گزارش فوری راه ابریشم
-
-
این پست پاک شده!
-
Abolfazl 3replied to Abolfazl Sattari on ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari مرسی
-
Abolfazl 3replied to Abolfazl Sattari on ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari درمورد چی بیشتر حرف میزنه موثره؟
-
لاو استاد موقاری بسیار مفید بود من همشو دیدم و ایتدا نکات انگیزشی بسیار مفید رو گفتن بعدش در مورد اینکه برنامه به چه صورت پیش میره سخن به میان اوردن و این مژده رو دادن که تمام جزوات تا فرسنگ۹اماده شده و طی هفته آتی به دست ما میرسه و در سریع ترین زمان ممکن شروع به ضبط میکنن در ضمن گفتن همایش ارش هم برای بچه های راه ابریشم رایگان قرار میدیم
وبچه ها هیچ نگرانی نداشته باشن اگر از قبل تتا رو خوندن جزوات راه ابریشم کافیه و دیگ نیاز نیس صبر کنن واسه فیلما و با قدرت پیش برن.ان شاے الله موفق باشید -
Abolfazl 3 مرسی
دیروز من دیر رسیدم از بس هم اینترنت قطع و وصل میشد فقط کامنتای حاشیه ای برخی دوستان رو می خوندم و هیچی از آرش و برنامه های آقای موقاری رو ندیده بودم
، خیلی ممنون از خلاصه مفیدی که ارائه کردید. -
@نگین-محمدیان ممنونم
-
@haniehno خواهش میکنم
-
Mahsa Najafi 1replied to Abolfazl Sattari on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari خیلی ممنون
-
yas ta در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
M.an در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
yas ta در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
سلام سه تا فیلم حسابان (حل تمارین پایان کتاب ) جا مانده یکی تمارین پایان فصل اهنگ تغیرات و دومی هندسه مختصاتی و سومی دنباله ها
سلام
در مورد هندسه مختصاتی و دنباله استاد فرمودن لازم نیست
آهنگ تغییرات به همراه بقیه تمارین کتاب در آخر فرسنگ حل میشهسلام مجدد فیلم های حسابان به اتمام رسیده اما تمرین پایان کتاب حسابان ۲مونده هنوز وقتش نرسیده؟
-
سلام . فکر کنم حل تست های فیزیک از تست 20 تا 37 مربوط به فصل 4 فیزیک دوازدهم اپلود نشده. لطفا اپلود کنید. و یه سوال چرا اقای طلوعی از قسمت های شکم.گره .و یا ... در جزوه نیاوردن ولی در تست ها اورده شده؟ به نظر فکر کنم این مباحث برای فرسنگ بعد هست چون دیدم که این مباحث شکم و .... در فرسنگ 8 تدریس میشه. با این اوصاف اقای طلوعی برای مباحث شکست و... که مربوط به این فرسنگ است 20تا تست اوردن. چه جالب. هر فرسنگ که جلو تر میریم تعداد تست ها کمتر میشه. خدا میدونه که فرسنگ اخر چنتا تست میخوان بزارن...............
-
Amin Rm
تک رقمی نشه صلوات -
Amo Killli دقت کردید شما هم به این مطلب؟
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar 0 on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar 0 یووووووووووووووووووووووووک مشکل از تویهه داداش من دیدم خیلیم خوب فهمیدم فیزیک قلم چیم 70 زدم خیلیا هم تو اینستا گفتن خوبه شماها واقعا بی انصافید
-
Abolfazl 3replied to sali ghoreishi on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi شما حتما تیزهوشین.
برای امثال ما اینجوری نیست لطفا مقایسه نکنین
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm چون مباحث کم تست خیز تره فصل1و2 بسیار تعداد تستش بالاس اما فصل 4 کلا 2 تا تست داره تو کنکور مهم کیفیته تسته ن کمیتتت
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to yas ta on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yas ta بنده خدا اولش ک راه عادی میگه بعد تستیشو میگه|:
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar 0 on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar 0 شما با همون تعداد تست کم چن زدی خوبه 200 تا تست حل کنه اخرم به نصفش نرسی؟ من همین تستارو شاید 6 7 بار زدم از فرسنگ6 به بعد رو میگم که وارد نیم سال دوم شدیم درصد فیزیک رشد خیلی خوبی داشته
502/788