مشاور،آره یانه؟
-
@ida-shateri
با این توصیفات به نظرم مشاور خوبیه
چرا میخوای کنسلش کنی؟
ببین اگه خودت میتونی بدون مشاور همینقدر بازده یا بیشتر داشته باشی لغوش کن
اگرم نه که موندنش خوبه به نظرم. -
:face_with_rolling_eyes: chichak am مارودورننداز:blue_heart: دوستداشتم بدونم نظرتو:grinning_cat_face_with_smiling_eyes:
@ida-shateri در مشاور،آره یانه؟ گفته است:
:face_with_rolling_eyes: chichak am مارودورننداز:blue_heart: دوستداشتم بدونم نظرتو:grinning_cat_face_with_smiling_eyes:
سسلام عزیزه دل:smiling_face_with_heart-eyes:
مرسی به خاطر تگ:two_hearts: :sparkling_heart:
من اوایل سال رفتم پیش یه مشاور وقتی بهش گفتم برنامه درسی بهم بده گفت طبق برنامه آزمونت پیش برو که بفهمیم عملکردت چجوری...بعضی هاشونم هستن خودشون آزمون میگیرن...اگه آزمون میدی و و اشکالات مطالعاتیت رو حل کرده به نظرم دیگه مشاور کاره خیلی شاخی رو انجام نمیده...ولی اگه یجورایی تازه شروع کردی به درس خوندن به نظرم اگه با هزینه اش مشکلی ندارین کمک خیلی خوبه بهتون میکنه:sparkles:
در ضمن اینم گفت ما مشاورا فقط ۲۰ درصد بهتون کمک میکنم و ۸۰ درصد موفقیتتون مربوط به خودتونه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :beating_heart:
-
بچه ها من یکی دوماهی از مشاوراستفاده کردم؛که حدودی بخوام بگم 80 درصد هزینه ای که بودرو واقعا بهم گردوند.هرموقع سوال داشتم ازهرمبحثی جواب میدادن،تحلیل ازمون هادونه به دونه باهم انجام میدادیم،تورشته خودم رتبه بود رتبه 800دانشگاه تهران.نکات خوب وکاربردی خلاصه خوب..
اون بیست درصدم نشدواقعا اون چیزی که انتظارداشتم..
الان من میخوام کنسلش کنم..ولی میترسم توجاهای مهم مثه دوران جمع بندی نتونم کاردرستو انجام بدم وپشیمون بشم.میخوام نظرتونوبدونم اگه تجربه مفیدی دارین راه کاری،یا بنظرتون درسته این حرکت یانه؟
پیوی هم بازه اگردوستنداشتین اینجابگین
ریاضیا :blue_heart: تجربیا :blue_heart: دانش-آموزان-آلاء :blue_heart: دوازدهم:blue_heart: دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا :blue_heart: -
بچه ها من یکی دوماهی از مشاوراستفاده کردم؛که حدودی بخوام بگم 80 درصد هزینه ای که بودرو واقعا بهم گردوند.هرموقع سوال داشتم ازهرمبحثی جواب میدادن،تحلیل ازمون هادونه به دونه باهم انجام میدادیم،تورشته خودم رتبه بود رتبه 800دانشگاه تهران.نکات خوب وکاربردی خلاصه خوب..
الان من میخوام کنسلش کنم..ولی میترسم توجاهای مهم مثه دوران جمع بندی نتونم کاردرستو انجام بدم وپشیمون بشم.میخوام نظرتونوبدونم اگه تجربه مفیدی دارین راه کاری،یا بنظرتون درسته این حرکت یانه؟
ریاضیا :blue_heart: تجربیا :blue_heart: دانش-آموزان-آلاء :blue_heart: دوازدهم:blue_heart: دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا :blue_heart:@ida-shateri سلام من تا بحال نه مشاوری داشتم نه دارم
اما فکر کنم امسال خصوصا این موقع لحظات حساسیه و و قت آزمون و خطا نیست ! حتما باید راه درستو بری .
و بنظرم اگه ضرورتی نداره چرا مشاورت رو رها کنی؟
بازهم هیچکس شرایط رو به خوبی خودتون نمیدونه . اگه مشاور بگیری خیالت از بابت مسیر راحته ولی اگه نگیری احتمال خطا هست حالا اون پولی که برای مشاور میدی بحث 50 سال زندگی آیندت هست .
شما هم میتونید از الان تا اخر با مشاورتون پیش برید
میتونید الان نرید و عید و دوران جمع بندی مشاور بگیرین
میتونین کلا نگیرید ( ک بنظرم اگه بگیرید قطعا به نفعتون خواهد بود )ضمنا اینا در صورتیه که بدونید مشاورتون واقعا کار درسته که اینطور که فهمیدم هست
-
@ida-shateri سلام من تا بحال نه مشاوری داشتم نه دارم
اما فکر کنم امسال خصوصا این موقع لحظات حساسیه و و قت آزمون و خطا نیست ! حتما باید راه درستو بری .
و بنظرم اگه ضرورتی نداره چرا مشاورت رو رها کنی؟
بازهم هیچکس شرایط رو به خوبی خودتون نمیدونه . اگه مشاور بگیری خیالت از بابت مسیر راحته ولی اگه نگیری احتمال خطا هست حالا اون پولی که برای مشاور میدی بحث 50 سال زندگی آیندت هست .
شما هم میتونید از الان تا اخر با مشاورتون پیش برید
میتونید الان نرید و عید و دوران جمع بندی مشاور بگیرین
میتونین کلا نگیرید ( ک بنظرم اگه بگیرید قطعا به نفعتون خواهد بود )ضمنا اینا در صورتیه که بدونید مشاورتون واقعا کار درسته که اینطور که فهمیدم هست
-
amirh_hmyf ممنونم:bouquet: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
@ida-shateri خواهش میکنم 😅
اگر سوالی داشتین در خدمتم -
ریاضیا :blue_heart: تجربیا :blue_heart: دانش-آموزان-آلاء :blue_heart: دوازدهم:blue_heart: دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا :blue_heart:@ida-shateri
این مشاورتون مال کدوم موسسه هس؟
-
@ida-shateri
این مشاورتون مال کدوم موسسه هس؟
-
ریاضیا :blue_heart: تجربیا :blue_heart: دانش-آموزان-آلاء :blue_heart: دوازدهم:blue_heart: دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا :blue_heart:@ida-shateri من مشاور ندارم ولی به نظرم بمونی بهتره 👌جمع بندی حساس ترین دورانه
-
@ida-shateri
بازه
-
انتخاب خودته ولی من که خیلی مشاور بدردم نخورد من فکر میکردم الان که مشاور بگیرم همه چی حل میشه یه جورایی ارمانی فکر میکردم ولی بدون مشاور هم میشه موفق شد
-
انتخاب خودته ولی من که خیلی مشاور بدردم نخورد من فکر میکردم الان که مشاور بگیرم همه چی حل میشه یه جورایی ارمانی فکر میکردم ولی بدون مشاور هم میشه موفق شد
Chistary Life دقیقا البته مشاور خوب و بد داره مشاور بد داغون میکنه آدم رو
-
این پست پاک شده!
-
من خودم تا حالا مشاور نداشتم
خودم برای خودم برنامه ریزی و اینا میکنم
میخوام بدونم
مشاور خیلی نقشش مهمه؟
چون وضعیتم خیلی معمولیه
و میخوام ببینم مشاور باعث رشد میشه یا نه
چون چند وقته خیلی ذهنمو درگیر کرده
ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارین -
من خودم تا حالا مشاور نداشتم
خودم برای خودم برنامه ریزی و اینا میکنم
میخوام بدونم
مشاور خیلی نقشش مهمه؟
چون وضعیتم خیلی معمولیه
و میخوام ببینم مشاور باعث رشد میشه یا نه
چون چند وقته خیلی ذهنمو درگیر کرده
ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارینsallar savadkoohi مشاور باعث رشد میشه البته مشاور خوب مشاور بد آدم رو داغون می کنه من به مدت زیر نظر یه مشاور کار می کردم خیلی پیشرفت کرده بودم ولی متاسفانه نشد ادامه بدم کارم رو با ایشون و افت کردم 💔🤕الان دوباره شروع کردم
-
ریاضیا :blue_heart: تجربیا :blue_heart: دانش-آموزان-آلاء :blue_heart: دوازدهم:blue_heart: دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا :blue_heart: -
sallar savadkoohi مشاور باعث رشد میشه البته مشاور خوب مشاور بد آدم رو داغون می کنه من به مدت زیر نظر یه مشاور کار می کردم خیلی پیشرفت کرده بودم ولی متاسفانه نشد ادامه بدم کارم رو با ایشون و افت کردم 💔🤕الان دوباره شروع کردم
مهدیه بانو
اخه من 4 ماهه دیگه کنکور دارم
دیگه وقت ریسک کردن رو مشاورا رو ندارم :( -
مهدیه بانو
اخه من 4 ماهه دیگه کنکور دارم
دیگه وقت ریسک کردن رو مشاورا رو ندارم :(sallar savadkoohi نمی دونم والا