گرما واکنش
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده
سلام ببینید اوکیه؟
البته بدون رسم هم میشه که مثلا تو ذهنتون تراز انرژی هاشون رو مقایسه کنید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
این سوال راحتیه ولی من بلد نیستم عکس حلش رو بفرستم برات توضیح میدم اگه نفهمیدی بگو برات تو تلگرام میفرستم.اول o2 و co2 که تو همه واکنش ها هست رو حذف میکنیم
بعد H2o گازی رو بالا تر از همه مینویسیم و زیرش هم H2o مایع رو مینویسیم
پایین تر هم اتانول گازی و مایع رو مینویسیم (باز هم گاز بالا تر از مایع)
حالا دیگه از رو صورت سوال که گفته تبخیر آب دو برابر اتانوله فاصله بین آب مایع و بخار رو دو برابر فاصله بین اتانول مایع و گاز میگیریم
الان راحت میتونیم با هم مقایسه شون کنیم -
zoohre hocini
فقط ببینید اونجوری که تو اون تصویر پایین دادم مقایسهشکل دو و سه سخته
که توی این تصویر درستش کردم
که با توجه به صورت سوال میشه مقایسشون کرد
چون میگه انتالپی تبخیر آب دو برابر اتانوله یعنی مقدار گرمایی که آب میخواد تا تبخیر بشه بیش تر از اتانوله
حالا وقتی تراز انرژی رو هارو میکشید این دوبرابر بودن رو رعایت کنید تا شکل دو و سه درست مقایسه شه -
zoohre hocini
چون میگه انتالپی تبخیر آب دو برابر اتانوله یعنی مقدار گرمایی که آب میخواد تا تبخیر بشه بیش تر از اتانوله
حالا وقتی تراز انرژی رو هارو میکشید این دوبرابر بودن رو رعایت کنید تا شکل دو و سه درست مقایسه شهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sara-haghighatrad چرا اتانول رو باید بالا بذاریم(من فکر میکردم آب رو باید بالا بنویسیم.)
-
@sara-haghighatrad چرا اتانول رو باید بالا بذاریم(من فکر میکردم آب رو باید بالا بنویسیم.)
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شدهMohammad Kaveh
چون واکنش گرمادهه (طبق Q که درسمت راست واکنشه)
فردآورده پایدار تره پس سطح انرژیش کمتره -
@sara-haghighatrad چرا اتانول رو باید بالا بذاریم(من فکر میکردم آب رو باید بالا بنویسیم.)
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شدهMohammad Kaveh
اون دوبرابری که گفته منظور اینکه مقدار گرمایی که اب میخواد بگیره تا گاز بشه دوبرابره اتانوله -
zoohre hocini
حالا وقتی تراز انرژی رو هارو میکشید این دوبرابر بودن رو رعایت کنید تا شکل دو و سه درست مقایسه شه@sara-haghighatrad مرسیییی متوجه شدم دستتون درد نکنه
-
سلام
این سوال راحتیه ولی من بلد نیستم عکس حلش رو بفرستم برات توضیح میدم اگه نفهمیدی بگو برات تو تلگرام میفرستم.اول o2 و co2 که تو همه واکنش ها هست رو حذف میکنیم
بعد H2o گازی رو بالا تر از همه مینویسیم و زیرش هم H2o مایع رو مینویسیم
پایین تر هم اتانول گازی و مایع رو مینویسیم (باز هم گاز بالا تر از مایع)
حالا دیگه از رو صورت سوال که گفته تبخیر آب دو برابر اتانوله فاصله بین آب مایع و بخار رو دو برابر فاصله بین اتانول مایع و گاز میگیریم
الان راحت میتونیم با هم مقایسه شون کنیمMohammad Kaveh سلام ممنونم کاملا متوجه شدم
-
@sara-haghighatrad مرسیییی متوجه شدم دستتون درد نکنه
zoohre hocini
خواهش میکنم -
zoohre hocini اگر راه ابریشمی هستید برای اینکه میخوایید قشنگ شیر فهم بشید برید درسنامه فصل دو یازدهم در فرسنگ ۷ رو نگا کنید. نمونه این سوال در اونجا هست.
-
zoohre hocini اگر راه ابریشمی هستید برای اینکه میخوایید قشنگ شیر فهم بشید برید درسنامه فصل دو یازدهم در فرسنگ ۷ رو نگا کنید. نمونه این سوال در اونجا هست.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm ن من سر ی بی دقتی واکنش هارو گرماگیر میکشیدم چپه ب دست میاوردم ک دیدم زرشک
️
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zoohre hocini
لطفا زمانی که به پاسخ سوالتون میرسین، حالت تایپیک رو بذارین روی حالت حل شده -
zoohre hocini
لطفا زمانی که به پاسخ سوالتون میرسین، حالت تایپیک رو بذارین روی حالت حل شده@danial-hosseiny چشم
-
zoohre hocini
لطفا زمانی که به پاسخ سوالتون میرسین، حالت تایپیک رو بذارین روی حالت حل شده@danial-hosseiny فقط هر چی ور رفتم پیداش نکردم ی راهنمایی پلیز
-
@danial-hosseiny فقط هر چی ور رفتم پیداش نکردم ی راهنمایی پلیز
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzoohre hocini
توی موضوعی که مطرح کردین
اون بالا روبروی موضوعتون یه گزینۀ تنظیمات هست یا (ابزارهای موضوع)
اول روی گزینۀ (به عنوان سوال بپرس) کلیک میکنین
بعد اینکار، دوباره روی تنظیمات میزنین و گزینۀ (علامت گذاری به عناون موضوع حل شده) رو انتخاب میکنین.
اینکار خیلی به کسایی که میخوان به سوالتون جواب بدن، کمک میکنه و متوجه میشن که سوال جواب داده شده و وقتشون تلف نمیشه.
همچنین از این به بعد وقتی سوالی رو مطرح میکنین، اول از همه تاپیکتون رو بذارین رو حالت (به عنوان سوال بپرس) تا سریعتر جواب بگیرین.
تا اینجایی که من دقت کردم هیچ دوستی اینکارا رو رعایت نمیکنه و وقت خیلیا گرفته میشه.
حالا شما که این موضوع رو یاد گرفتین لطفا به نوبۀ خودتون به بقیه هم گوشزد کنین که زمان هیچ عزیزی تلف نشه و همه هم به پاسخ سوالاتشون برسن.
موفق باشین -
zoohre hocini
توی موضوعی که مطرح کردین
اون بالا روبروی موضوعتون یه گزینۀ تنظیمات هست یا (ابزارهای موضوع)
اول روی گزینۀ (به عنوان سوال بپرس) کلیک میکنین
بعد اینکار، دوباره روی تنظیمات میزنین و گزینۀ (علامت گذاری به عناون موضوع حل شده) رو انتخاب میکنین.
اینکار خیلی به کسایی که میخوان به سوالتون جواب بدن، کمک میکنه و متوجه میشن که سوال جواب داده شده و وقتشون تلف نمیشه.
همچنین از این به بعد وقتی سوالی رو مطرح میکنین، اول از همه تاپیکتون رو بذارین رو حالت (به عنوان سوال بپرس) تا سریعتر جواب بگیرین.
تا اینجایی که من دقت کردم هیچ دوستی اینکارا رو رعایت نمیکنه و وقت خیلیا گرفته میشه.
حالا شما که این موضوع رو یاد گرفتین لطفا به نوبۀ خودتون به بقیه هم گوشزد کنین که زمان هیچ عزیزی تلف نشه و همه هم به پاسخ سوالاتشون برسن.
موفق باشین@danial-hosseiny البته
مچکرم از راهنماییتون
لطف کردید -
@danial-hosseiny البته
مچکرم از راهنماییتون
لطف کردیدنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzoohre hocini
خواهش میکنم