●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 عالی بود
مهدیه بانو
سپاس -
مهدیه بانو
سپاسAmir 6 خواهش میکنم
-
سلام
ریاضی : ..2. ساعت .فیلم تست
زیست : .2.5.. ساعت ..35 تست
شیمی : .2.5..ساعت ..35تستجمع زمان: 7
جمع تست : 70 -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیابچه ها و دوستان یه مشکلی که هست اینه که با مطالب مشاوره ای که من و دوستانمون میزاریم گزارش ساعت مطالعه گم میشه
پس بهتره سعی کنین که از فردا شب به قسمت گزارش ساعت مطالعتون قسمت مطالعه دیروز رو نیست اضافه کنین که از رشد ساعت مطالعتون مطلع بشین.تشکر -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیاAmir 6
فایل مشاوره
مشاور:دکتر علیرضا افشار
موضوع مشاوره:مهمترین نکات مشاوره ای که هر کنکوری باید بداند.
موضوع این قسمت:افزایش تمرکز حواس
لینک دانلود:
https://www.aparat.com/v/so29V?playlist=144351
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء -
سلام
ریاضی : ..2. ساعت .فیلم تست
زیست : .2.5.. ساعت ..35 تست
شیمی : .2.5..ساعت ..35تستجمع زمان: 7
جمع تست : 70 -
atena abolhasani
عالیه باریکلاAmir 6 خیلی ممنون تو هم خیلی خوب خوندی
-
atena abolhasani ایول عالیه
مهدیه بانو ممنونم تو هم عالی خوندی
-
مهدیه بانو ممنونم تو هم عالی خوندی
atena abolhasani خواهش میکنم
-
سلام به همگی صبح تون بخیر
️
️
40 دقیقه دینی بدون تست
8:50 زمین شناسی با 265 تا تست
کلا 9:30
روزتون خوش️
-
گزارش ساعت مطالعه من:
60دقیقه زیست فیلم
100دقیقه ریاضی
20دقیقه قرابت ادبیات
30دقیقه وقت صرف امتحان
50دقیقه فیزیک
الان هم که قراره40دقیقه ترجمه عربی بخونم
تعداد تست:فقط9تست فیزیک
جمع مطالعه:5ساعت و نیم
البته90دقیقه هم سر کلاس حضوری کنکور بودم(با رعایت موارد بهداشتی) که اگه بخوایم اونم به این ساعت اضافه کنیم میشه380 معادل6ساعت و بیست دقیقه
رشد خوبی داشتم به امید ادامه همین روند... -
سلام
یکشنبه ۱۰ اسفند :
۲ ساعت و نیم ریاضی _( مطالعه وتست) تعداد تست: ۱۵
۱ساعت و نیم زیست (مطالعه)
۱ساعت و نیم شیمی (مطالعه وتمرین)
جمع ساعات : ۵
به امید روز های بهترatena abolhasani بهترم میشه
-
Amir 6
سلام روز دوم
۳ساعت شیمی۴۵تست
۲ساعت فیزیک ۲۰تست
۱ساعت تفکر و سواد رسانهمهدیه بانو خیلی خوبه ک دهمی ولی میخونی این عالیه
-
مهدیه بانو خیلی خوبه ک دهمی ولی میخونی این عالیه
@dr-mahh ممنونم
-
@یازدهم @تجربیاAmir 6 سلام منم دقیقا از الان میخوام شروع کنم توکل به خدا...