تغییر شار
-
....
-
-
@sara-haghighatrad سلام
دلیل اینکه تغییر زاویه نگرفته اینکه کسینوس۱۸۰ میشه ۱- ولی چون اندازه هس همون ۱در میاد یعنی اگه شما حتی زاویه ۱۸۰ بگیرین چون جواب داخل قدرمطلق همون جواب پاسخنامه میاد درنتیجه تغییر زاویه رو نگرفته@kosar-mottaghi
سلام

مگه اینجوری نمیشه؟
-
@kosar-mottaghi

ببین من تحلیلم اینجوریه🤔
-
@sara-haghighatrad به راحلی که نوشتم نگا کن دلتا تتا ۱۸۰ درجه هس یعنی خودش گفته تغییرات زاویه نمیگه که زاویه به ۱۸۰ رسوندیم
سوال میگه ۱۸۰ تغییر کرده
نگفته به چه زاویه رسوندیم@kosar-mottaghi
ببینید اول خود سوال داره میگه سطح قاب بر میدان عموده پس زاویه بین نیم خط عمود و میدان صفرهحالا میگه میدان 180 درجه تغییر میکنه
پس زاویه بین نیم خط عمود و میدان ۱۸۰ میشه
از صفر به ۱۸۰
که باید اول cos هر کدوم رو جداحساب کنیم و بعد منها کنیم
مثل اینکه اول Q (شار) حالت اول رو منهای حالت دوم کنیماونجور که شما میگید یعنی

اینجوری دارید حساب میکنید
در حالی که باید
اینجوری حساب کرداینجارو هم ببینید

-
@sara-haghighatrad به راحلی که نوشتم نگا کن دلتا تتا ۱۸۰ درجه هس یعنی خودش گفته تغییرات زاویه نمیگه که زاویه به ۱۸۰ رسوندیم
سوال میگه ۱۸۰ تغییر کرده
نگفته به چه زاویه رسوندیم@kosar-mottaghi
حالا من عصر که فکرم باز شد دوباره سوالو صبحت شمارو میخونم
ببینم متوجه میشم
ممنونم😍🌹 -
@kosar-mottaghi
ببینید اول خود سوال داره میگه سطح قاب بر میدان عموده پس زاویه بین نیم خط عمود و میدان صفرهحالا میگه میدان 180 درجه تغییر میکنه
پس زاویه بین نیم خط عمود و میدان ۱۸۰ میشه
از صفر به ۱۸۰
که باید اول cos هر کدوم رو جداحساب کنیم و بعد منها کنیم
مثل اینکه اول Q (شار) حالت اول رو منهای حالت دوم کنیماونجور که شما میگید یعنی

اینجوری دارید حساب میکنید
در حالی که باید
اینجوری حساب کرداینجارو هم ببینید

-
@sara-haghighatrad این مطلب با اون فرق میکنه سوال خوده دلتا تتا رو داده
نه مقدار زاویه دوم
یعنی گفته تتا۲-تتا۱ میشه۱۸۰
نگفته زوایه دوم میشه ۱۸۰@kosar-mottaghi
اها ممنونم🌹 -
@sara-haghighatrad
Shadow Runner -
@sara-haghighatrad اتفاقا تغییر زاویه رو هم در نظر گرفته ولی طرز نوشتننش اینطور نشون نمیده
فرض کنید اول 400 در جهت مثبت بوده و بعد میشه 600 در جهت منفی چون 180 درجه تغییر زاویه داشته ینی جهتش عکس شده -
@sara-haghighatrad اتفاقا تغییر زاویه رو هم در نظر گرفته ولی طرز نوشتننش اینطور نشون نمیده
فرض کنید اول 400 در جهت مثبت بوده و بعد میشه 600 در جهت منفی چون 180 درجه تغییر زاویه داشته ینی جهتش عکس شدهShadow Runner
ای وای فهمیدم چه اشتباهی کردم من تغییرات میدان و تغییرات زاویه رو جداحساب کردم و بعد ضرب کردم که اصلا درست نیس اینجوریخیلی ممنونم لطف کردید🌹
-
@sara-haghighatrad در تغییر شار گفته است:
@kosar-mottaghi
اها ممنونم🌹خواهش امیدوارم تونسته باشم منظورم برسونم💜
@kosar-mottaghi
بله بازم ممنون🌹 -
Shadow Runner
ای وای فهمیدم چه اشتباهی کردم من تغییرات میدان و تغییرات زاویه رو جداحساب کردم و بعد ضرب کردم که اصلا درست نیس اینجوریخیلی ممنونم لطف کردید🌹
@sara-haghighatrad خواهش وظیفس