7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سوال زیست شناسی فوری
-
سلام وقت به خیر می شه لطفا اگه بگه 2n=60 این چیز ها رو در مرحله ی متافاز ۲ بگید
تعداد کروموزم
تعداد سانترومر
تعداد کروماتید
تعداد DNA
تجربی 97
@راهنما-زیست
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@ -
این پست پاک شده!
-
30 کرومزوم
30سانترومر
60کروماتید
60 DNA -
nasirimahdi01 می شه بهم بگید چطور یا مثلا واسه آنافاز ۱ این ها رو کلا قاطی می کنم و درست در نمیاد مخصوصا برای تقسیم میوز برای میتوز به مشکلی نمی خورم
-
nasirimahdi01 در سوال زیست شناسی فوری گفته است:
30 کرومزوم
30سانترومر
60کروماتید
60 DNA
بعد الان هاپلوئید دیگه درسته ؟ -
nasirimahdi01 یه سوال دیگه مثلا وقتی می که 2n=60 منظورش با زمانی که هیچ تقسیمی درش اتفاق نیفتاده ؟
-
لطفا هر کسی دیگه از دوستان هم تونست راهنمایی کنه ممنونم
-
Fatemeh Abdolahmirzay
نه دیگه چون گفته ۲n یعنی دیپلوئید هست نه هاپلوئید -
Fatemeh Abdolahmirzay
ببین عزیز بهترین راهنمایی اینکه اگه عجله نداری بری و ویدیوی استاد موقاری قسمت دوم فصل شش گفتار یک رو ببینی حتما به جواب تک تک سوال های توی ذهنت میرسی -
خب الان میگم
-
دست عزیزم توجه کن در مرحله انافاز چون کروموزوم ها دو نصف شدن و بنابرین تعدادشون 2×46 میشود ) توجه دارید که در انسان همه سلولها ها به جز گامت ها 46 کروموزومند ) تعداد دی ان ای برابر با تعداد کروماتید هست یعنی هر کروماتید از 1 دی ان ای ساخته شده بنابرین در متافاز و انافاز ما 2×46 دی ان ای داریم چونکه 2×46 کروماتید داریم ( هر سلول در میتوز دو تا بسته چهل و شش تایی کروماتید داره که این کروماتید ها در مرجله پروفاز و ... به صورت دو تایی یک کروموزوم تشکیل میدن اما در انافاز نصف میشن و هر کروماتید یک کروموزوم تسکیل میده )
-
Acko sh خیلی ممنون از راهنماییتون ولی یه سوال داشتم این که الان این 2n=60 مال قبل از تقسیم ؟
-
Fatemeh Abdolahmirzay این مال قبل از انافاز هست در انافاز میشه 120 کروموزوم
-
Fatemeh Abdolahmirzay در سوال زیست شناسی فوری گفته است:
لطفا هر کسی دیگه از دوستان هم تونست راهنمایی کنه ممنونم
سلام چه چیزی هنوز حل نشده باقی مونده؟
-
Chistary Life ممنونم واقعا