آنزیمای روده
-
و بعدی اینکه در کل ما چیزی به عنوان ترشح آنزیم در روده باریک داریم
چون آنزیمای پانکراس و معده که هیچ میاد تو روده باریک ولی خود روده باریک چیزی به عنوان ترشح آنزیم پاره؟
-
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم وقتی آقای موقاری تو کارگاه نکته تست از آنزیمی در روده باریک حرف میزنه که بعد از مرگ یاختش در فضای روده بخش میشه همون مالتازو میگه چون من تا اون جایی که میدونم تنها آنزیمی گوارشی معلق به خود روده باریکه مالتازه که خودش یه پروتئین سراسریهاین در کدوم تدریس آقای موقاری توضیح داده ده
Parham Shirinkam 0 سلام
برای این که دوستان دیگه بتونن تاپیک و موضوع شما رو ببینن باید منشن کنید.
یعنی نماد @ همراه با اون گروه مورد نظر
👇
تجربیا دهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
میخواستم بدونم وقتی آقای موقاری تو کارگاه نکته تست از آنزیمی در روده باریک حرف میزنه که بعد از مرگ یاختش در فضای روده بخش میشه همون مالتازو میگه چون من تا اون جایی که میدونم تنها آنزیمی گوارشی معلق به خود روده باریکه مالتازه که خودش یه پروتئین سراسریهاین در کدوم تدریس آقای موقاری توضیح داده ده
Parham Shirinkam 0
برای کتاب دهم چاپ ۹۸ ، این نکته ی آنزیم های غشاییِ روده باریک حذف شده.(کنکور ۱۴۰۱)
به نظر من ، اون آنزیم موجود در غشای سلول های پوششی روده ، مالتاز هست و چون آنزیم غشایی هست ، نمیشه گفت ترشح آنزیم ، بلکه آزاد میشه از سلول.
ولی فکر میکنم که آنزیم پروتئاز هم به صورت غشایی داره.
بقیه دوستان هم نظر بدن بهتره -
و بعدی اینکه در کل ما چیزی به عنوان ترشح آنزیم در روده باریک داریم
چون آنزیمای پانکراس و معده که هیچ میاد تو روده باریک ولی خود روده باریک چیزی به عنوان ترشح آنزیم پاره؟
Parham Shirinkam 0 سلام،تا اونجایی که من میدونم گروهی از سلول های روده ی باریک قدرت ساختن آنزیم های گوارشی رو دارن ولی قدرت ترشح رو ندارن؛
و اینکه آنزیم های روده باریک تو تجزیه ی کربوهیدرات ها و پپتید ها نقش دارن. -
Parham Shirinkam 0
برای کتاب دهم چاپ ۹۸ ، این نکته ی آنزیم های غشاییِ روده باریک حذف شده.(کنکور ۱۴۰۱)
به نظر من ، اون آنزیم موجود در غشای سلول های پوششی روده ، مالتاز هست و چون آنزیم غشایی هست ، نمیشه گفت ترشح آنزیم ، بلکه آزاد میشه از سلول.
بقیه دوستان هم نظر بدن بهترهReza Panahi
ممنون -
Parham Shirinkam 0
بقیه دوستان هم نظر بدن بهترهReza Panahi
ولی پروتئاز غشایی ندارهپروتئاز و لیپاز از پانکراس میان.
-
Parham Shirinkam 0 سلام
برای این که دوستان دیگه بتونن تاپیک و موضوع شما رو ببینن باید منشن کنید.
یعنی نماد @ همراه با اون گروه مورد نظر
👇
تجربیا دهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400Reza Panahi
شرمنده
تازه واردم،نفهمیدم گفتین چیکار کنم
بلد نیستم -
Parham Shirinkam 0
سلام انزیمی ک در روده باریک مالتوز وقندهای بزرگتر رو به گلوکز تبدیل میکنه دی ساکاریداز هستش و نمیتونن واژه ترشح استفاده کنن -
Parham Shirinkam 0
سلام انزیمی ک در روده باریک مالتوز وقندهای بزرگتر رو به گلوکز تبدیل میکنه دی ساکاریداز هستش و نمیتونن واژه ترشح استفاده کننممنون
ولی آنزیم کربوهیدراتی خود روده مالتازه و
ساکاراز و لاکتاز و بقیه کربوهیدرازا از پانکراس میان -
ممنون
ولی آنزیم کربوهیدراتی خود روده مالتازه و
ساکاراز و لاکتاز و بقیه کربوهیدرازا از پانکراس میانParham Shirinkam 0 خود اقای موقاری تو راه ابریشم گفتن دی ساکاریداز هست
-
Parham Shirinkam 0
این آنزیم های روده ایی خیلی مهمن چون گوارش نهایی پروتئین و کربوهیدرات بر عهدشه
سلول های روده باریک در سطح خودشون انزیم هایی دارند که ترشحی نیستند اگزوسیتوز نمیشن! و آزاد میشن حالا طی مرگ سلول و..