●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan عالی
️
مهدیه بانو مرسی عزیزدل
️
️
-
مهدیه بانو مرسی عزیزدل
️
️
@sania-andiravan خواهش میکنم گلم
داروسازی رشته خوبیه یکی از دوستام داروسازی میخونه راستی یادم باشه بگم مریضام بیان داروهاشون رو از تو بگیرن
-
arldragon لینک فیلم ها رو الان ندارم تو گوگل سرچ کنید زمین شناسی آلا براتون میاد
چی رو جدی میگم؟ -
arldragon لینک فیلم ها رو الان ندارم تو گوگل سرچ کنید زمین شناسی آلا براتون میاد
چی رو جدی میگم؟ -
@sania-andiravan شما این فیلم ها رو نگاه می کردین؟
https://alaatv.com/set/385#video -
@sania-andiravan خواهش میکنم گلم
داروسازی رشته خوبیه یکی از دوستام داروسازی میخونه راستی یادم باشه بگم مریضام بیان داروهاشون رو از تو بگیرن
مهدیه بانو آخه عزیزم
البته من دوست دارم تو داروسازی یا هر رشته ای رفتم برم دنبال چیزای جدید مجهول هاش رو پیدا کنم داروهای بهتر و مفید تری رو بسازم یا واکسن رو بسازم یا دلایل بیماری ها رو پیدا کنم کلا یه کاری واس علم پزشکی و زیست بکنم اگر که خدا بخواد
-
@sania-andiravan خیلی خیلی ممنون
نمیدونستم که آلا بزای زمین شناسی فیلم آموزشی گذاشته
بازم ممنون -
مهدیه بانو آخه عزیزم
البته من دوست دارم تو داروسازی یا هر رشته ای رفتم برم دنبال چیزای جدید مجهول هاش رو پیدا کنم داروهای بهتر و مفید تری رو بسازم یا واکسن رو بسازم یا دلایل بیماری ها رو پیدا کنم کلا یه کاری واس علم پزشکی و زیست بکنم اگر که خدا بخواد
@sania-andiravan آفرین به تو
منم یه فکرایی تو سرمه
️
-
@sania-andiravan آفرین به تو
منم یه فکرایی تو سرمه
️
مهدیه بانو مرررسی عزیزم
اگر کارم داشتی تو تودلی منشن کن اینجا اسپم میشه
-
@sania-andiravan
شما که تو دوتا تاپیک گزارش میدادین
بله از امشب اونجا گزارش میدیم
اینجا صحبتی مطلبی چیزی بود میزاریم اگ بقیه دوستان موافق باشن -
مهدیه بانو مرررسی عزیزم
اگر کارم داشتی تو تودلی منشن کن اینجا اسپم میشه
@sania-andiravan خواهش میکنم عزیزم
️ تا پی وی هست اونجا چرا
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 شما هم عضو انگیزه لاین هستید
-
Amir 6 شما هم عضو انگیزه لاین هستید
مهدیه بانو
آره کانالش بی نظیره -
مهدیه بانو
آره کانالش بی نظیرهAmir 6 دقیقا