ریلود
Reload
-
@m-an این تاپیک برای عموم اگ شما اجازه بدید اون گروه رو هم ایجاد کنیم
بنظرم بازده بیشتری رو هم بده چون بازه زمانی مشخص هم داره و چلنج مانند میشه@dr-aryan اگه مدیر اجازه دادن منم هستم
-
سلام شب همگی بخیر
4اسفند۹۹
بیداری ۷:30صبح
7:15ساعت مطالعه
120تست
نگین_کنکوری۱۴۰۰
راضی نیستم کم بود
اصلا امروز روز خوبی نبود!! از لحاظ روحی حالم خیلی بده دعا کنید زودتر زندگیم به روال خودش برگرده
از نظر جسمی هم پهلو هام درد میکنه نشستن برام سخته
شاید فردا رو استراحت دادم کارایی که حالم رو خوب میکنه انجام بدم بهش نیاز دارم
موفق باشیم هممون -
ریاضی 2:50
فیزیک 0
شیمی 2:25
ادبیات 00:45
دینی 00:30
6:30
نگین من فعلا تستای توی درسنامه رو میزنم به تستای تسلط برسم میشه تعدادو گفت -
من همینجا راحت ترم فقط گروه زدین منو اینجا تنها رها نکنین
-
️
️
️به نام خالق شب
️
️
️
سلام بچه ها️
انشالله حالتون خوب باشه وروز خوبیو سپری کرده باشین️
️
6:50 ساعت مطالعه
️
برا اون ده دقیقه نه خودم جون دارم نه گوشیم....
انشالله برسیم به حد نصاب️
به امید خدا
انشالله موفق باشین
شبتون آروم
99/12/4(دیشب اشتباه نوشتم)
️
-
samira pournazar نگران نباش تنها نمیمونی منم هستم
️
-
%(#0ec972)[سلام به قاصدک های خبر رسان که محکوم به خبرند]
ی مدت برا گزارش نبودم و عذر میخوام بابتش
اومدم ک ی خبر بدم
میخوام ی گروه بزنم توی همین انجمن مخصوص بچه هایی ک تایمشون اوکی شده و الان تایمشون بالای 8 و حدودای 9 هست و تایم تقریبا ثابتی دارن که پیوسته هم گزارش میدن
خب بیشتر بچه ها این شرایط رو دارن و کسایی ک مایل هستند ریپلی کنن ک امشب گروه رو بزنم و عضوشون کنم
شرایط گروه و قوانینش هم مثل همین تاپیکه ی جورایی مث ی جای گزارش vip میمونه
البته اونایی ک ب جمع ما تازه پیوستن و یا تایمشون هنوز ب حد دلخواه نرسیده حدود یک هفته که توی تاپیک پیوسته گزارش بدن و تایمشون پیشرفت داشته باشه و نوسانی نباشه و زمانی ک تایمشون ب تایم مورد نظر رسید و تقریبا ثابت شد درصورتی که تمایل داشته باشن میتونن عضو بشنباید بگم که اون گروه قوانینش برا گزارش دادن ی خورده سخت ترع و همونجور ک گفتم مثل ی سطح بالاتر از تاپیکه
و طبیعتا سخت گیریاش و تعهد ب تایم و اجرای برنامه اهمیتش دوچندان میشه (البته ک برای ما هم کیفیت و هم کمیت مهمه )
ی توضیح دیگ هم بدم این گروه مث ی جور اردوی مطالعاتی میمونه حدود دو یا سه هفته هست و بنظرم ب تثبیت تایم و پیشرفتمون توی همین بازه چند هفته ای کمک میکنه
ی جورایی ب چلنج هم شبیه میمونه البته بازم تاکید کنم چلنجی ک کیفیت هم توش برامون ب اندازه کمیت و بلکه بیشتر ارزش داره اما تایم هم اهمیت خودشو داره
امیدوارم همتون ب تایم مورد نظر و معقول برسید و توی اون گروه ببینمتون
موفق باشید
کسایی ک شرایط رو دارن و احساس امادگی میکنن ریپلی یادتون نره
اگ ب تعداد کافی رسیدیم گروه رو میزنم و قوانین خاص خودش رو هم همونجا توضیح میدم
البته با اجازه مدیر محترم @M-an@dr-aryan سلام برای گروه منم هستم
-
سلام صبح بخیر
حس بدی داره صبح گزارش دادن ولی دیشب واسه اینکه به کف برسم مجبور شدم بیشتر بیدار بمونم و دیگه نشد گزارش بدم
۹۹/۱۲/۴ 《129》 روز تا هدف
بیداری ۷:۲۰
ریاضی ادامه فرسنگ ۲؛ ۲:۳۵h با ۳۸ تست ویدیویی
مرور زبان ۳0min بدون تست
فیزیک ادامه فرسنگ ۳؛۲:۳۰h با ۲۰ تست آموزشی
مرور دینی ۵۵min بدون تست
مرور زیست فرسنگ ۶؛ 1h بدون تست
لغات زبان 30min بدون تست
جمع کل ۸h با ۵۸تست
به کف معین خودم رسیدم ولی نمیدونم چرا راضیم نکرد
-
اومدم ک ی خبر بدم
میخوام ی گروه بزنم توی همین انجمن مخصوص بچه هایی ک تایمشون اوکی شده و الان تایمشون بالای 8 و حدودای 9 هست و تایم تقریبا ثابتی دارن که پیوسته هم گزارش میدن
خب بیشتر بچه ها این شرایط رو دارن و کسایی ک مایل هستند ریپلی کنن ک امشب گروه رو بزنم و عضوشون کنم
البته اونایی ک ب جمع ما تازه پیوستن و یا تایمشون هنوز ب حد دلخواه نرسیده حدود یک هفته که توی تاپیک پیوسته گزارش بدن و تایمشون پیشرفت داشته باشه و نوسانی نباشه و زمانی ک تایمشون ب تایم مورد نظر رسید و تقریبا ثابت شد درصورتی که تمایل داشته باشن میتونن عضو بشنباید بگم که اون گروه قوانینش برا گزارش دادن ی خورده سخت ترع و همونجور ک گفتم مثل ی سطح بالاتر از تاپیکه
و طبیعتا سخت گیریاش و تعهد ب تایم و اجرای برنامه اهمیتش دوچندان میشه (البته ک برای ما هم کیفیت و هم کمیت مهمه )
ی توضیح دیگ هم بدم این گروه مث ی جور اردوی مطالعاتی میمونه حدود دو یا سه هفته هست و بنظرم ب تثبیت تایم و پیشرفتمون توی همین بازه چند هفته ای کمک میکنه
ی جورایی ب چلنج هم شبیه میمونه البته بازم تاکید کنم چلنجی ک کیفیت هم توش برامون ب اندازه کمیت و بلکه بیشتر ارزش داره اما تایم هم اهمیت خودشو داره
موفق باشید
البته با اجازه مدیر محترم @M-an@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
اومدم ک ی خبر بدم
موفق باشید
البته با اجازه مدیر محترم @M-an@Dr-Aryan من هم کاملا موافق گروه هستم
البته اگر مدیر محترم اجازه بدن -
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.]
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن.
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه.
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی.
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که :-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.]
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو]
%(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)]
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون.@ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
-
@dr-aryan اگه مدیر اجازه دادن منم هستم
saba zarei 0 @ida-shateri سلام چت شما محدوده لطفا منو فالو کنید ک بتونم ب گروه اضافتون کنم
-
samira pournazar سلام چندتا از بچه ها هستن ک اینجا گزارش میدن نگران نباشید
-
saba zarei 0 @ida-shateri سلام چت شما محدوده لطفا منو فالو کنید ک بتونم ب گروه اضافتون کنم
-
-
اومدم ک ی خبر بدم
موفق باشید
البته با اجازه مدیر محترم @M-an@dr-aryan سلام
میتونید در کنار این ایده ای که دارید،چالش مطالعاتی هم قرار بدید برای روز پنجشنبه یا جمعه که اکثریت کلاسی ندارند و میشه گفت تایم آزادی دارند مثلاً قرار گذاشته بشه که از هفت صبح استارت خوندن زده بشه«میتونه زودتر هم باشه بستگی به خودتون داره» بعد از اون هر دوساعت گزارش عملکرد خودشون رو میدند در همین تایم های استراحت که بین این دو ساعت درس خوندن هست و...تا آخر روز به همین طریق و اینکه هرکسی حتی اگه یه تایم رو نخوند و نبود از چالش اون روز حذف میشه.و اینکه از اتلاف وقت و حس خوندن نیست و... جلوگیری میشه .درواقع هم باعث انگیزه هم اینکه باعث میشه روز پر بازده ای شروع و تموم بشه
موفق باشید همگی -
@m-an
نمیدونم خوب منظورمو رسوندم یا ن اسمشو بنظرم میشه گذاشت
اردوی مطالعاتی مجازی
بخاطر شرایط کرونا اردوهای مطالعاتی ک برگزار نمیشه برا همین مجازیش ب ذهنم رسید
اجازه میفرمایید؟ @M-an
البته اگر شما اجازه دادید در مرحله بعد هم باید بچه ها داوطلب بشن و موافق باشن ک اگ اینجور نشه خب طبیعتا ایجاد نمیکنیم گروه رو -
@dr-aryan
من فکر نمی کننم گروه تفاوتی با تاپیک داشته باشه
تاپیک عمومی هست بقیه دانش آموزان هم می تونن ببینن و شاید اون ها هم بخوان رقابت کننهر کاری که تو گروه بخواد انجام بشه تو تاپیک هم میشه !