ریلود ↔ Reload
-
@m-an درست میفرمایید اما ما ک تاپیک رو نمیخوایم حذف کنیم و همچنان چندین نفر هم داخلش فعالیت دارن
ما گروه رو ایجاد کردیم با اجازتون
@dr-aryan سلام میشه چند لحظه با من چت باز کنین؟
-
@Dr-Aryan به نظرم دارین واسه خودتون حاشیه درست میکنین الان باید با همه چت کنین همینجا چشه مگه
-
من امشب دیگه نمیخونم :(
ریاضی 00:49
فیزیک 1:23
شیمی 00:54
ادبیات 00:60
عربی00:15
تقریبا 4.5 -
سسلام:beaming_face_with_smiling_eyes: :honey_pot:
۴ اسفند۹۹ :dizzy:
۶ ساعت مطالعه:baby_chick:
۵ اسفند ۹۹::dizzy:
فعلا ۹ ساعت و چهل و پنج دقیقه با ۵۸ تا تست ولی هنوز دارم تست های انافاز تلوفاز رو میزنم:hatching_chick:
- ندای درون تیارا: همیشه خودت رو باور داشته باش وقتی یکبار میتونی یه کاری رو انجام بدی باز هم میتونی:sparkles: :front-facing_baby_chick:
- ولی بعضی وقتا افسوس کارای گذشته داغونت میکنه:expressionless_face: راهکاری برای فراموش کردنشون دارین؟:sparkles: :baby_chick:
- حواست به روزایی که از دست دادی و داری از دست میدی باشه:dizzy: :yellow_heart:
-
سلام
فقط یک ساعت فیزیک۳
(از ظهر تا حالا بیرون بودم)
موفق باشید
یاعلی -
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.] :man_health_worker_light_skin_tone: :woman_health_worker_light_skin_tone: :rainbow: :star:
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.:grinning_face_with_smiling_eyes:
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن. :confused_face:
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.:smiling_face_with_heart-eyes: :relieved_face:
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه. :smiling_face_with_sunglasses:
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].:flexed_biceps: :winking_face:
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.:1st_place_medal: :sports_medal: :ballot_box_with_check:
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی. :collision: :sparkles:
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که ::writing_hand_light_skin_tone:-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.] :high_voltage: :cat_face_with_wry_smile:
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو] :speaking_head: %(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)] :zzz:
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون. :seedling: ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید:herb: :smiling_face_with_halo:
دوازدهم تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@dr-aryan
سلام شب خوش🌱
+۳ساعت زیست یازدهم تولید مثل همراه با 80تست(نشر.خیلی سبز.میکرو)
+۱ساعت و 40مین زبان یازدهم همراه با 86تست
+۲ساعت و 10مین دینی دوازدهم همراه با 80تست
+۲ساعت و30مین فیزیک یازدهم همراه با31تست
+۳۰مین ادبیات (آرایه)همراه با 38تست
💎💎💎
10ساعت
💎💎💎
315تست
یه کاری با صفر کن که مطمئن باش بقیه با صد نکردن... -
-
اجازه میدین پست اسپم بدم؟ من باید امشب بیشتر بخونم اون قبلی رو تصحیح میکنم تا چند ساعت دیگه
Hhh Hh کمه ها :/ -
-
❄️❄️اصن به نام آن که منو آفرید😂✌️❄️❄️
سلام بچه ها نصف شبتون بخیر😑🖐️
انشالله حالتون خوب باشه
(چون فردا میخونین میگم)
انشالله روز خوبیو شروع کرده باشین😊👌
🌨️
7 ساعت مطالعه😷
🌨️
چسب دوقلو هم انقد قوی نیست😐
امروز دو سه ساعتی مجبور شدم بخوابم داشتم به مرز سرما خوردگی میرسیدم که با یک حرکت انتهاری (یه قرص خوردم😑✌️) حل نمایید😆از اونجایی که قرصه خواب آور بود دو سه ساعت از روزم فنا شد......😐
انشالله تو این دوران مریض نشین 🙏
یه امن یوجیبو هم واس من بخونین بیشتر نشه😕
......
به امید فردایی بهتر😋✌️
موفق و موید باشید😉💪
شبتون آروم 😴
99/12/5
🖤💜💙💚💛🧡❤️🧡💛💚💙💜🖤 -
ریاضی 50m
فیزیک 2:45
شیمی 2:10
ادب 1
عرب 15m
7 -
سلام صبحتون بخیر بیداری 6:45 شروع 8
-
رفتین همتون؟؟؟
-
رفتین همتون؟؟؟
samira pournazar شما پیوسته گزارش تون بفرستین من نظارت دارم رو تایمتون نگران نباش
-
samira pournazar شما پیوسته گزارش تون بفرستین من نظارت دارم رو تایمتون نگران نباش
marziyeh fallah ممنونم❤
ریاضی 2:25
فیزیک 2:10
شیمی 1:55
ادب 30m
7 -
رفتین همتون؟؟؟
samira pournazar در ریلود ↔ Reload گفته است:
رفتین همتون؟؟؟
samira pournazar سلام نه
رفتیم ولی در واقع جایی نرفتیم
شما هم پیوسته گزارش بده و ساعت مطالعه خودت رو افزایش بده تا به گروه وارد بشی🙂 -
سلام
دیروز مطالعه ای نداشتم
(ولادت امام علی(ع) و روز پدر رو بهتون تبریک میگم) -
رفتین همتون؟؟؟
samira pournazar سلام نه
شما هم پیوسته گزارش بده و ساعت مطالعه خودت رو افزایش بده تا به گروه وارد بشی🙂ابوالفضل ریسی سلام میشه یه لحظه چت بازکنین کارتون دارم!
-
رفتین همتون؟؟؟
samira pournazar سلام نه
شما هم پیوسته گزارش بده و ساعت مطالعه خودت رو افزایش بده تا به گروه وارد بشی🙂ابوالفضل ریسی من از چت بدم میاد نمیام گروه شماهام اگه نیستین من تو دفترم واسه خودم مینویسم
-
ابوالفضل ریسی من از چت بدم میاد نمیام گروه شماهام اگه نیستین من تو دفترم واسه خودم مینویسم
samira pournazar سلام من و یک نفر دیگه هستیم
منم نمیرم چت
شمام باش اینجا تنها نشیم😉✌️ -
@Dr-Aryan سلام
من میتونم عضو اون چت باشم اینجا هم گزارش بدم؟
چون اینجا گزارش میدادم یه حس بهتری داشت
البته اونجا هم همون گزارشهای مختصر رو میفرستم🙂