ادامه تحصیل بعداز ۹ سال دوری از درس
-
رها اسدی !
نمیدونم برنامم کاملا درسته یا نه
ولی من اینطوری برنامه ریزی میکنم
Chistary Life عالیه،ممنونم برام فرستادی
فقط ی سوال بالا سمت چپ اون مربع کوچولوها چیان؟ -
Chistary Life عالیه،ممنونم برام فرستادی
فقط ی سوال بالا سمت چپ اون مربع کوچولوها چیان؟رها اسدی اونا مربوط به مرور لغات ادبیات هستن و انگلیسی همچنین عبادت و ورزش که مینویسم هر روز انجام بدم و تیک بزنم
-
رها اسدی اونا مربوط به مرور لغات ادبیات هستن و انگلیسی همچنین عبادت و ورزش که مینویسم هر روز انجام بدم و تیک بزنم
Chistary Life متوجه شدم
برای شما و همهی بچههایی که راهنماییم کردین آرزوی موفقیت میکنم، انشاالله تو کنکور رتبهای که میخوایین رو به دست بیارین -
Chistary Life متوجه شدم
برای شما و همهی بچههایی که راهنماییم کردین آرزوی موفقیت میکنم، انشاالله تو کنکور رتبهای که میخوایین رو به دست بیارینرها اسدی شب شما پر از ارامش
-
ببخشید یه سوال داشتم.کسی که رشتش تجربی نبوده،و مقداری هم در ریاضیات ضعیفه،اگر از الان شرو کنه با ویدئو های صفر تا صد آلا،برای ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۲ شانسی رتبه ی ۳ رقمی میتونه داشته باشه؟
دقت کنید که هیچ چیزی از زیست و ریاضی و فیزیک و شیمی نمیدونه
تجربیا
@دانش-اموزان-آلا -
پایه دهم فیلم
ریاضی استاد لکستانی
شیمی استاد گودرزی
فیزیک استاد داداشی به همراه نکته و تست استاد کازرانیان
زیست استاد موقاری
کتاب پایه دهم
ریاضی میکرو گاج یا
فیزیک میکرو گاج
شیمی تست خیلی سبز
زیست اشنایی ندارم
فیلم کنکور
عربی استاد ناصح زاده
فارسی استاد حسین خانی (موضوعی)
دینی استاد رنجبر زاده -
ببخشید یه سوال داشتم.کسی که رشتش تجربی نبوده،و مقداری هم در ریاضیات ضعیفه،اگر از الان شرو کنه با ویدئو های صفر تا صد آلا،برای ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۲ شانسی رتبه ی ۳ رقمی میتونه داشته باشه؟
تجربیا
@دانش-اموزان-آلاNafiseh Gol سلام اگه بتونه تو ۴۹۸ روز سه پایه رو جمع کنه چرا که نه! میتونه حتی بهتر بشه رتبه اش تو کنکور۱۴۰۱
-
تجربیا
@دانش-اموزان-آلاNafiseh Gol سلام بدون شک میشه، اصلا چرا حرف از۱۴۰۲ میزنید قطعا توی ۱۴۰۱ میشه
فقط باید بخواین و بی وقفه تلاش کنید و دست نکشید -
سلام به دوستانی که قراره بهم مشاوره بدن.
من بعداز ۹ سال دوری از درس تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم
سال یازدهم تجربی نظام جدید رو دارم میخونم اما از سال دهم که ۹ سال پیش خوندم چیزی یادم نمیاد و برای همین از سال دهم شروع کردم به خوندن و دوس دارم خودمو به کنکور ۱۴۰۱ برسونم
از کجا شروع کنم، روزی ۴ ساعت میتونم درس بخونم
اگه ممکنه میخواستم یه برنامه داشته باشم جز برنامه هر راهنمایی و نکتهای که بود لطفا ازم دریغ نکنید(بیصبرانه منتظر پاسختون هستم)رها اسدی سلام بازگشت تون رو به عرصه علم تبریک میگم
پیشنهاد میکنم با یک دوره فیلم ( صفر تا صد کنکور یاراه ابریشم و..) پیش برید، از هر قسمتی که خوندین زیاد تست بزنید و اگر آزمون هم بدید خوبه،
منم از چهار ساعت شروع کردم، هفته ای نیم ساعت بیشتر کردم تا به ده رسیدم ،
توی برنامه یک هفته تون از همه درسها داشته باشید و درس خواندن تون خیلی موثر تره اگر همیشه منظم و پیوسته عمل کنید
در قدم اول فعلا همین ها رو انجام بدید بعد دوباره در مورد نکات دیگه و ادامه مسیر صحبت می کنیم.
موفق باشید -
Nafiseh Gol سلام بدون شک میشه، اصلا چرا حرف از۱۴۰۲ میزنید قطعا توی ۱۴۰۱ میشه
فقط باید بخواین و بی وقفه تلاش کنید و دست نکشیدz Gheibi ممنون از این همه امیدی که میدین
-
Nafiseh Gol سلام اگه بتونه تو ۴۹۸ روز سه پایه رو جمع کنه چرا که نه! میتونه حتی بهتر بشه رتبه اش تو کنکور۱۴۰۱
-
پایه دهم فیلم
ریاضی استاد لکستانی
شیمی استاد گودرزی
زیست استاد موقاری
کتاب پایه دهم
ریاضی میکرو گاج یا
فیزیک میکرو گاج
شیمی تست خیلی سبز
زیست اشنایی ندارم
فیلم کنکور
عربی استاد ناصح زاده
دینی استاد رنجبر زاده -
پایه دهم فیلم
ریاضی استاد لکستانی
شیمی استاد گودرزی
زیست استاد موقاری
کتاب پایه دهم
ریاضی میکرو گاج یا
فیزیک میکرو گاج
شیمی تست خیلی سبز
زیست اشنایی ندارم
فیلم کنکور
عربی استاد ناصح زاده
دینی استاد رنجبر زاده -
رها اسدی سلام بازگشت تون رو به عرصه علم تبریک میگم
پیشنهاد میکنم با یک دوره فیلم ( صفر تا صد کنکور یاراه ابریشم و..) پیش برید، از هر قسمتی که خوندین زیاد تست بزنید و اگر آزمون هم بدید خوبه،
منم از چهار ساعت شروع کردم، هفته ای نیم ساعت بیشتر کردم تا به ده رسیدم ،
توی برنامه یک هفته تون از همه درسها داشته باشید و درس خواندن تون خیلی موثر تره اگر همیشه منظم و پیوسته عمل کنید
در قدم اول فعلا همین ها رو انجام بدید بعد دوباره در مورد نکات دیگه و ادامه مسیر صحبت می کنیم.
موفق باشید -
z Gheibi ممنون از این همه امیدی که میدین
Nafiseh Gol در ادامه تحصیل بعداز ۹ سال دوری از درس گفته است:
z Gheibi ممنون از این همه امیدی که میدین
خواهش می کنم
مطمئن هستم که میشه ،. پرقدرت ادامه بدید
-
z Gheibi سلام خیلی ممنونم
من فعلا شیمی و ریاضی و زیست دهم از فیلمهای صفر تا صد رو شروع کردم و راستش نمیدونم چطور باید برنامه بریزم که تو یه هفته به همهی دروس برسم
رها اسدی خواهش میکنم
آفرین که شروع کردید، سخت ترین قدم رو برداشتید,
برنامه ریزی بعد چند هفته دستتون میاد، توی یک هفته باید از همه درس ها داشته باشید ، تست بزنیدو.. دوباره در موردش صحبت می کنیم،
فیلم های که میبینید از صفر تا صد پایه هست یا دوازدهم؟ -
رها اسدی خواهش میکنم
آفرین که شروع کردید، سخت ترین قدم رو برداشتید,
برنامه ریزی بعد چند هفته دستتون میاد، توی یک هفته باید از همه درس ها داشته باشید ، تست بزنیدو.. دوباره در موردش صحبت می کنیم،
فیلم های که میبینید از صفر تا صد پایه هست یا دوازدهم؟ -
z Gheibi فیلمهای صفر تا صدِ پایه دهم رو شروع کردم به دیدن و دارم از اول(پایه دهم) میخونم
رها اسدی دوره های صفر تا صد کنکور ، دهم و یازدهم و دوازدهم را پوشش می دهند ، اونا برای سال آخر مناسب ترند، چون کنکوری کار میکنن
فقط یک شکی در مورد شما دارم اونم اینه که شما اگر مدرسه نرفته آید ( داوطلب آزاد امتحان میدید یا مدرسه هم میرید؟)شاید توی بعضی مفاهیم چون اساتید زود تر رد میشن به مشکل بخورید، صفر تا صد کنکور را نگاه کنید اگر دیدید به مشکل خوردید برگردید سراغ صفرتاصد دهم وگرنه با همون ادامه بدید -
رها اسدی دوره های صفر تا صد کنکور ، دهم و یازدهم و دوازدهم را پوشش می دهند ، اونا برای سال آخر مناسب ترند، چون کنکوری کار میکنن
فقط یک شکی در مورد شما دارم اونم اینه که شما اگر مدرسه نرفته آید ( داوطلب آزاد امتحان میدید یا مدرسه هم میرید؟)شاید توی بعضی مفاهیم چون اساتید زود تر رد میشن به مشکل بخورید، صفر تا صد کنکور را نگاه کنید اگر دیدید به مشکل خوردید برگردید سراغ صفرتاصد دهم وگرنه با همون ادامه بدید -
Mehdi Hosseinbor سعی میکنم به ۱۰ ساعت برسونم،ممنونم از راهنماییتون
میتونم بپرسم چه مقطعی هستین؟