فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی
-
سلام خسته نباشید میخواستم ببینم بچه های تجربی هم میتونن از فیزیک استاد طلوعی(را ابریشم) استفاده کنن؟
#فیزیکgelareh ebrahimi سلام بله میتونید استفاده کنید خیلی از دوستان هستن که رشتشون تجربیه ولی فیزیک استاد طلوعی رو خریداری کردن :)
مثل اینکه استاد قسمت هایی که تفاوت داشته باشه و مختص رشته ریاضی باشه رو اعلام میکنن
حالا من بازم بچه ها رو منشن میکنم بیان نظرشون رو بگن :yellow_heart:
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
ابوالفضل ریسی ببخشید که منشن کردم ولی یادم بود شما هم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارید خواستم بیاید دوستمون رو راهنمایی کنید ممنون :) -
gelareh ebrahimi سلام بله میتونید استفاده کنید خیلی از دوستان هستن که رشتشون تجربیه ولی فیزیک استاد طلوعی رو خریداری کردن :)
مثل اینکه استاد قسمت هایی که تفاوت داشته باشه و مختص رشته ریاضی باشه رو اعلام میکنن
دانش-آموزان-آلاء
ابوالفضل ریسی ببخشید که منشن کردم ولی یادم بود شما هم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارید خواستم بیاید دوستمون رو راهنمایی کنید ممنون :)@نگین-محمدیان در فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی گفته است:
gelareh ebrahimi سلام بله میتونید استفاده کنید خیلی از دوستان هستن که رشتشون تجربیه ولی فیزیک استاد طلوعی رو خریداری کردن :)
دانش-آموزان-آلاء
ابوالفضل ریسی ببخشید که منشن کردم ولی یادم بود شما هم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارید خواستم بیاید دوستمون رو راهنمایی کنید ممنون :)@نگین-محمدیان سلام خواهش میکنم بله من استفاده میکنم
gelareh ebrahimi توصیه میکنم حتما استفاده کنید بخشها تفکیک شدن و قابل استفاده هست و سرعتی ترین روشها گفته شده -
دانش-آموزان-آلاء
ابوالفضل ریسی ببخشید که منشن کردم ولی یادم بود شما هم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارید خواستم بیاید دوستمون رو راهنمایی کنید ممنون :)@نگین-محمدیان خیلی ممنونم عزیزم.مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی :couple_with_heart_woman_woman:
-
سلام خسته نباشید میخواستم ببینم بچه های تجربی هم میتونن از فیزیک استاد طلوعی(را ابریشم) استفاده کنن؟
#فیزیکgelareh ebrahimi سلام وقتتون بخیر. من رشتم ریاضیه ولی توی فیلما میبینم استاد هر جا که واسه تجربی نیست رو میگن بچه های تجربی نبینن حتی کوچک ترین بخشا.
یعنی مثلا حتی شده یه تستم اگر توی بازه فیزیک شما نباشه اونو میگن که حلش نکنید -
gelareh ebrahimi سلام وقتتون بخیر. من رشتم ریاضیه ولی توی فیلما میبینم استاد هر جا که واسه تجربی نیست رو میگن بچه های تجربی نبینن حتی کوچک ترین بخشا.
یعنی مثلا حتی شده یه تستم اگر توی بازه فیزیک شما نباشه اونو میگن که حلش نکنیدMahdi Jafari 1 مرسییییییی ممنون
-
@نگین-محمدیان خیلی ممنونم عزیزم.مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی :couple_with_heart_woman_woman:
gelareh ebrahimi خواهش میکنم عزیزم موفق باشی :yellow_heart:
-
دانش-آموزان-آلاء
ابوالفضل ریسی ببخشید که منشن کردم ولی یادم بود شما هم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارید خواستم بیاید دوستمون رو راهنمایی کنید ممنون :)@نگین-محمدیان در فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
ابوالفضل ریسی ببخشید که منشن کردم ولی یادم بود شما هم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارید خواستم بیاید دوستمون رو راهنمایی کنید ممنون :)بله منم با اینکه رشتم تجربیه ولی فیزیک استاد طلوعی رو استفاده میکنم واقعا هم راضیم دیگه بر همگان واضحه چقدر با کیفیت تدریس میکنن
-
gelareh ebrahimi خواهش میکنم عزیزم موفق باشی :yellow_heart:
@نگین-محمدیان عزیزم شما میدونی استاد اقاجانی ویدیوی نظام جدید دارن یا نه؟
-
gelareh ebrahimi در فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی گفته است:
سلام نه عزیزم برای نظام جدید تدریس نکردن فکر کنم تو یه موسسه دیگه(تاملند) کار بکنن
ولی فیلم های نظام قدیم که روی سایت هست رو میتونی استفاده کنی یه سری مطالب مشترک هست فقط چیزایی که مال نظام قدیم بوده و حذف شده رو نگاه نکن -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد