سلام
-
خیلی بد بختی من برات دعا میکنم وعضت خوب بشه شما هم دعا کنید
کامران یوسفی در سلام گفته است:
خیلی بد بختی من برات دعا میکنم وعضت خوب بشه شما هم دعا کنید
ببخشید ها ولی بد بخت خودتی که با یه مشکل کوچیک بقیه خوشحال می شی
-
چرا ایه یاس میخونین بعضیاتون بچه ها
خیلی بدبختی ینی چی؟
این حرفا چیه
ینی حالا که جایی واسه مطالعه نیست بدبخت؟
اقای امینی عزیز
من حاضرم الان تو شرایط شما بودم ولی تو شرایط خودم نبودم
ما اتاق داریم
اندازه همه بچه ها هم داریم
ولی هفته ای که ۷ روزه ما ۸ روزش مهمون داریم
خانواده ها خیلی شلوغ
مثلا شب یهویی ۸ تا خانواده مهمونن اینجا
بچه میاد میزنه رو سیستم هر چی داری و تداری رو خیلی شیک پاک میکنه میره
من دوبار تاحالا همه فیلم های اموزشیم پاک شده
چتد روز خونه نبودم اومدم خونه میبینم هر چی جزوه بوده خط خطی شده
یکیش شده موشک یکیش شده قایق یکیش نقاشی ماشین روشه
شما پسرین این اجازه رو دارین برین بیرون من نمیتونم برم کتابتون بردارین بزنین به طبیعت
تو کوه
تو صحرا
تو دشت
هر جا هرجایی که حس کنین ارومه
باورتون نمیشه من واسه رهایی تا بند دوم انگشتمو فرو میکنم تو گوشم که صدا نیاد
مثلا نشستی داری میخونی توپ میخوره به پنجره همه شیشه هاش میریزه پایین
شرایطی سخت تر از شرایط شما هم هست
متاسفانه کنکور چیزیه که هر مشکلی رو حل کنی یه مشکل دیگه پیش میاد واسش اونقدر حل کنین مشکلارو تا سال دوازدهم مشکلی نباشه
موفق میشین
به موانع فکر نکنین
بابا شما دهمین فقط یه سال عقب افتادین
ماها خیلیامون دوازدهمیم و چند هفته میشه که شروع کردیم
انقدر نا امید نباشین
همیشه اون چیزی هم که ما فکر میکنیم نیست
بگو یا علی بلند شو هر مشکلی بود رفع کن و واقعا بخون
خدا هست خیلی نزدیکه -
احمد امینی
سلام من هم دهم تجربی و تقریبا یه خورده وضعیتم شبیه شماست ماهم خونه مون تازه ساخته و هنوز کامل نشده یعنی اون واحدی که میخوایم خودمون زندگی کنیم درست نشده و این خونه دوتا اتاق داره اما اینجایی که ما زندگی میکنیم خونه ها کوچیکن یعنی به راحتی صدای کسایی که تو پذیرایی هستن به اتاق میرسن، من تو یکی از اتاقا درس میخونم اوایل ایرادمیگرفتم میگفتم من نمیتونم اینجا بخونم وحواسم پرت میشه و.... یعنی الان هم میگم و اون واحد مون سه تا اتاق داره با این تفاوت که یکیش طبقه بالاست و صدایی نمیاد و آدم تنهای تنهاست، من تا چند وقت پیش اونقدر که با خودم گفتم اتاق میخوام اونجا رو میخوام و نمیتونم اما به جایی نرسیدم و بیشتر زمانم رو از دست دادم و الان هم توی همون اتاق درس میخونم با اینکه اعضای خونوادم خیلی تمرکز منو به هم میزنن اما سعی میکنم دوباره تمرکز کنم
خلاصه اینکه شما هم یه گوشه از این پذیرایی تون که بهتره درس بخونید و اگه میبینید تمرکز تون بهم میخوره دوباره تلاش تون روبکنید
در ضمن شما این جمله تون کاملاً اشتباه (بدبختین) اینو یادتون باشه کسایی هستند خیلی خیلی در وضعیت بدی هستند، شما باید شکر گزار باشید این حرف تون ناشکری تون رو نشون میده لطفا خوبی ها و نعمت هایی که دارین رو ببینین
موفق باشید -
احمد امینی
سلام من هم دهم تجربی و تقریبا یه خورده وضعیتم شبیه شماست ماهم خونه مون تازه ساخته و هنوز کامل نشده یعنی اون واحدی که میخوایم خودمون زندگی کنیم درست نشده و این خونه دوتا اتاق داره اما اینجایی که ما زندگی میکنیم خونه ها کوچیکن یعنی به راحتی صدای کسایی که تو پذیرایی هستن به اتاق میرسن، من تو یکی از اتاقا درس میخونم اوایل ایرادمیگرفتم میگفتم من نمیتونم اینجا بخونم وحواسم پرت میشه و.... یعنی الان هم میگم و اون واحد مون سه تا اتاق داره با این تفاوت که یکیش طبقه بالاست و صدایی نمیاد و آدم تنهای تنهاست، من تا چند وقت پیش اونقدر که با خودم گفتم اتاق میخوام اونجا رو میخوام و نمیتونم اما به جایی نرسیدم و بیشتر زمانم رو از دست دادم و الان هم توی همون اتاق درس میخونم با اینکه اعضای خونوادم خیلی تمرکز منو به هم میزنن اما سعی میکنم دوباره تمرکز کنم
خلاصه اینکه شما هم یه گوشه از این پذیرایی تون که بهتره درس بخونید و اگه میبینید تمرکز تون بهم میخوره دوباره تلاش تون روبکنید
در ضمن شما این جمله تون کاملاً اشتباه (بدبختین) اینو یادتون باشه کسایی هستند خیلی خیلی در وضعیت بدی هستند، شما باید شکر گزار باشید این حرف تون ناشکری تون رو نشون میده لطفا خوبی ها و نعمت هایی که دارین رو ببینین
موفق باشیدMaryam Nateqi
ببخشید پاراگراف آخر پستم رو اصلاح میکنم
ببنید اکثر ما انسان ها از وضعیتی که داریم راضی نیستیم الان من مثلا راضی نبودم، یعنی ناشکر بودم درحالی که مثلا وضعیت شما سختر بود و اینکه این رو هم در نظر بگیرید که هستند کسایی که بازهم موقعیت شوت سختره از شما، درنهایت این محدویت ها هستن که ما را کامل میکنن منظورم اینه ما باید شکر گزار باشیم و اینکه این سختی ها به نفع ماهم میتونه باشه اگه مقاومت کنیم دربرابر شون، ازما میتونه یک انسان بسیار موفق بسازه -
Yazdan Gonabadi یک اتاق هست که مال خواهرم و خودش کنکور داره و در شلوغی نمیتونه درس بخونه
احمد امینی خب امسال رو کنار بیاد حله چون سال بعد خواهرتون کنکور داده و رفته و شما هم اتاق رو داری ، کتاب خونه چرا نمیرید؟