوری دهم خوندین؟Abolfazl Sattari
سال دهم که میشه دوم دبیرستان نظام قدیم رو ۹ سال پیش خوندم -
مهران خیاط ممنونم از شما جناب خیاط
رها اسدی
خواهش میکنم . یه صلوات بفرستین 😄 -
سلام امیدوارم این پیشنهادم بدردتون بخوره اول اینکه هر روز زیست بخونین میتونین 2 ویدیو زیست نگاه کنین باتوجه راحتی خودتون یک استاد زیست توی ویدیو های دهم انتخاب کنین و بعد از اتمام حتما تست بزنین پیشنهاد من اینه که تست را باتوجه به متن کتاب بزنین یعنی اموزشی تست بزنین همزمان کتاب نگاه کنید و نکاتو بصورت کلیدی و کوتاه یاداشت یا علامت بزنین و هر روز زیست مرور کنین یعنی 2 ساعت زیست در روز بعد از اون ریاضی میتونین از فیلمای اقای امینی استفاده کنین توی لیست خود کتابو فعلا یاد بگیرین نیاز به تست نیست فیزیک و ریاضی یک روز درمیان یک روز ریاضی و یک روز فیزیک هر کدام یک ساعت و برای شیمی هر روز یک ساعت متن کتابو بخونین و تست بزنین اگر یاد نگرفتین هم از ویدیو مجموعا 4 ساعت میشه تخصصیا من پیشنهاد میکنم تست های مهمو علامت بزنین بعد هر دوهفته یک با زمان گرفتن تست سنجشی حل کنین بیبینین بلد شدین یا نه بقیه تستا در طول هفته اموزشی حل کنین با نگاه به کتاب و پاسخنامه و همزمان حل کردن
-
رها اسدی
خواهش میکنم . یه صلوات بفرستین 😄مهران خیاط اللهم صلی علی محمد و آل محمد 🌹🙂
-
راه ابریشم بخرید شاخ غولم میشکونه تا ۱۴۰۱ مطمئن باشید با راه ابریشم زیر ۷۰ نمیزنید اختصاصی هاتون رو
-
شما تجربی هستین ؟
-
سلام امیدوارم این پیشنهادم بدردتون بخوره اول اینکه هر روز زیست بخونین میتونین 2 ویدیو زیست نگاه کنین باتوجه راحتی خودتون یک استاد زیست توی ویدیو های دهم انتخاب کنین و بعد از اتمام حتما تست بزنین پیشنهاد من اینه که تست را باتوجه به متن کتاب بزنین یعنی اموزشی تست بزنین همزمان کتاب نگاه کنید و نکاتو بصورت کلیدی و کوتاه یاداشت یا علامت بزنین و هر روز زیست مرور کنین یعنی 2 ساعت زیست در روز بعد از اون ریاضی میتونین از فیلمای اقای امینی استفاده کنین توی لیست خود کتابو فعلا یاد بگیرین نیاز به تست نیست فیزیک و ریاضی یک روز درمیان یک روز ریاضی و یک روز فیزیک هر کدام یک ساعت و برای شیمی هر روز یک ساعت متن کتابو بخونین و تست بزنین اگر یاد نگرفتین هم از ویدیو مجموعا 4 ساعت میشه تخصصیا من پیشنهاد میکنم تست های مهمو علامت بزنین بعد هر دوهفته یک با زمان گرفتن تست سنجشی حل کنین بیبینین بلد شدین یا نه بقیه تستا در طول هفته اموزشی حل کنین با نگاه به کتاب و پاسخنامه و همزمان حل کردن
Chistary Life ممنون از وقتی که گذاشتین😍
اگه میشه درسهای عمومی رو هم بگین که چند ساعت مطالعه نیاز دارند؟ -
راه ابریشم بخرید شاخ غولم میشکونه تا ۱۴۰۱ مطمئن باشید با راه ابریشم زیر ۷۰ نمیزنید اختصاصی هاتون رو
Masih shirdel ببخشین من یه سوال دارم ازتون
-
Masih shirdel برای آخر کار ان شاالله اگه عمری باشه میخرم
-
Chistary Life ممنون از وقتی که گذاشتین😍
اگه میشه درسهای عمومی رو هم بگین که چند ساعت مطالعه نیاز دارند؟رها اسدی خواهش میکنم 🌹 دروس عمومی وقت زیادی نمیبرن فقط کافیه هر روز ادبیات مرور کنید و انگلیسی و عربی که مجموعا مرورشون از 2 ساعت کمتر میشه برای مرور از جعبه لانیتر استفاده کنین و دین زندگی خیالتون راحت اگر 1401 هستین بعد از عید بخونین راحت پاس میشه
-
رها اسدی خواهش میکنم 🌹 دروس عمومی وقت زیادی نمیبرن فقط کافیه هر روز ادبیات مرور کنید و انگلیسی و عربی که مجموعا مرورشون از 2 ساعت کمتر میشه برای مرور از جعبه لانیتر استفاده کنین و دین زندگی خیالتون راحت اگر 1401 هستین بعد از عید بخونین راحت پاس میشه
Chistary Life ممنونم 🙏🌹
-
راستشو بخویان حجمش زیاده زود تر بخرید از نظر من بهتره چون میتونید همه ی تست هاشو بزنید
-
راستشو بخویان حجمش زیاده زود تر بخرید از نظر من بهتره چون میتونید همه ی تست هاشو بزنید
Masih shirdel ببخشین ایا واقعا تاثیر راه ابریشمو دیدین ؟ یعنی ریاضیتون توی ازمونای ازمایشی قبل و بعد راه ابریشم چند بوده ؟
-
Masih shirdel ببخشین ایا واقعا تاثیر راه ابریشمو دیدین ؟ یعنی ریاضیتون توی ازمونای ازمایشی قبل و بعد راه ابریشم چند بوده ؟
Chistary Life من خودم تو درسای تخصصیم ۴۰ تا ۵۰ درصد حدودا پیشرفت داشتم از حدود ۲۰ یا ۳۰ درصد رسیدم به ۷۰ ۸۰
-
Chistary Life ممنونم 🙏🌹
رها اسدی !
نمیدونم برنامم کاملا درسته یا نه 😆 ولی من اینطوری برنامه ریزی میکنم -
Chistary Life من خودم تو درسای تخصصیم ۴۰ تا ۵۰ درصد حدودا پیشرفت داشتم از حدود ۲۰ یا ۳۰ درصد رسیدم به ۷۰ ۸۰
Masih shirdel جدی !! مشالله پی منم حتما تهیه میکنم راستی منظورت کدوم ازمون هست قلمچی ؟
-
بله داخل آزمون قلمچی ولی خوب من سوالارو خودم دانلود میکنم(زمانم کمتر میذارمXD) نمیدونم تراز چقدر تغییر میکنه
-
اونقدر آقای ثابتی تست حل میکنه که هر سوالی رو ببینید تو ذهنتون کاملا میتونید مراحل حل رو تصور کنید
-
بله داخل آزمون قلمچی ولی خوب من سوالارو خودم دانلود میکنم(زمانم کمتر میذارمXD) نمیدونم تراز چقدر تغییر میکنه
Masih shirdel خب خیلی خوب هست امیدوارم توی کنکور رتبه برتر بشین راستی اگه رتبه برتر شدین ماهم فراموش نکنین 😊
-
Masih shirdel خب خیلی خوب هست امیدوارم توی کنکور رتبه برتر بشین راستی اگه رتبه برتر شدین ماهم فراموش نکنین 😊
Chistary Life ممنون شما هم همین طور