امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
کدوم قسمت توضیحات گفتیم اسفند تموم میشه ؟
راه ابریشم تا اردیبهشت ادامه داره این از ابتدای دوره گفته شده بود!
-
M.an نوشته انتشار از ۲۳ اسفند ، خب ۲۳ اسفند منتشر کنید دیگه
-
تموم میشه بالاخره
شیمی که سرعت انتشارش خیلی خوبه
میمونه زیست
مهم اینه که کیفیت تدریس خوب باشه
سریع تموم شدن چه فایده داره اخه
استاد میتونه با یه مثال بیاد درسا رو تموم کنه بره
بالاخره برای با کیفیت درس دادن زمان میخواد اومدیم راه ابریشم که درست اموزش ببینیم نه اینکه زود تموم کنیم بره
الان هشتاد درصد درسارو درس دادن این بیست درصد هم بزارید با کیفیت درس بدن
بزارید دبیر درسشو بده با کیفیت هم مثل قبل درسش رو بده -
M.an سلام خسته نباشید.
ببخشید اول از همه می خواستم بپرسم که تست آموزشی ریاضیات و جزوه شیمی (از صفحه 36 به بعد) کی توی پروفایل قرار میگیره؟
و اینکه درباره موضوعی که بقیه بچه ها هم اشاره کردن، امکانش هست الان که به نوروز داریم نزدیک میشیم یک لایو برای اعلام برنامه و همچنین راهنمایی بچه ها برای این ایام ترتیب بدید؟
چون اینطور که معلومه اکثرا دچار سردرگمی هستیم مخصوصا اینکه یکم برنامه فرسنگ ها هم بهم ریخت و علاوه بر اون شاید یکم استرس وارد شده بهمون بخاطر نزدیک شدن به ایام جمع بندی و...
اگر این اتفاق بیفته بنظر خیلی میتونه مفید باشه
متشکرم -
sallar savadkoohi M.an
سلام بله لطفاً از حالشون بگین
قرار بود از آخر هفته پیش بیان -
M.an میشه این تیم مشاورتونو معرفی کنید و سابقه کارشون رو هم بگید؟ ببینیم این خدایان مشاوره و برنامه ریزی کنکور کین؟
-
@mohsen-sari
منم موافقم دوست عزیز
بخای نخای عقب افتادهو این ک دوستان هر روز وقت خودشون رو میگیرن و میان تو مار تایپ میکنن حرفتون درست عقب افتاده و مثل برنامه نمیتونه ادامه پیدا کنه حالا اینکه 1 ماه دیر منتشر بشه بهتره یا اینکه فیلما سرسری بیاد
وکیفیت اول رو نداشته باشه
حالا این همه صفرتاصد و کارگاه نکته وتست و این همه کتاب
دیگ یه چیزیه ک پیش اومده شما بیاین اعتراض کنین اتفاقی میفته؟؟الن ک دیگ داره خوب میاد جلو -
alireza hoseyni کجاش خوب میاد جلو شیمی خیلی عقبه
-
yas ta در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
سلام سه تا فیلم حسابان (حل تمارین پایان کتاب ) جا مانده یکی تمارین پایان فصل اهنگ تغیرات و دومی هندسه مختصاتی و سومی دنباله ها
سلام
در مورد هندسه مختصاتی و دنباله استاد فرمودن لازم نیست
آهنگ تغییرات به همراه بقیه تمارین کتاب در آخر فرسنگ حل میشه -
shayan jafari
تو پست اول همین تاپیک اعلام کردیم که مباحثی از فرسنگ های پیش رو باهم ترکیب میشن
به موقع تموم میشه شما به ترتیبی که منتشر میشه استفاده کنید -
Matin Jowkar
سلام ممنون
از جزوه اطلاع دقیقی ندارم اما مطمئن باشید به محض آماده شدن قرار می گیره -
یه سوال دارم. چرا آقای طلوعی تست های تسلط رو اینقدر کم میزارن. به نظر شما برای فصلی مثل فصل ۴ فیزیک دوازدهم ۳۷ تا تست نیازه یا بیشتر؟ آقای طلوعی هیچ وقت در این فرسنگ هایی که جلو اومدیم یه بار نشده تست ها را حداقل حداقل به ۱۰۰ تا برسونن که یه زره دل ما خوش باشه تست زیاد حل کردیم.! هیچ وقت هم نشده همه تست های کنکور سراسری این چند وقت اخیر یعنی از سال ۸۰ به بعد را به طور کامل در تست ها بیارن.بچه ها راه ابریشمی تو رو خدا شما هم یه اعتراضی بزنید تا به این مشکل رسیدگی کنند.
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
M.an -
Amin Rm در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
یه سوال دارم. چرا آقای طلوعی تست های تسلط رو اینقدر کم میزارن. به نظر شما برای فصلی مثل فصل ۴ فیزیک دوازدهم ۳۷ تا تست نیازه یا بیشتر؟ آقای طلوعی هیچ وقت در این فرسنگ هایی که جلو اومدیم یه بار نشده تست ها را حداقل حداقل به ۱۰۰ تا برسونن که یه زره دل ما خوش باشه تست زیاد حل کردیم.! هیچ وقت هم نشده همه تست های کنکور سراسری این چند وقت اخیر یعنی از سال ۸۰ به بعد را به طور کامل در تست ها بیارن.بچه ها راه ابریشمی تو رو خدا شما هم یه اعتراضی بزنید تا به این مشکل رسیدگی کنند.
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
M.anAmin Rm من خیلی عقبم و الان فرسنگ ۳ هستم تا اینجا که تستها خوب بوده ولی انگار از گدار به بعد یکم خلاصه تر کردن همه چیز رو حالا با اعتراضاتی که شد درسنامه فرسنگ هفت واقعا عالی شده ولی کاش تستها بیشتر میشد که اونایی که همراه برنامه هستن استفاده کنن و یکی مثل که عقبم وقتی رسیدم تست زیاد دم دستم باشه
روند کار اوایل خیلی خوب بوده حالا چرا استاد تغییر سبک دادند اونو باید از خودشون پرسید دیگه