مشکل من با شیمی
-
سلام بچه ها من ی مشکل جدی دارم با شیمی
من راه ابریشم دارم اول سال شیمیم خیلی خوب بود ولی افت کردم تلاشمم چند برابر کردم فایده ای نداره....اول فیلمای استادو میبینم موقع تست های راه ابریشم اول خودم حل میکنم هر روز هم یک ساعت تست کار میکنم واسه شیمی (با میکرو)بازم جواب ازمون ها بده چیکار کنم من؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
من راه ابریشم دارم اول سال شیمیم خیلی خوب بود ولی افت کردم تلاشمم چند برابر کردم فایده ای نداره....اول فیلمای استادو میبینم موقع تست های راه ابریشم اول خودم حل میکنم هر روز هم یک ساعت تست کار میکنم واسه شیمی (با میکرو)بازم جواب ازمون ها بده چیکار کنم من؟
@ریاضیا
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-شیمیAmir Ezadpanah آزمون هاتونو دقیق بررسی کنید و ببینید ایراد از کجاست، از مسائل مفاهیم حفظیات بیدقتی کمبود وقت و...
اون وقت میشه با توجه به موقعیت شما در صدد رفع مشکل اقدام کرد -
@ریاضیا
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-شیمیAmir Ezadpanah آزمون هات رو تحلیل میکنی؟تحلیل کن تا متوجه ایراداتت بشی
-
این پست پاک شده!
-
-
Nadiya ooo شیمی به دو دسته تقسیم می شده تحلیلی و محاسباتی تحلیلی که جداست پیشنهاد میکنم روزی پنج تا تست نمونه سوال یا هرچیز دیگه سوال آزمون که برای شیمی حل کنید تا محاسبات قوی شه و تمام تلاشتون رو کنید از ماشین حساب استفاده نکنید
-
Nadiya ooo محاسباته اقای پویان نظر خیلی خوبه تو همایش گدار که همون پیله های امسال توشه برای محاسبات
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد