گزارش فوری راه ابریشم
-
sali ghoreishi ناشکری چیه نمیفرستن بیایم بگیم دستت درد نکنه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl 3 نمیگم بگو دستت درد نکنه منم دارم میگم که یه برنامه بدن که هر روز این همه ادم نیان بگن چرا اینطوریه تا اخر عید بگن قراره چیا منتشر شه
-
Amin Rm چ جور وقت میکنی تو سه هفته با این بی نظمیا که میفرستن سه چار بار حل کنی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl 3 منم 4 5 بار حل میکنم من سرعت فیلمارو دوبرابر میکنم عادت کردم البته به این نوع سرعت از شنبه تا الان تستای فیزیک یازدهم رو 2 بار زدم فردام میزنم میشه 3 بار با برنامه ریزی
-
Amin Rm
این رو قبلا هم گفته بودین و گفته شد آقای دکتر گفتن باز هم تست زده میشه
ایشون فرمودن همه تیپ تست ها بررسی شدهتست الکتریسیته جاری حدودا 140-150تا هست
کنکورچه هم 3تا 20 سوالی هست
در کل میشه 170-180تا و این تعداد تست برای این مبحث کافی هست.شما مفهوم رو با آموزش یاد بگیرید و همین تست ها رو خوب حل کنید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an مدیر چرا یه برنامه نمیدین بگید تا اخر عید قراره چیا منتشر شه بچه هارو از سردرگمی دربیارید دیگه
-
@m-an صد و چهل تا صد و پنجاه تا تست تسلط ؟یعنی هفتاد دیگه اضافه میشه؟ یا با تست های اموزشی این تعداد؟
Amir Tajfar 0
دیگه من با این جزئیات سوال نکردم -
@m-an یعنی از این فرسنگ دوباره کنکورچه میزارید؟ چون اخرین کنکورچه برای فرسنگ 2 بوده اونم یکیشون ضبط نشد فیلمش
Mahdi Jafari 1
قرار بر این هست تست های کنکورچه رو قرار بدیم -
@m-an مدیر چرا یه برنامه نمیدین بگید تا اخر عید قراره چیا منتشر شه بچه هارو از سردرگمی دربیارید دیگه
sali ghoreishi
عید که برای جمع بندی دهم و یازدهم هستگفتم قبل تر که توضیحات لازم داده خواهد شد
-
Mahdi Jafari 1
قرار بر این هست تست های کنکورچه رو قرار بدیم@m-an دمتون گرم. الان کنکورچه خیلی بدرد میخوره انصافا
-
Abolfazl 3 منم 4 5 بار حل میکنم من سرعت فیلمارو دوبرابر میکنم عادت کردم البته به این نوع سرعت از شنبه تا الان تستای فیزیک یازدهم رو 2 بار زدم فردام میزنم میشه 3 بار با برنامه ریزی
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi منم دو میکنم
-
Abolfazl 3 نمیگم بگو دستت درد نکنه منم دارم میگم که یه برنامه بدن که هر روز این همه ادم نیان بگن چرا اینطوریه تا اخر عید بگن قراره چیا منتشر شه
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sali ghoreishi
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an بله میدونم اما الان برای عید فصل3 شیمی2و فیزیک2 کامل میشه؟ لطفا جواب بدیننن
-
@M-an مدیر الان فیلم های جدید شیمی اومده دو سه تایی ولی جزوش نیومده ، لطفا اگه جزوه زودتر اماده میشه قرار بدید نه این که جزوه بعد فیلم هم نیاد
-
@M-an مدیر الان فیلم های جدید شیمی اومده دو سه تایی ولی جزوش نیومده ، لطفا اگه جزوه زودتر اماده میشه قرار بدید نه این که جزوه بعد فیلم هم نیاد
Amir Tajfar 0 در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
@M-an مدیر اگه بخش دوم جزوه شیمی آماده شو قرار بدید چون جلسات جدید اومده جزوش نیست
-
Amir Tajfar 0 در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
@M-an مدیر اگه بخش دوم جزوه شیمی آماده شو قرار بدید چون جلسات جدید اومده جزوش نیست
Amir Tajfar 0 روزی چند تا فیلم میتونین ببینین؟
من بنظرم خیلی کندم
-
من بنظرم خیلی کندم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 من سرعت فیلم دیدنم خیلی بالاس سرعت فیلمم دبرابر میکنم
-
sali ghoreishi
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an مدیر جمعه ازمون داریم یکاری کن امشب بیاد روی سایت که فردا بخونیم شیمیو دیگه فیلمای شیمی یازدهم هس جزوش نیس(:
-
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی@m-an چرا جزوه های شیمی رو قرار نمیدین؟
-
من بنظرم خیلی کندم
Mahdi Jafari 1 داداش هیچکس از من کند تر نیست هنوز تست های تسلط فرسنگ شش ریاضسات رو تموم نکردم
-
Mahdi Jafari 1 داداش هیچکس از من کند تر نیست هنوز تست های تسلط فرسنگ شش ریاضسات رو تموم نکردم
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 من از همه تون کند ترم که تستای تسلط رو فقط بعضیا رو زدم
-
Mahdi Jafari 1 من سرعت فیلم دیدنم خیلی بالاس سرعت فیلمم دبرابر میکنم
sali ghoreishi منم 2 برابر میبینم ولی خب الان درسنامه شیمی کلا 1 هفتم نیست اومده بیرون. 16 قسمت توی یه هفته دیدن یعنی؟
-
sali ghoreishi منم 2 برابر میبینم ولی خب الان درسنامه شیمی کلا 1 هفتم نیست اومده بیرون. 16 قسمت توی یه هفته دیدن یعنی؟
Mahdi Jafari 1 من روزی چهارتا پنج تا با سرعت یک ونیم دیدم