سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم )
-
سلام
شب و روز تون بخیر ....
من 32 سالمه میخوام کنکور بدم
12 سالی از درس دور بودم خانواده درست حسابی ندارم تا بوده توهین تحقیر و محدود شدیم نتیجه اش افسردگی و اضطراب بود
درامد درست و حسابی هم ندارم سرمایه هم ندارم نه کسی دستموگرفته نه زنم دادن هیچی به هیچی کسی هم دلسوز نیست پوچ پوچ
بعد من بی پول رو نه دخترا تحویل میگرند و نه زن میدند البته کار دارم درامدم کمه خودمم میترسم نتونم حداقل خونه زندگی معقول رو محیا کنم نتونم از پس مخارج زن و بچه برای یه زندگی عادی رو بر نیام
تصمیم به مهاجرت گرفتم دیدم برای مهاجرت باید به دردشون بخوری توی ورزش علم یا باید سرمایه زیاد داشته باشی
ـدم بی پول یا بی خاصیت رو کسی نمیخوادیاد گرفتم کسی دلسوز نیست و هرچیزی هم بهایی داره بی پول باشی حرام میمیری ....
آدم بی پول جونش ناموسش به تاراج میره
بی پولم عمر جوونیم شوخی شوخی جدی جدی داره هدر میرهچهار پنج بار خواستگاری از خانواده های کاملا معمولی رفتم رد شنیدم نه بداخلاقم نه معتادم فقط اندازه خواسته هاشون پول ندارم متهم به بی پولی ام البته میدونم این دغدغه خیلی از جوانانه
پول وموقعیت اجتماعی داشته باشی عزیز میشی ...
استعداد تجارت و موقعیت ش ر و ندارم تننها راه درامد تقریبا تضمینی درس خوندن برای رشته های پر درامده
البته اونقدر هم بی وجدان نیستم وکیل شم حق رو ناحق کنم پزشک بی وجدان نامرد شوم یا مهندس پولکی
موندم چه رشته ای بخونم تجربی برم یا ریاضیالبته میدونم خیلا با نقاشی خطاطی هم درامد بالایی دارند اما دوست عزیز هموطن من همه که استعداد و بازار یابی و موقعیت طرف رو ندارند و فکر نکنم به اندازه دندان پزشک هم درامد داشته باشند
من یک پا برهنه ام تو کپر زندگی میکنیم فرش نداریم فرش خونه ما کارتنه یه روفرشی انداختیم روش !!
شاید خیلیا در حدی سرمایه دارند که دغدغه درامد ندارند اما منه گشنه و زخم خورده از بی رحمی اجتماع میگم زحمت بکشم سعی کنم بهترین رشته و درامد رو با تلاش برسم وگرنه من هم حداقل ها رو داشتم انگیزه ای نداشتم درس بخونم میگفتم بقیه برن پزشک مهندس فیزیک دان دانشمند بشند
هیچ عقده ی پول مخصوصا مقام سمت ندارم میگم خودم زحمت بکشم یکم وضعیتمو تغییر بدم درس بخونم وارد دانشگاه خوب شم چند تا دوست درست حسابی پیدا کنم پدر پدربزرگم که سرمایه ای چیزی جمع نکردند طلبی هم ندارم اندازه خودشون والد بودند نبودند مسیولیتش گردن خودشون خودم آستین بالا بزنم برای خودم
آدم بی پول فقیر بدبخت رو کی تحویل میگره ؟ هیچ کی
هیچ کی سلام نمیده جواب سلام من رو هم نیمده همسن و سالام درس خوندن تحویل نمیگرند چون بدرشون نمیخورم روابط ها متاسفانه بر اساس منفعته
این حرفا رو زدم تا یه عده از اشخاصی که شاید هیچ درک درستی از فقر بدبختی توهین تحقیر ندارن نداشته باشند بتوانند کمی درک دررستی داشته باشند کنند
من متاسفانه روی بد زندگی رو دیدم - هرکس بدبختی فقر نداری زور حق خوری یتیمی کشیده باشه خوب درک میکنه حرف منو متنم کمی طولانی شد من این متن رو ویرایش نمیکنم هرچه از دلم با جان و دل بوده رو گفتم
باید مثل سرباز فداکار برای زندگی خودم برای بالا بردن کیفیت زندگی زن و بچه ام که فعلا ندارم و برای پیشرفت کشورم سودمند بودنم برای جامعه زحمت بکشم
ممنونم که خوندی دوست عزیز
لطفا راهنمایی کنید :
-
Tony Montana آخ چقدر دردنمی دونم والا گاهی اوقات تنهایی از هرچیز دیگه ای بهتره
-
Tony Montana حرفی انگیزه ای کمکی خواستی رو کمک حساب کن در حد توانم کمک می کنم
-
-
مهدیه بانو ممنون - چند روز پیش روز مهندس بود طبق آمار ۶۰ درصد مهندسان بیکارند اون چهل درصد هم تقریبا بیشترشون ماهی زیر پنج میلیون تومان در ماه درآمد دارند هرچند که از دانشگاه های خوب با نمرات خوب فارغ تحصیل شدند از این طرف دندان پزشک در هر ساعت معادل دو میلیون تومان درآمد داره به نظر من این اختلاف درآمد ها اشتباهه به نظرم معلم کارمند بانک ادارات پزشک مهندس وکیل آتش نشان پلیس تقریبا باید از حقوق یکسانی برخوردار باشند تا هر شخصی بر حسب علاقه خود وارد رشته ها شوند و همه مشاغل نباید نسبت به هم ارجحیت داشته باشند مثل کشورهای جهان اول اروپایی اتریش سوئد سوئیس و...
من هیچ شناختی راجب رشته ها ندارم ریاضی بهتره یا تجربی در ظاهر که مافیای کنکور به شدت روی پزشکی اصرارو تبلیغ داره اگر هر شخصی جنم داشته باشه در هر شغلی درآمد خوبی داره اما همه که جنم ندارند ولی مسیر درس خواندن تقریبا یک مسیر کم ریسک تره یک چشم انداز مطمئن تری هست حداقلش می توانم تو دانشگاه با آدمای تحصیل کرده آشنا و اگر اخلاق شوند خوب باشه رفیق شم
-
Tony Montana دقیقا تحصیل یه راه هموار برای موفقیت من نمیگم پزشکی ولی تجربی بازار کار خوبی داره متاسفانه ریاضی بازار کار خوبی نداره
-
سلام خانم/اقا
امیدوارم حالتون خوب باشه
من به شخصه درکتون میکنم و امیدوارم که با راهنمایی های الایی های عزیز مشکلتون رو برطرف کنید
اول اینکه شما به چه رشته ای علاقه دارید که در اینده شغلتون رو در بر داشته باشه؟ -
سلام
حرفاتون واقعیتِ جامعه رو نشون میده (:
این روزا خیلی جملهی ″مهندسا بیکارن″ شنیده میشه. باید بگم یه بخشیش درسته ، یه بخشیش اشتباه! یه سری رشته ها مث معماری به دلیلِ اشباع شدن بازارکارِ خوبی ندارن ولی رشتهای مث کامپیوتر و برنامه نویسی جزء بهترین رشته هاست که آیندهی خوبی میتونه داشته باشه (برای مهاجرت و اپلای کردن هم انتخابِ خوبیه)
درمورد رشتههای تجربی باید بگم که خب قطعا موقعیتِ شغلیِ مناسبی داره ولی چیزی که شما باید بیشتر بهش اهمیت بدین اینِ که روحیاتتون به کدوم شغل سازگارِ وگرنه میتونه در ادامه مشکل ساز باشه!
قطعا براتون دیر نیست و هرجایی از مسیرِ زندگی که تصمیم به تغییر بگیریم ، بهترین کارِ ممکن رو کردیم.
امیدوارم موفق باشید
Tony Montana -
Tony Montana سلام
میگن خدا هر کسی رو که دوست داره ، عشق علم توی دلش میندازه و عزیزش میکنه
شاید بهونه روشن شدن این چراغ برای شما شده درآمد که صد البته به جا و لازمه
درآمد خوب کمترین پاداش کسی که در این مسیر پیش میره
شما همه گفتنی ها رو گفتید و با همت و پشتکاری که دارید ناممکنی براتون متصور نیست
همین که الان توی آلا هستید یعنی خدا راهشو هم جلوی پاتون گذاشته ، فارغ از همهی نامردی هایی که هست، اینجا میشه آدمای مهربون پیدا کرد. ( دستاندرکاران و همه آلایی ها و اساتید مخاطب من هستن)
اما مسئله شما ،من اعتقاد دارم هرکس هر جایی تلاش کنه و متخصص بشه حتما شغل و درآمد داره ، در حوزه تجربی یا ریاضی و..، اصل تخصصه.
اقبال روی ریاضی به کاهش یافته و روی تجربی هست ، من از رشتههای تجربی اطلاع دارم :توی تجربی رشته های دکترا ( پزشکی دندون و دارو) دیر بازده ترن( اما به وقتش پر بازده هستن)
رشته هایی مثل فیزیوتراپی ،پرستاری،کار درمانی ، بینایی سنجی زودتر( دوره چهارساله) و پربازده هستند -
سلام
آقا هستم
ممنون شما و همه نیز در صحت و سلامت باشید
90 درصد اشخاص درک و شناخت درستی از رشته هاو بازار کار ندارند
طبق تحقیقات و مشورت هایی که من انجام دادم هر شخصی به خیلی چیز ها علاقه داره و پتانسیلش رو در اون رشته ها داره
مهم ترین فاکتور اینه که از ان موقعیت و محیط نباید متنفر باشی مثل ازدواجه هرچند طرف مقابل چندان به دلت نشنیه اما مهم اینه که ازش بدت نیاد چون بدت بیاد هیچ وقت برات عادی نمیشه ولی اگر بدت نیاد و همچنین چندان هم جذب طرف نشی به دلت نشینه ممکنه در آینده بتونی بیشتر علاقه مند بشی اگر هم علاقه ممند هم نشی زجر نمیکشی که مجبور به تحملی
من از محیط دادسرا دادگاه و محیط های پر از دعوا جدل خوشم نمیاد پس بهتره بیخیال رشته های مربوط به این محیط ها شوم - اما پتانسیل ش رو دارم میتونم عادت کنم
علاقه برای قشر مرفه ستش قشر ضعیف باید کربند همت رو محکم ببنندن و فدا کار باشند
از محیط هایی مثل بیمارستان و بیمار خوشم نمیاد نمی پسندم حال بد آدما ناراحتم میکنه اما میتونم عادت کنم پس پرستاری اتاق عمل فوریت های پزشکی اورژانس امداد نجات مناسب حال من نیست اما خیلیا اهمیت نمیدهند بخاطر درامد رشته پزشکی دندان پزشکی از هر قشری وارد میشوند به محیط عادت میکنند درامد کسب میکنند
اگر من آزاد باشم دغدغه مالی نداشته باشم علاقه دارم دنیارو بگردم نمیشه گفت به چی علاقه داری من به ماشین آلمانی مثل بنز علاقه دارم اما چون علاقه دارم میتونم بدستش بیارم ؟ خیر
به فرض از پیکان و پراید متنفر باشم پس میدونم سمت پیکان و پراید نباید برم پس من میتونم سمند سوار بشم یا پژو که در دسترس عموم هستند
اگر مرفه بودم فروشگاه اکسسوری میزدم همیشه ساعت مچی دستمه از 24 ساعت 20 ساعت بیشتر مواقع ساعت مچی دستمه حس خوبی به من میده هم دستبنده هم زمان رو نشون میده مهمترین سرمایه هرشخص هم زمانشه عمرشه
مرفه بودم فروشگاه می زدم گل خونه میزدم میگفتم علاقه مند و دوست دار طبیعتم ! عاشق عکاسی ! دوست دار حیوانات ! حامی حیوات بی سر پناه ! کمی نویسنده با طبع شعر ! کمی عاشق ! محقق ! نوازنده پیانو ویولون ساز !شنا جت اسکی ! کوهنوردی ! اسکی اسنوبرد عاشق اسب و سوارکار ! عاشق سقوط آزاد ! آخرشم هشتگ انسان باشیم - هشتگ انسانم آرزوست
این جملات کلیشه ای معرفی آدمای بیکار اما مرفه هستش خوش به حالشون خودشون یا بزرگ تراشون زحمت کشیدن به حق یا ناحق سرمایه جمع کردند
من دنبال بازار کارم و یه مسیر تقریبا تضمینی که حداقل هارو بتونم داشته باشم بتونم فردا روزی اگر تشکیل خانواده دادم از پس خرج مخارج عادی خانوار بر بیارم بتونم بچه هامو در محیط مناسب نه ایده آل پر روزش بدم بتونم از پس هزینه درس لوازم تحریر و و غیره بر بیام
اگر بتوانم مهاجرت کنم خیلیا از طریق تحصیل در رشته های ریاضی مهاجرت کردند و اصلا هیچ اطلاعات مناسبی هم ندارم که چه شرایطی دارند راضی هستند نیستند چون ادمای اطراف من حسود هستند و غیر مستقیم میگن من نابغه ام تو هیچی نیستی و کم نیستند همچین ادمای بیخود من ترجیح میدهم جغرافیای زندگیمو تغییر بدم
صرفا علاقه مهم نیست مهم اینه متنفر نباشیم کمر همت ببندیم اونی که مرفه هستش می تونه بره جنگل بان محیط بان بشه
کشور چین با این که درامدش بیشتره اما چون کمونیستیه مردمش در فقر ئ بدبختی اند 12 میلیون نفر هر ساله کنکور میدهند!!! و اگر در رشته های آینده سازی قبول نشوند خودکشی میکنند چون تحصیل تنها کور سوی امیده براشون
بعد مجریه یه دختر خانم جوان موی بلوند چشم آبی زیبای اروپاییه میگه من که بعد از دبیرستان وارد دانشگاه نشدم اصلا هم مهم نیست برام!!!اون دختره چینی هم خوب جوابشو داد گفت خب درک درستی از زندگی ما نداری اینجا چینه سیستم حکومتی با سیستم شما اروپاییها سویسی ها فرق داره در ثانی شما خانم زیبایی هستین این هم یک امتیازه در جای خودش
-
فقط اومدم بگم اگر چیزی میخوای محکم پاش وایسا
من متولد 78 هستم و عاشقه پزشکی ام
ساله 97 98 99 کنکور دادم ولی نشد
بخاطر فرار از سربازی امسال با رتبه 3400 رفتم دبیری زیست که هم بتونم 4 سال دیگه واسه منابع کنکورم پول جمع کنم هم فشار روم کم شه
ایشالا سال 1403 یا 1404 هم میخوام کنکور بدم و برم پزشکی
در کل میخوام بگم ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هس -
Tony Montana بازار کار مهمه ولی همه چیز نیست وقتی از چیزی خوشتون نمیاد سمتش نرید عواقبش در آینده مشخص میشه این قشر از آدما که بخاطر پول میرم پزشکی و دندانپزشکی وسط تحصیلشون از رشته میان بیرون یا از کارشون راضی نیسن
برای بازار کار بیزینس ها و رشته های دیگه وجود داره
ببخشید اگر یه مقدار رک صحبت کردم -
Tony Montana
اگر باور و اراده و روحیه قوی داشته باشید میتونید یه کار جدید رو شروع کنید به خودت باور داشته باش به عنوان یه خواهر کوچکتر بهت میگم هرکاری بخوای رو میتونی انجام بدی به شرطی که باور داشته باشی -
سلام
بله من ححالم بهم خورده همه یا میرن معماری عمران برق یا پرستاری پزشکی دندان و داروسازی !!! البته تقصیر مردم نیست سیاست های غلط دولته و مافیای کنکور هم با تبلیغ روپوش سفید داره خوب کاسبی میکنه
ما به شدت محدود بزرگ شدیم اصلا با دنیای بیرون قطع ارتباط بودیم نصف عمرمون جلوی تلوزیون گذشت نصف دیگه اش هم جلوی کامپیوتر از بس به صحغه نمکایشگر زل زدم چشام ضعیف شده - برنامه نویسی درامد خوبی داره اگر هرشخصی استعداد داشته باشه به مدرک هم نیازی نداره و من کلی برنامه نویس گمنام رو میشناسم که یه مدت جذب شرکت های بزرگی مثل گوگل شدند شش سال همکار یکردند و وقتی توانستند سمایه خوبی جمع کنند کلا بازنشسته شدند ایران برگشتند و آزادانه زندگی میکنند جهت سرگرمی هم یه شرکت میزنند
اما این مسیر کمی پر ریسکه معلوم نیست شاید بقیه برند برنامه نویس بشند نتوانند جذب شرکتی بشوند اسیر زندگی مستاجری و قرض و بدهی باشند - یه مدت فریب این مربیان انگیزشی کلاهبردار را خوردم میگفتن بدون درس خو.ندن هم میشه موفق بود به ثروت مادی رسید - و من عرض میکنم بله میشه رسید اما نه همه باید در مکان درست در زمان درست آدم درست ومناسبی بود تا شانس بهمون روی بیاره
من هم توجه ام سمت رشته های ریاضیه و بهتر هم میشه آپلای کرد چند نفر از همسایه و فامیل ها از صنعتی شریف بورسیه شدند برا دکترا رفتند کانادا آمریکا و از شون مشاور ه مشورت و تجربه هاشونو میخوام که هیچ اطلاعاتی نمیدهند خیلی بیشعور هستند و میخواهند القا کنند که خودشون نخبه هستند دانشمندند از مادر دیگه کسی مثل اینها نخواهد زایید !!!! در حالی که سالانه اگر اشتباه نکنم 2500 نفر بورسیه میشن آدم اینقدر حسود بخیل خودخواه مغرور :|
برنامه نویسی ریاضیات قوی میخواد من بدون کنکور ثبت نام کردم دانشگاه آزاد - با بدبختی قسط شهریه میدادم رشته مهندسی نرم افزار رو انتخاب کردم اصلا هیچ شناختی هم نداشتم نصف واحد هامو می افتادم لازم بود ریاضی مو تقویت کنم با خودم گفتم از این دانشگاه با کلی هزینه فارغ شم چه مزیتی دار ه ؟ هیچی
بیشتر دانشجو های دانشگاه آزاد شهر ما بیشتر برای مدرک گرفتن می اومدند و دانشگاه آزاد ما معتبر هم نبود با سفارش نمرات رو بالا میبردند برای معدل بالا !!! پول میدادی نمره بهت میدادند من با خودم گفتم مدرک گرفتن از این دانشگاه هیچ سودی نه برای من نه کشور و جامعه نداره فغقط جیب های صاحبان دانشگاه پر میشه !!
-
Shadow Runner یه سری از کانال های تلگرامی هستند که منابع رو رایگان به صورت پی اف قرار میدن اگر دراین حد علاقه دارید دنبال یه راه برای رسیدن بهش باشید
-
Tony Montana بله دقیقا فقط جیب اونهاروپر میکنه
-
سلام
بله من هم مثل سایرین درسم خوب بود اما همه چیز معدل نیست ما ربات نیستیم انسانیم احساس داریم به دلیل محیط ناسالم و تربیت غلط خانوده دعواهای تمام نشدنی پدر مادرم کل زندگیم با شنیدن صداها و شوین های مادر م گذشت و به عنوان کودک استرس شدید داشتیم نکنه پدر مادر همو بکشند!!! بعد دعوا هم سکوت کامل و محیط نفرت خفقان و انرزی منفی بود من افسرده شدم و از درس که هیچی از زندگی نرمال هم افتادم - من همیشه دوستداشتم در دانشگاه دولتی خوب درس بخونم اما قسمت نشد و مادرم نزاشت مادرم به شدت کنترل گره مادر سالار یداره قشنگ یادمه 18 سالم بود رک بهم گفت تو الان زبونت برای من درازه وای به حال اینکه بری درس بخونی دانشگاه برای من مدیر بشی کاره ای بشی !!! و مادرم از قصد نزاشت حتی یادمه گفتم از یه دختر ی خوشم میاد دعوای شدیدم کرد که پسره فاسد شده !! هرزه هستش !!!
و میگه من نفر اول زندگی تونم نه دختری که قراره همسر تون بشه !!! من 12 ساله تا حدودی تونستم افسردگی رو کنار بزارم اما اضطرابم هست من نمیتونم در جمع که همه توجه به من هست قرار بگیرم رفتم روانپزشک گفت اضطراب توی جمع داری قرص میده دیگه نه مشورتی نه راه حلی فقط میگه در جمع باش مخصوصا در جع خانوما اضطرابم بشتر میشه
به مادرم میگم نزاشتی درس بخونم / نزاشتی کار یادبگیرم / نزاشتی عاشق بشیم یا دختری عاشق مون بشه / برا منم زن نگرفتی تا مبادا نفر دوم زندگی ما بشی و تو چشم نداری پسرت با دختری خلوت کنه حرف بزنند / میگم خرجی مو بده مارو کور کر لال تو خونه حصر کردی
بله آدمای خوب اینجا هستند و من از همه تون متشکرم از اینکه وقت میگذارید مطالعه میکنید همدردی دارید و در حد دانش و تجربیاتتون راه حل ارایه میدهید من دنبال ترحم و قربانی بودن نیستم من دوست دارم شخصیت عمی باشم مفید باشم و معتقدم همه باید اهل مطالعه باشند در هر زمینه هنر تاریخ فلسفه و....
من اط بس دلم پره و خیلی کم با بقیه در اتباطم دلم پر از حرفای نگفته اس البته گوش شنوایی باشه حتی میگم در س بخونم یه مدت از خانواده بی مسول و بیخیالم فاصله بگیرم برم محیط دانشگاه با چند نفر آدم حسابی و خوش اخلاق رفیق شم کار پیدا کنم شاید هم همسری انتخاب کردم چون غیر از خودم کسی قرار نیست برای من آستین بزنه بالا مثل یتیم ها
-
سلام دوست عزیز
ممنونم با زحمت و تلاش و توکل ان شالله به هدفت برسی
به نظرم تو نصف راه رو رفتی چون هدفت و مسیرت مشخصه و گم و گیج نیستی و این از نظر من کم چیزی نیست
من میخوام شروع کنم و دارم مشورت میگرم الان چه رشته هایی چجوری اند و غیره
موفق باشی
-
Tony Montana ممنون همچنین داداش
ولی خب بنظرم بیا سمت رشته های تجربی -
بله من خیلی ها رو میشناسم پزشکی خوندن که دو حالت دارند : 1- اگر وضعیت مالی خوبی دارند کلا بیخیال طبابت میشن و فقط اسم دکتر روشونه و خودشون هم راضی هستند 2- اشخاصی که سرمایه ندارند و مجبورند تو این رشته کار کنند که ادمای افسرده غمگین دل مرده ای هستند
درضمن من به لحاظ اخلاقی درست نمیدونم که فقط بخوام برای درامد وارد رشته ای بشم مخصوصا اون رشته با جان و سلامت دیگران در ارتباط باشه با ارزش های درونی م نمیخونه
بعضی پزشکان فوق تخصص میشناسم وضعیت مالی شون در حد قابل قبولیه این اشخاص عاشق کارشون هستند و حتی حاضرند جانشان را هم فدا کنند این اشخاص در هر شغلی و مقامی قابل احترامند
و بعضی دیگر هم که متاسفانه دزدند داروی اضفی آزمایش اضافی ساخت درمانگاه خصوصی بیزینس و غسره تا از هر روشی کلی پول جمع کنند بچه هاشونو بفرستند آمریکا کانادا اخر عمری هم دو بیمار رو رایگان درمان میکنند یه پولی به شخصی که تا کمر تو زابله هستش میدهند اگر مسلمون باشندو معتقد یه سفر حج و کربلایی میرند میگن خدا جون دیدی من خوبم ها !!! همچین هم ب یوجداننامرد نیستم !! بالاخر ه اینجا قانون جنگله بقیه هم این جور درامد دارند