عربی از صفر
-
سلام بچه ها
میخواستم راهنماییم کنید و انگیزه تا حدودی بدید
فرض کنیم که من عربیم صفر باشه
و الان منبع کاملی هم دارم هم تست و هم درسنامه داره
یه مشکل اساسی دارم تو عربی اونم اینه که وسواس دارم سر مطالب مخصوصا توی فعل ها که مثلا بدونم که الان فلان فعل چه صیغه ایه و مونث و مذکر و از اینچیزاشو پیدا کنم و این هر وقت میخوام عربی بخونم شده خوره جونم و وقتمو میگیره
یه سوال دیگه هم داشتم
الان من بخوام عربیو واسه کنکور ۱۴۰۰ بخونم میرسم تا اخر اسفند جمعش کنم؟! تا اخر فروردین چی؟
کمکم کنید... -
سلام بچه ها
یه مشکل اساسی دارم تو عربی اونم اینه که وسواس دارم سر مطالب مخصوصا توی فعل ها که مثلا بدونم که الان فلان فعل چه صیغه ایه و مونث و مذکر و از اینچیزاشو پیدا کنم و این هر وقت میخوام عربی بخونم شده خوره جونم و وقتمو میگیره
یه سوال دیگه هم داشتم
الان من بخوام عربیو واسه کنکور ۱۴۰۰ بخونم میرسم تا اخر اسفند جمعش کنم؟! تا اخر فروردین چی؟
کمکم کنید...Shangooolism M سلام واسه چی تا آخر اسفند؟ فکر نمیکنم لازم باشه حتما تا عید تموم شه. بعدشم آقای ناصح زاده تو آلا خیلی خوب درس میدن عاشق عربی میشی
-
Shangooolism M سلام واسه چی تا آخر اسفند؟ فکر نمیکنم لازم باشه حتما تا عید تموم شه. بعدشم آقای ناصح زاده تو آلا خیلی خوب درس میدن عاشق عربی میشی
samira pournazar اره اقا ناصح زاده عالین
-
سلام بچه ها
یه سوال دیگه هم داشتم
کمکم کنید...Shangooolism M سلام
اصلا ناراحت نباش، می تونی بخونی تازه وقتم اضاف میاری