گزارش فوری راه ابریشم
-
shayan jafari مدیر مدرسمون گفته بخشنامه جدید اومده که از اول اردیبهشت دوازدهمیا برای امتحانای معرفی باید بیان مدرسه
زهرا عزیزی 0 برای ما نیومده
اون چطور امتحانیه ؟ -
زهرا عزیزی 0 امتحان معرفی چی هست؟ چرا برای ما نیومده
Amir Tajfar 0 سوالات از اداره میاد مثل امتحانای نهایی
برای مستمرمون -
زهرا عزیزی 0 برای ما نیومده
اون چطور امتحانیه ؟@haniehno مگه میشه فقط برای مدرسه ی ما بیاد به ما گفتن کل مدارس اینحوریه
-
Amir Tajfar 0 سوالات از اداره میاد مثل امتحانای نهایی
برای مستمرمونزهرا عزیزی 0
مطمعنی اداره پوشش نیست؟
البته به ما گقتن برای شفاف سازی فقط بیاین درسای تخصصی رو امتحان بدین -
@haniehno مگه میشه فقط برای مدرسه ی ما بیاد به ما گفتن کل مدارس اینحوریه
زهرا عزیزی 0 الکی گفتن همچین چیزی نیست اگر بود اخبار میگفت کانال های خبرگزاری میگفتن خلاصه همه جا میگفتن،اینطوری میکنن که بچه ها امتحان های نهایی رو گند نزنن چون پارسال خیلیا تجدید شدن
-
زهرا عزیزی 0 الکی گفتن همچین چیزی نیست اگر بود اخبار میگفت کانال های خبرگزاری میگفتن خلاصه همه جا میگفتن،اینطوری میکنن که بچه ها امتحان های نهایی رو گند نزنن چون پارسال خیلیا تجدید شدن
Amir Tajfar 0 از وقتی به ما گفتن من به شخصه استرس فرسنگ اخرو دارم مثل قبل نمیتونم درس بخونم از استرس
-
زهرا عزیزی 0
مطمعنی اداره پوشش نیست؟
البته به ما گقتن برای شفاف سازی فقط بیاین درسای تخصصی رو امتحان بدینsallar savadkoohi گفتن سوالا از اداره میاد؟؟؟
از اول اردیبهشته؟؟ -
@نگین-محمدیان آیدی استاد رو لطف میفرمایید؟
-
Amir Tajfar 0 از وقتی به ما گفتن من به شخصه استرس فرسنگ اخرو دارم مثل قبل نمیتونم درس بخونم از استرس
زهرا عزیزی 0 خدا از سر تقصیراتشون بگذره واقعا بعضی از این ناظما و مدیرا و معلما خیلی بی انصافن
دهم بودیم ترم اول من تخصییامو پایین شدم همش استرس داشتم که روی کنکورم تاثیر داشته باشه.
رفتم پرسیدم از ناظممون گفتش که اره نمره هر 3 سالتون تاثیر مستقیم داره روی کنکورت در صورتی که از اساس غلط بود این حرف. فقط الکی یه مدت استرس کشیدم. به حرفشون گوش نده حاضرن هر دروغی بگن که کنکورو ول کنی بشینی برای نهایی بخونی نمرات مدرسه بره بالا تو اداره یه حرفی واسه گفتن داشته باشن -
shayan jafari مدیر مدرسمون گفته بخشنامه جدید اومده که از اول اردیبهشت دوازدهمیا برای امتحانای معرفی باید بیان مدرسه
زهرا عزیزی 0 ماهم
-
زهرا عزیزی 0 ماهم
-
sallar savadkoohi گفتن سوالا از اداره میاد؟؟؟
از اول اردیبهشته؟؟زهرا عزیزی 0
نه به ما گفتن خودشون میگیرن حرفی اداره نبود -
زهرا عزیزی 0 نه همش حرف الکیه به قول دوستمون این مدیر و معاون ها این کار میکنن که بعدا بچه ها نهایی رو خراب کنن مدرسه زیر سوال بره،شما همون برنامه ی خودت رو ادامه بده اینا همش حرف مفته اگر هم پا فشاری کردن روی تصمیمشون زیر بار نرید چون اصلا رسمی نیست
-
@M-an
میخواستم بدونم حال استاد موقاری خوبه؟
خبری دارین ازشون؟
و اینکه از فرسنگ 7 و 8 جزوه ای از استاد ندارین؟:(
ما به جزوه هم راضی ایم:( -
زهرا عزیزی 0
تا الان استاد هفت فرسنگ ضبط کردن با این هفت فرسنگ نمیشه نمره خوبی اورد ؟ اونم امتحانای مدرسه که حتی اگه به قول شما اردیبهشت بگیرن که دوتا نمونه سوال ادم حل کنه سوالا دستش میاد
و اینکه رو خودتون کار کنید از الان که استرس تون کم بشه و گرنه زمان بگذره با استرس عملکردتون میاد پایین -
زهرا عزیزی 0 خدا از سر تقصیراتشون بگذره واقعا بعضی از این ناظما و مدیرا و معلما خیلی بی انصافن
دهم بودیم ترم اول من تخصییامو پایین شدم همش استرس داشتم که روی کنکورم تاثیر داشته باشه.
رفتم پرسیدم از ناظممون گفتش که اره نمره هر 3 سالتون تاثیر مستقیم داره روی کنکورت در صورتی که از اساس غلط بود این حرف. فقط الکی یه مدت استرس کشیدم. به حرفشون گوش نده حاضرن هر دروغی بگن که کنکورو ول کنی بشینی برای نهایی بخونی نمرات مدرسه بره بالا تو اداره یه حرفی واسه گفتن داشته باشنMahdi Jafari 1 سر اینکه ما بیشتر به کنکور اهمیت میدین هزار دفعه بحث و دعوا کردن باهامون
-
زهرا عزیزی 0 نمیدونم
ولی اگه چنین چیزی بود مدیرمون درجا میگفت
از بچه های پارسال کسی خبر داره ؟ -
دوستان جزوه جدید شیمی که اومده 36 صفحه اول تکراری و همون مطالب جزوه قبل هست
حواستون باشه از صفحه 37 به بعد پرینت بگیرید
خودم چند صفحه رو اشتباهی پرینت گرفتم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@نگین-محمدیان یعنی هیچ خبری بیشتر از این نمیتونست منو خوشحال کنه
-
Mahdi Jafari 1 نه تازه سینتیک شیمی هم مونده
Amir Tajfar 0 به ازمون قلمچی میرسه دیگ قلمچی سینتیک نداره این ازمونش
-
زهرا عزیزی 0 الکی گفتن|: