مشاوره
-
آیا دوازدهم به پیش خوانی نیاز داره
-
سلام وقت بخیر
بچه ها رو منشن کنید -
saadi noorozi به نظر من اگر در تابستون راه ابریشم رو تهیه کنید میتونید هم دهم و هم یازدهم و حتی نصف دوازدهم رو هم بخونید.تمام/.
-
saadi noorozi بهترین پیش خوانی خوب خوندن پایه هست اگر راه ابریشم نگیرید
و اگر میگیرید که توصیه میکنم حتما بگیرید از همون تابستون کامل ببینید و توجهی به پایه یا دوازدهم بودن نکنید چون خود آموزشش کامله -
saadi noorozi به نظر من اول پایه را خوب یاد بگیرید، اولویت داره به پیش خوانی ، اگر واقعا پایه تون خوبه و مشکل نداره بعداز پایه پیش خوانی دوازدهم هم گزینه خوبیه
-
و اگر میگیرید که توصیه میکنم حتما بگیرید از همون تابستون کامل ببینید و توجهی به پایه یا دوازدهم بودن نکنید چون خود آموزشش کاملهابوالفضل ریسی سلام این راه ابریشم مخصوصا برا درس ریاضی (رشته تجربی)
مطالب پایه رو مفصل درس میدن یا یه مرور میکنن و تمرکز و روی دوازدهم گذاشتن؟ -
ابوالفضل ریسی سلام این راه ابریشم مخصوصا برا درس ریاضی (رشته تجربی)
مطالب پایه رو مفصل درس میدن یا یه مرور میکنن و تمرکز و روی دوازدهم گذاشتن؟پرهام خرازی زاده در مشاوره گفته است:
مطالب پایه رو مفصل درس میدن یا یه مرور میکنن و تمرکز و روی دوازدهم گذاشتن؟پرهام خرازی زاده همه درسهای اختصاصی کامل و ریز به ریز گفته میشن
ریاضی از صفرتاصد آموزش کامل میبینید و با تورق مرور میکنید و بعد کلی تست حل میکنید(البته اول شما بعد استاد) -
پرهام خرازی زاده در مشاوره گفته است:
مطالب پایه رو مفصل درس میدن یا یه مرور میکنن و تمرکز و روی دوازدهم گذاشتن؟پرهام خرازی زاده همه درسهای اختصاصی کامل و ریز به ریز گفته میشن
ریاضی از صفرتاصد آموزش کامل میبینید و با تورق مرور میکنید و بعد کلی تست حل میکنید(البته اول شما بعد استاد)ابوالفضل ریسی ممنونم
-
و اگر میگیرید که توصیه میکنم حتما بگیرید از همون تابستون کامل ببینید و توجهی به پایه یا دوازدهم بودن نکنید چون خود آموزشش کاملهابوالفضل ریسی در مشاوره گفته است:
و اگر میگیرید که توصیه میکنم حتما بگیرید از همون تابستون کامل ببینید و توجهی به پایه یا دوازدهم بودن نکنید چون خود آموزشش کامله
سلام یعنی از همون تابستون، دهم و یازدهم و دوازدهم رو باهم از راه ابریشم ببینیم،
یا نه فقط دهم و یازدهم رو ببینیم و دوازدهم رو بزاریم بعدش؟ -
ابوالفضل ریسی در مشاوره گفته است:
و اگر میگیرید که توصیه میکنم حتما بگیرید از همون تابستون کامل ببینید و توجهی به پایه یا دوازدهم بودن نکنید چون خود آموزشش کامله
یا نه فقط دهم و یازدهم رو ببینیم و دوازدهم رو بزاریم بعدش؟ابوالفضل ریسی در مشاوره گفته است:
یا نه فقط دهم و یازدهم رو ببینیم و دوازدهم رو بزاریم بعدش؟SJY سلام
تابستون که شروع کردید حتی پس آزمونها رو هم ببینید و کامل کامل جلو برید این بهترین راهه چون وقت بیشتری دارید