باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
SJY سلام بنده که مدت هاست منتظر شما و خانم اماندادی و بقیه هستیم که گزارش بدن ولی احیانا فراموش کردن
@فرناز-مقیمی در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
SJY سلام بنده که مدت هاست منتظر شما و خانم اماندادی و بقیه هستیم که گزارش بدن ولی احیانا فراموش کردن
من اصلا نمیخوندم این 2-3 هفته
ولی همیشه گزارشاتونو میدیدم.
از فردا ان شاءالله میخوام بخونم دعا کنین دوباره خسته نشم -
از فردا ان شاءالله میخوام بخونم دعا کنین دوباره خسته نشمSJY منم تو این دو هفته تق و تق میخندم از فردا قوی استارت بزن میتونی
-
SJY منم تو این دو هفته تق و تق میخندم از فردا قوی استارت بزن میتونی
@majid-behrozi میخوندم
-
SJY منم تو این دو هفته تق و تق میخندم از فردا قوی استارت بزن میتونی
@majid-behrozi در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
منم تو این دو هفته تق و تق میخندم از فردا قوی استارت بزن میتونی
ممنون، امید به خدا️
-
از فردا ان شاءالله میخوام بخونم دعا کنین دوباره خسته نشم -
SJY کار امروز را به فردا نینداز شده همین امشب نیم ساعت بخون من همیشه به بقیه همین را میگم و واقعا تاثیرش را دیدم به شما و بقیه هم همین پیشنهاد را میکنم موفق باشید
@فرناز-مقیمی
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
@فرناز-مقیمی سلام به دوستان گل
️
گزارش 99/12/10
40 دقیقه دینی بدون تست
8 و 50 دقیقه زمین با 265 تست
روزتون خوش
ببخشید که من دیر گزارش رو میگم -
@فرناز-مقیمی سلام من معذرت می خواهم این چند روز درگیر برنامه ریزی بودم وواقعا اصلا وقت نکردم .از امروز کامل توضیح می دهم
-
@فرناز-مقیمی سلام من معذرت می خواهم این چند روز درگیر برنامه ریزی بودم وواقعا اصلا وقت نکردم .از امروز کامل توضیح می دهم
Mobina Amandadi 0 موفق باشید