زیست یازدهم فصل اول
-
اگر دندریت یک نورون حسی در نوک انگشت شصت پا باشد جسم سلولی این نورون کجا قرار میگیرد؟
-
اگر دندریت یک نورون حسی در نوک انگشت شصت پا باشد جسم سلولی این نورون کجا قرار میگیرد؟
MARYAM FAYEZ
سلام . وقتتون بخیر . میشه سوالتونو ریز تر بگین !
چون اونجا کلی نورون حسی هست و باید بفهمیم که کدومو میگین . در ثانی ، من تستای فصل ۱ رو که بررسی کردم ، اصلا اینجور چیزی در تست ها ندیدم . نیشه بگید چرا این سوال بزاتون پیش اومد؟
ممنونم😊 -
MARYAM FAYEZ
چون اونجا کلی نورون حسی هست و باید بفهمیم که کدومو میگین . در ثانی ، من تستای فصل ۱ رو که بررسی کردم ، اصلا اینجور چیزی در تست ها ندیدم . نیشه بگید چرا این سوال بزاتون پیش اومد؟
ممنونم😊مهران خیاط سلااامم راستش این سوال دبیر زیست شناسی سال یازدهممون مطرح کرده بودن الان عکس سوال واستون میزارم
-
MARYAM FAYEZ در زیست یازدهم فصل اول گفته است:
😂سوال قشنگی بود
-
MARYAM FAYEZ در زیست یازدهم فصل اول گفته است:
😂سوال قشنگی بود
کنکوری ام بلدییییی؟😐
-
MARYAM FAYEZ
ممنونم😊مهران خیاط  -
MARYAM FAYEZ سلام ،اصلا مطمئن نیستم اما این ایده به ذهنم رسید
که جسم سلولی نورون حسی در ریشه پشتی عصب نخاعی هست
-
MARYAM FAYEZ سلام ،اصلا مطمئن نیستم اما این ایده به ذهنم رسید
که جسم سلولی نورون حسی در ریشه پشتی عصب نخاعی هست
z Gheibi اره بنظرم جوابتون درسته ممنون
-
z Gheibi اره بنظرم جوابتون درسته ممنون
MARYAM FAYEZ خواهش میکنم